Sinbo SVC-3454 Elektrikli Süpürge Yorumları

Sinbo SVC-3454 Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2015
    Almayın

    ürün çok hantal hareket kabiliyeti yok. sapı cok ince oldugundan itme çekme hareketi işkenceye dönüyor. sapından ayrılıp ele alındığında çok daha kullanışlı ancak hava çıkışı yanında olduğu için süpürürken herşeyi dağıtıyor. tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2011
    tahmin ettiğimden iyi çıktı

    Arkadaşlar öncelikle ürünün toz hazne malzeme kalitesi çok iyi uv bölümü de çok iyi.temizliği de güzel.bence tek sorunu motor bölümünü çıkartıp içini boşaltınca yenine koyarkenki bağlantısı ilerde problem olabilir.Gerçe dikkatli olunursa birşey olmaz herhalde .o bölgeyi daha kullanışlı yapsalardı çok gözel olurdu..tavsiye ederim.temizliği çok iyi titreşimli olması da iyi zaten.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SVC-3454 Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SVC-3454 Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat