Samsung VC15F50UKZC 1500 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Samsung VC15F50UKZC 1500 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün zamanında elimize ulaştı, çok memnun kaldık, tavsiye ediyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    Kesinlikle Alın

    Ürünün çekiş gücü gerçekten mükemmel kullanırken kas yaptırır. Malzeme kalitesi yüksek.. yanında gönderilen aksesuarlar kullanışlı. Koldan kontrol özelliği mükemmel. Birde tedarikçi firmanın vaad ettiği tarihten önce gönderimide en büyük artısı. 1.5 ay süpürge almak için araştırmış biri olarak ürünü test etmeden aldım ama gerçekten ödediğim parayı fazlasıyla hak ediyor. 10 Numara 5 Yıldız...bu paraya daha iyisi mümkün değil bulamazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2016
    Marka,Çekim gücü ve kaliteli malzeme bir arada mükemmel

    samsung telefon,tv vs . ile hayatımıza girdi ve süpürgesinde de aynı kalite vede bahsedilen çekim gücü mükemmel alacak arkadaşlara sonuna kadar tavsiye ederim hele koldan kontrol sistemi tartışılmaz ve bu ürünlerle bizleri buluşturan HB ailesine teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2016
    Süper

    Kirin pisliğin içinde otururmuşuz meğer ben böyle bişey görmedim arkadaşlar çok güzel tavsiye ederim. Sulu arnıca vardı 2400 w bu 1500 v ama arnıcanın 2400 w süpürgesine 10 basar. Yalnız şunu belirteyim makina elektrik E sınıfı halı c sınıfı sert zemin c toz toplama A . Ben hohovır ve diğer A sınıfı markalara da baktım bu onları bile içine çeker o derece çok güçlü bildiğin Naim Süleymanoğlu arkadaşlar küçük dev :))

  • NI1 aracılığıyla, 01.04.2016
    Çok güçlü En düşük devirde iş görüyor

    Şık, güzel gücü toz toplama haznesinden belli oluyor. Üveydi başlık değişik

  • NI1 aracılığıyla, 22.02.2016

    Üründen inanılmaz memnunuz gözünüz kapalı alın derim ben

  • NI1 aracılığıyla, 18.02.2016
    Ürün ve hizmet kalitesi

    Ürün gerçekten çok güzel, sağlam ve işlevsel. Ayrıca tedarikçi firma ürünü kısa sürede elime ulaştırmakla kalmayıp hem kargo öncesi hemde teslimat sonrası arayarak tarafımı bilgilendirdi. Kendilerine teşekkür ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 10.02.2016
    Mükemmel temizlik

    ürünü çok beğendim herkese tavsiye ederim. En düşük çekiş gücü seviyesinde bile halıları havaya kaldırabiliyor. temizlik sonrası haznede biriken toz miktarına inanamadım (hergün ev süpürmeme rağmen) harika temizlik kullanımı rahat. daha ne olsun :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2016
    Tereddütsüz alınır

    1500 w bir süpürge ancak arnikaboranın sulu süpürgesinden kat kat fazla emiş gücüne sahip, zemine yapısıp kalıyor süpüremiyorsunuz cok fazla kas gücüne ihtiyaç duyuyorsunuz ve mecburen bir kademe emiş gücünü düşürmek zorunda kalıyorum. Halılarda da emiş gücü gayet iyi kesinlikle sizi yoracaktır. malzeme kalitesi sağlam, temizlemesi cok pratik

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2016
    harika

    aylardır süpürge araştıriyordum en sonunda samsungda karar verdim iyikide almisim super emiş gücü var siddetle tavsiye ederim kullanımıda cok rahat

  • NI1 aracılığıyla, 09.01.2016
    estetik ve güçlü bir makine

    ürünü bugün kullandım emiş gücü çok iyi çok zarif ve kullanımı çok güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung VC15F50UKZC 1500 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung VC15F50UKZC 1500 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat