Beko BKS 1330 Elektrikli Süpürge Yorumları

Beko BKS 1330 Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2016
    kullanışlı

    pratik yer kaplamayan çekim gücü harika almak isteyenlere tavsiye ederim hepsi burada personeline hızlı gönderim için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2015
    Etkili

    Merhaba, Ürün kısa bir sürede elime geçti. Kedilerimizin tüğlerini bile halıdan kolaylıkla çekiyor olması bizi sevindirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2015
    küçük ve pratik

    kullanımı kolay,hafif ve çekişi güçlü.sesi biraz fazla olsa da rahatsız etmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2014
    küçük ve güzel.

    parasına göre gayet güzel bir alet.hem küçük hemde cüssesine göre çekişi güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2014
    kibar, biraz küçük, güzel bir ürün...

    kibar, biraz küçük, güzel bir ürün.ürün küçük olunca haliyle torbası küçük. çekim kuvveti de 1800w olduğu için, 2200w lık süpürgelere göre biraz düşük. ama bu fiyatlara alınabilecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2014
    Küçük ve etkili..

    Bu süpürgeyi almadan önce fiyat olarak 7-8 kat pahalı 62-63 db lik makineleri almayı düşünüyordum fakat halının üzerinde o seslerin çok daha üst seviyelerine çıktıklarını ancak süpürme işlemi yapmadan çalıştırıldığında sessiz olduklarını anladığımda fikrim değişti ve bu makineyi aldım. Evim küçük olduğu ve yer sorunum olduğu için makineyi görür görmez bir sempati duydum ve aldığımda da çekişinin oldukça iyi olduğunu fark ettim. Başta boyut olmak üzere bir çok olumlu özelliğinin yanında tek olumsuz özelliği toz torbasının biraz küçük olması ama çok da önemli bir sorun değil. Tekrar elektrikli süpürge alsam düşünmeden bu makineyi alacağımı söyleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2014
    güzel bir ürün

    bir günde teslim edildi ürün sınıfının arasındakilere kıyasla gayet iyi sorunsuz bir şekilde çalışıyor ufak oluşu da avantaj yer kaplamıyor teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BKS 1330 Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BKS 1330 Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat