Samsung VC15F50VNVR Elektrikli Süpürge Yorumları

Samsung VC15F50VNVR Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2017
    FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ

    ürünü anam için aldım çok memnun kaldık. halıyı kaldırıyor resmen bu yüzden gücünü düşürüyorum. ayrıca gayet sessiz. toz haznesi de çok büyük. hortumu uzun heryere sığıyor ve çok güçlü. kesinlikle tavsiye ederim. ayrıca satıcı da çok güvenilir hızlı kargo için ayrıca teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2017
    Çabuk bozuluyor ,toz kaçırıyor.

    Uzak durum ,Ürünun yer başlığı son derece zayıf dikkatle bile kullansanız bir yılı zor çıkarır ( fiyatı 90 tl) Garantiye girmiyor.Motor koruma filtresi basıt bir sünger parçası ve kenarkısmı çok ince motorun emiş gücüne en fazla 3 ay dayanıyor(Fiyatı 50 tl) garantiye girmiyor.motor filtresi zayif ve tozu tutmadığı için motor bir sure sonar ses yapmaya tırlamaya başlıyor.Siklonik özelliği uydurma tozun kabası haznede incesi motor filtresine yapışıyor.Baskıya dayanamayan filter yırtılınca heap filter kısa sürede yıpranıyor değişmek zorunda kalıyorsunuz.(heap filter 70 tl) tabi motorda tozdan etkilenip gürültülü araba motoru gibi çalışmaya başlıyor .Servis durumu garantiye almayıp kullanıcı hatası diye garantiyi bitiriyor.Yukarda saydıklarım genel sorunlardır ,eğer yedek filtresini 3 ayda bir değişirseniz (senede 200 tl) heap supurme balığını yılda bir değişirseniz (senede 90 tl) heap filresini yılda bir değişirseniz (sene de 70 tl) emiş gücü düşmez motor bozulmaz .Bu arada makinenin tek iyi yönü emiş gücü gayet iyi.Tercih sizing yıllık yedek parça maliyeti 360 tl ve kesinlikle yukarda saydığım sorunları yaşayacaksınız emin olun .

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2017
    memnun kaldık

    eşime evde kullanması için aldık çok memnun kaldı tşk

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2017
    Beş Yıldız

    oldukça memnuniyet verici.

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2017
    güçlü emiş gücü..

    ürün gerçekten çok şık ve halıya yapışıyor resmen samsung kalitesi asla toz bırakmaz dışarıya tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2017
    tek kelimeyle mükenmel

    çok güzel bir ürün tasfiye ederim emiş gücü çok güzel ihtiyacı olanlar tereddütsüz alsınlar derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2016
    çok güzel

    çok güzel ürün. sesi az. çekimi çok iyi. evin holünde duran güya temiz olan ısparta halısını deneme amaçlı süpürdüğümde çektiği toz inanılmazdı.

  • NI1 aracılığıyla, 29.09.2016
    9 numara ürün

    güzel ürün kesinlikle alın

  • NI1 aracılığıyla, 08.09.2016
    samsung

    cekis gucu mukemmel. haliya yapisiyor max gucte kullanamazsiniz bile kismaniz gerekir

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2016
    toz canavarı

    benim teredutum vardı acaba çekim gücü iyimi diye aldıktan sonra ortada ne tereddüt kaldı nede toz kaldı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2016
    mükemmel kalite

    harika resim üstünde 2100 Watt, açıklamalarda 1500 watt, kutudan kaç watt çıkacak belli değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2016
    Samsung

    Ürün güzel çekişi çok iyi Ama taşıma kulpu daha sağlam gibi dursa daha iyi olurdu

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2016
    teredüt ederek aldık fakat memnun kaldık

    başka marka bir ürün almak için araştırma yaparken bu makine dikkatimizi çekti ve uzun araştırma sonucu tereddüt ederek bu makineyi almaya karar verdik. üç gündür kullanıyoruz ve bizi şaşırttı diyebilirim. Hafif ve tekerlek tasarımı çok güzel olduğu için temizlik yaparken sürüklemesi çok kolay hiç zorlamıyor, çekim gücü çok iyi, maksimum seviyede halıya yapışıyor, ses seviyesi rahatsız etmiyor, toz alma aparatı güzel, sadece taşıma kulpu doğrudan toz haznesine bağlı olduğu için taşırken çok güven vermiyor sanki kırılacakmış gibi geliyor çalışırken makineyi taşımak için kaldırdığınızda bağlantı yerinden hava çekiyor ve ses yapıyor, dikkat edilirse sorun teşkil etmez.. kısaca makineden çok memnun kaldık. samsunga teşekkür (tasarımı iyi - fiyat/performans mükemmel) hepsiburada.comun hizmetinden memnun kaldık teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2016
    sessiz güçlü ve çekim gücü çok iyi

    biraz araştırma yaparak buradan aldım. Sonuç harika çekim gücü çok iyi. son güçte halıda başlığı hareke ettiremiyorsun halıya yapışıyor mecbur çekim gücünü düşürüyorsun. ses ise çok az çıkıyor. güç ayarını düşürdüğünüzde neredeyse hiç ses çıkmıyor. rahatsız etmeden temizlik yapılabilir. Annem şimdi daha güzel temizlik yapıyor. öyle çok para vermenize gerek yok. almak isteyenlere tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung VC15F50VNVR Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung VC15F50VNVR Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat