Nilfisk Coupe Neo P 1600 W F Sınıfı Epa Elektrikli Süpürge Yorumları

Nilfisk Coupe Neo P 1600 W F Sınıfı Epa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ben bu modeli geçen yıl mediamarketten aldım çekim gücü gerçekten çok güzeldi çok memnun kaldım fakat 3 ay sonra büyük başlığı kırıldı media markete garanti için götürdüğümde başlıklar garanti kapsamında değil orjinali de çok pahallı dediler, burdaki yorumlardan gördüğüm kadarıyla arnicanın turbo başlığını aldım fakat performansı resmen yarıya düştü asla halıyı kaldırmaz oldu başlık okadar gürültü yapıyor ki anlatamam

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel ama torbası sıkıntı

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Küçük hafif süper 5 kg.kablo uzunluğu 5 MT .az hortumu uzun olduğu için sıkıntı yaratmıyor.emis gücü baya iyi 480 w çoğu firma bunu açıklamıyor bile.burdaki yorumlara güvenerek aldım pişman değilim.torbasiz süpürge lerin emiş gücü zamanla toz vs nedenlerden dolayı azalıyor bu süpürge de böyle olmaz kanımca .

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Maximumda çalıştırmak gerekir. Yoksa halıyı içine çekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Markayı çok duymamıştık araştırarak aldık ve çok memnunuz.Alırken 1550w olup olmadığına dikkat edin derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.06.2020
    GÜÇLÜ

    Olumlu yönleri: Emiş gücü oldukça kuvvetli 1550 watt güce sahip, içine çektiği tozu dışarı bıraknıyor ve içinde hapsediyor, evde tozdan eser kalmıyor, emiş gücü çok kuvvetli ve yerde toz, kırıntı, kıl, tüy kalmıyor, halı ve sert zemin üzerinde gayet iyi bri performans sağlıyor, ürün oldukça güzel ve yüksek performans sağlayan bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün cekis performansi ile ilgili hic sorun yok sadece bana gore tasarim hatalari var. Temizlik hortumunun plastik olan bölümü metal olan bölümün icine sokuluyor. Supurme esnasinda icine sokarak sıkıştırdığınız plastik boru surekli metal borudan çıkıyor. Ayni sey un uç süpürme basligi icinde gecerli. Burada da metal boru basligin icine sokuluyor. Ne kadar sıkı yerlestirirseniz yerlestirin baslik supurme esnasinda metal boruda surekli cikiyor. Guzel supurgeye bu basit hatalar sebebiyle yazik olmus. Bilsem ben almazdim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Süpürge küçük, hafifi kullanımı çok pratik ama performansı dev gşibi. Gerçekten şu ana kadar kullandığım en iyi süpürge. Ben yalnı yaşıyordum evlenmeden önce o yüzden küçük yaşlardan beri temizliğimi hep kendim yaparım. Süpürge bu paranın kesinlikle hakkını veren çok kaliteli bir ürün. Hiç düşünmeden alın bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.06.2019
    "harikaaaaa"

    Olumlu yönleri: Ürün gerçekten çok iyi çekiyor ilk baktıgında basit gözüküyor ama inanın 3 ayar var ama 2. ayarda kullana biliyorsunuz en son ayarı resmen halıya yapışıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.03.2019
    "pratik ve güzel"

    Olumlu yönleri: fiyat performans olarak iyi bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2018
    Çok çok iyi

    Bildiğiniz diğer markaları bir kenara koyun bu Danimarkalı işinin ehli herkezin kullanabileceği bir makina değil güç kuvvet şart zaptedebilene

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2018
    kelimeler kifayetsiz

    Daha önce de bu markanın süpürgelerini kullandım, alırken kalitesinden hiç şüphem yoktu. Çekiş gücü mükemmel, diğer makineler için yorumlarda söylenen halıyı kaldırıyor abartısı bu makine için gerçek. Güç seviyesi 2 de kullanıyoruz çünkü son seviyede resmen halıya yapışıyor. Minimal tasarım, düşük ses herşey harika. Bana göre tek eksiği klasik başlık dışında kutudan başka başlık çıkmıyor, onları da ayrıca alıcaz artık. Elektrikli süpürge almayı düşünen varsa şiddetle tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2018
    Beş Yıldız

    İkinci gün geldi. Piyasadaki bilindik markalara çok paralar vermeyin. Çok sağlam tutunca bile kalitesi anlaşılıyor. Emişi iyi, toz torbalı alın daha sağlıklı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2017
    Dünya Lideri

    Makina küçük sağlam hafif çok pratik aksesuarları fazlasıyla kaliteli çekişi o kadar güçlü ki son güçte halıda ilerletmek imkansız ses seviyesi çok düşük 1.kademede neredeyse hiç sesi çıkmıyor ama mükemmel çekiyor şaşırttı bizi arka hava çıkış filtresi ve içerideki hava filtresi yıkanabilir ve ömürlük filtreler yenisini almazsınız asla.Danimarka malı çin de üretilmiş ama gerçekten her yeri o kadar sağlam ki bu paraya böyle çeken bir süpürge bu sağlamlıkta bir süpürge tam fiyat performans ürünü.Başlıkları arçelik-arnika gibi markaların başlıklarıyla uyumlu ince borulu yani.Turbo başlığı almak isterseniz 30 liraya arnicanınkini alın olur.Toz torbası geniş 2 tane veriliyor.Yedek torba alacaksanız muhakkak orjinal alın hepsiburada da bulunuyor.Çekim gücü 44 l ye kadar çıkıyor A sınıfı süpürgelerde bu çekim gücü hayal şuanda en fazla 30 l çekebiliyorlar ki o da bin lirayı geçen modellerde belki artık siz düşünün paranızı işe yaramaz ürünlere harcamanızı istemem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    Nilfisk coupe süpürge

    Güzel süpürge, çekiş gücü vs kuvvetli fakat açıp torbasını değiştirmek ve kapağını kapatmak bir ölüm. Kapak bir türlü kapanmak bilmiyor, en sonunda bıraktım kenara öylece!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nilfisk Coupe Neo P 1600 W F Sınıfı Epa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nilfisk Coupe Neo P 1600 W F Sınıfı Epa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat