Nilfisk Bravo Pet Pack 1550 W F Sınıfı Epa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Yorumları

Nilfisk Bravo Pet Pack 1550 W F Sınıfı Epa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2018

    malzeme kalitesi ve çekiş gücü ortalama. çok fazla beklentiye girerseniz hayalkırıklığı olabilir. hediye olarak gelen turbo başlık çok faydalı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2017
    dünya markası

    nilfiks güzel güçlü motor güçlü emiş gücü Türkiye'de bilinmeyen marka ama diğer markalarda daha kaliteli motoru aşırı ısınınca koruma devresi var yani motoru yakmaya musade etmiyor ben 5 yıldır kullanıyorum hiç problem yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2017
    Tank Süpürge

    3 yıldır problemsiz kullanıyorum. Turbo nozül kıl tüy toplamak için birebir. Hortumu çabuk yıpranmıyor halaa yeni gibi. Kesinlikletavsiye ederim. Fiyatıda diğer dayanıklı markalara göre uygun. Ucuz süpürgelere göre de yine kullanım ömrü göz önüne alındığında daha uyguna geliyor. Tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 07.11.2016
    Nilfisk brawo

    Ürün çok iyi çekimi çok güzel tüy bırakmıyor Ama sürat kargoyla çalışmayın bugün bütün gün onu bekledim saat 16:00'da teslim etti dışarıda yapıcağım bütün işler kargo yüzünden kaldı. Sinir oldum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2016
    nilfisk bravo

    4 yıldır kullanıyorum emiş gücü süper ve çok sağlam Türkiye de pek bilinmiyor ama dünyada bilinen bir marka süpürge alırken motor gücüne değil emiş gücüne bakın

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2016
    Güç Budur!

    Uzun uzadiya yazmaya gerek yok, ben mi bilmiyorum ama bu makine asiri derecede güçlü çekiyor. Markanin pazarlamasi eksik, diver markalar gibi uzay mekigi görüntüsü yok ama mal çok iyi, saglam be performansli

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2016
    işte bu...

    süper emiş gücü, ses düzeyi rahatsız edici değil, iyi bir süpürge arayanlara gönül rahatlığı ile tavsiye ederim...

  • NI1 aracılığıyla, 28.08.2015
    güzel

    çekim gücü oldukça başarılı. toz torbalı kullanmayı sorun etmeyenlere öneririm. aparatların makinenin içinde olması kullanışlı. yedek torba yanında gönderiliyor bu da uzun süre idare edecektir. marka hakkında bilgisi olmayanlar tereddüt etmeden güvenebilirler çünkü sadece bu tarz süpürge üretiyor bildiğim kadarıyla bu firma. dışarı çıkan hava da rahatsız edici değil, toz kokmuyor.

  • NI1 aracılığıyla, 05.08.2015
    çok kaliteli

    elektirik süpürgesinde bu markayı tek geçerim, gerçekten çok kaliteli bir ürün, bu marka pek bilinmese de herkese tavsiye derim

  • NI1 aracılığıyla, 10.03.2015
    kaliteli ürün

    yeni aldım ilk denem gayet iyi görünüyor. turbo başlık çok hızlı dönüyor. torbası büyük ve kaliteli.aksesuarları iyi görünüyor. arkadan dışa üfleme fonksiyonu iyi düşünülmü. arabanın hava filtresini temizledi . onun içinde ufak delikli bir başlığı var. emiş gücü iyi. çok sessiz çalışıyor. tek beğenmediğim tarafı tekerlekleri sanki çıkacakmış gibi görünüyor. umarım sorun çıkarmaz. bu arada marka Avrupa ama bu ürünün üretimi çin yazıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nilfisk Bravo Pet Pack 1550 W F Sınıfı Epa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nilfisk Bravo Pet Pack 1550 W F Sınıfı Epa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat