Bluehouse BH022DC Potency Elektrikli Süpürge Yorumları

Bluehouse BH022DC Potency Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2016
    urun emıs gucu harıka

    urunun cekım gucu harıka herkese tavsıye ederım

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2016
    Dezavantaj göremedim

    Anneme hediye aldım. Makine çok başarılı, öyle başarılı ki halıları yeni almış gibi temizliyor. Sesi de rahatsız etmiyor. Halıyı çekercesine tüm tozu kiri çekiyor. Haznesinde de çıkan tozu ve pisliği görüyorsunuz. Temizlenmesi çok kolay. Performansı düşmeden çalışıyor. Satıcıya gelirsek, hemen kargoya verdi, ürün de zarar görmeden evime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2015
    Gerçekten ürün çok şık

    Süpürgem bozulmuştu bir hafta araştırdım ne alsam diye belki markası bilindik iyi bir marka süpürge al dediler almışken iyisi olsun .sonunda blue house karar verdim gerçekten ürün çok şık emiş gücü yüksek iyi çekiyo sadece bir yıldız eksik verdim çünki toz haznesi 3litte diyo ama alt kademe dolmadan uytoz uyarı göstergesi rengi degişiyo bir evi almadan boşaltmak gerekebiliyo ama kolay taç çıkat sorun yok kablosu uzun tavsiye ederim bu fiyata bundan iyisini bulamazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2015
    çoksessiz kuvvetli ve

    çok kuvvetli ve sessiz almaınızı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2015
    1 günde teslim edildi çok teşekkürler

    Öncelikle bu kadar çabuk teslim edildiği için Hepsiburada.coma çok teşekkürler. Pazar gece sipariş verdim, Salı günü teslim edildi. Şu ana kadar sadece 1 kere deneyebildim, geldiği gün denedim, gücü yüksek, halıyı bile kaldırıyor süpürürken. Emiş gücünün yüksek olması büyük bir avantaj. Ücreti de üstelik uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2015
    alışılagelmiş süpürgelerden daha sessiz.

    Ürünü sipariş verdik. İyi de bir karar almışız. Çünkü, bu süpürgeyi almadan önce bir mağazada çok pahalı olan en sessiz süpürge ile karşılaştırdık. İnanın en sessiz süpürge ile arasında pek bir fark yok. İnanın eski süpürgelere göre çok sessiz. 450 Watt emiş gücü de artısının artısı. Mağazada pahalı olduğu için Hepsiburada yı tercih ettik. Emin olun tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2013
    güzel

    bu urunu alalı 1 ay oldu arkdaslar gercekten cok hos sekli var ve cekim gucu harıka kurması ve cıkarması cok hos gercekten tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bluehouse BH022DC Potency Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bluehouse BH022DC Potency Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat