Bluehouse BH008 Kırmızı Dik Elektrikli Süpürge Yorumları

Bluehouse BH008 Kırmızı Dik Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(125 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.03.2020

    Çok mükünnmel ama ben aşağı kısmını kırdım nerden bula bilirim ben moskovoda yaşıyorum bana yardım ede bilirmisiniz?

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2017
    Fiyatına göre gayet iyi

    Annem için almıştım (2014)Yazlıkta kullanmaya devam ediyor. Biraz sesli olması dışında iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü akşam şipariş verdim.sabah geldi boyum uzun olduğu için ayarlanması çok güzel ,çekişi güzel,rengi güzel,lakin ses biraz fazla belkide ben sessiz süpürge kullanıyorum o yüzden sesi yüksek gelmiştir.tesekkürler ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2017
    ürün canavar

    ürün güzel,kuvvetli bir çekim gücü var kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2017
    Vay be

    Eşim süper olduğunu söylüyor.Sesine bakılırsa bence de...

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2017
    güzel ürün

    hızlı gönderim iyi performans. sesi abartılacak kadar yüksek değil bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2017
    Kalitesiz, gürültülü fakat rakipsiz bir çekiş gücü var!

    Plastik parçalarda ve metal sapta düşük kalitede malzeme kullanılmış. Parçalar seneyi bulmadan dağılacak izlenimi veriyor. Dağılmaya muhtemelen birleşme yerlerinden başlayacak, çok gerekmedikçe parçalamayı düşünmüyorum. Kalitesiz malzemenin iyi yanı yok mu? Var; süpürge oldukça hafif. Ne var ki korkunç derecede gürültülü. Sitede yaşıyorsanız saat 8'den sonra küçük üniteyle yemek masasının tozunu alırım falan; bunları unutun. Çok uzun süre çalıştırırsanız kapınıza polis geliyor. Fakaaaat... rakipsiz bir çekiş gücü var. Bazı kullanıcılar ürünün üzerinde 1600W yazıyor ama ürün aslında 1500W şekilde düzeltmeler yapmışlar. Ben 2600W'ın yanlışlıkla 1600W yazıldığını düşünüyorum. Sonuç olarak benim için malzeme kalitesi, gürültü bunlar önemli değil, ben Tunning'ciyim, süpürgede performansa bakarım hatta motor sesi severim diyorsanız gözünüz kapalı alın. Ek olarak siparişi mor vermiştim ürün kırmızı geldi. Dönüp siparişime baktım sipariş de kırmızı olmuş, çözemedim. Kırmızısı da renk olarak en az moru kadar çirkin, onun için şu aşamada değiştirmeyi düşünmüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2017
    Beş Yıldız

    hiç düşünmeden alın süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2017
    SESİ GİBİ GÜÇLÜ

    ÜRÜN ÇEKİŞİ İLE MÜKEMMEL ELİMİ TUTTUĞUMDA BİLE ZOR KURTARIYORUM. HALIYI RESMEN KALDIRIYOR. SES NORMAL ESKİ TİP SÜPÜRGE SESİ. BENİM ACIMDAN MAHSURU YOK. İŞLEVİ GAYET YETERLİ. CEKEMEYECEGİ ŞEY YOK GİBİ. YALNIZ 1600W YAZIYOR AMA CİHAZ 1500W GUCUNDE BUNUM DÜZELTİLMESİ GEREKİR. O YUZDEN 1 YILDIZ EKSİK VERDİM. BEN MAVİ RENGİNİ ALDIM. EŞİM ÇOK BEĞENDİ. HB YA TEŞEKKÜRLER.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2016
    guclu

    cekisi cok iyi gurultulu yalnizca, keske kablosu sapinda kalsa daha pratik olurdu sarzli aramayip normal eletktik supurgeleride zor oluyor derseniz ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2016
    Fiyata göre harika

    Cihaz kullanışlı ve yer kaplamıyor,ses seviyesi evet biraz yüksek ama kalite ve kullanışlı olmasından dolayı fazlasıyla yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2016
    Dört Yıldız

    fiyatını göre iyi bir ürün, güçlü moturu var. daha önce kendimize almıştım şimdide komşuma aldım tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2016
    Çok beğendim

    Alırken teredtüt etmiştim ama işime çok yaradı gerçekten sağ kolum oldu çekme gücü iyi evet sesi biraz fazla ama alışıyor insan o kadar rahatsız edici değil. Önerebilirim almak isteyenlere benim gibi yerde saç görmeyi sevmeyenler hemen çekiveriyor :) ve yerler tertemiz oh mis

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.08.2016
    Boş ve Küçük Alanlar İçin İdeal

    AVANTAJLAR : Hızlı Kargo Hafif Teleskopik sap uzun boylu kişiler için avantaj Toz haznesi başarılı dışarıya toz kaçırmıyor Çekiş gücü yeterli Küçük el süpürgesi olark kullanımı rahat DEZAVANTAJLAR 90 derece köşelere girmesi için ürün tam dik konuma getirip çevirmeniz gerekiyor. yani öğle köşe bir yere uzatıp temizleme şansı pek yok. Ses seviyesi biraz yüksek Koltuk dolap vs altına pek girmiyor eğer yükseklik 30 cm den az ise kapalı alanlara en fazla 10-15 cm giriyor. SONUÇ Çok büyük olmayan ve fazla eşya köşe bulunmayan alanlarda pratik bir kullanımı var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2016
    hızlı teslimat, kaliteli ürün

    ertesi gün elime ulaşan ürün için teşekkür ediyorum. ürün sorunsuz. bu sınıfta bir süpürgeden alabileceğiniz performansı net olarak veriyor. birkaç kullanımdan sonra sese alışırsınız, çok abartılı bir gürültü yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2016
    Berbat

    Sert zeminde.cekiyo.ama halinin uzerindeki.en ufak bi ipi cekmek.icin 50 kere uzerinden geciyorum.rengine aldanip aldim.ama.hic.kullanmiyorm aylardir

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2016
    fen değil

    Ürünü bir kaç aydır kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok. Çekişi güzel. kullanışı pratik.Sadece fazla, çok gürültülü. Kısıtlı alanlar için uygun tüm ev süpürülmez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2016
    gayet iyi çekiyor...

    çekim gücü gerçekten harika, halıyı yerinden kaldırıyor. normalden biraz gürültülü olduğu doğru fakat çok problem değil ,bir süre sonra alışıyorsunuz. keşke parkeler için ayrı fırçalı bir ucu daha olsaydı. bu fiyata daha iyisini bulamazdım sanırım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2015
    teşekkurler

    ürün fiyatına göre çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2015
    Harika!

    Ürünü hediye olarak köyde yaşayan akrabamıza yolladım. Kullananlar epey memnun kaldı. Bir de fiyat avantajı ile muazzam oldu haliyle :) Tavsiye edilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bluehouse BH008 Kırmızı Dik Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bluehouse BH008 Kırmızı Dik Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat