Goldmaster GM-7540 Elmas 2400 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Goldmaster GM-7540 Elmas 2400 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2016
    toz torbalıya dönüş

    ben toz torbasız, torbası boşaltılan vs bir çok marka kullandım ama en zahmetsiz olanı toz torbalı olduğuna karar vererek aldım.Ses seviyesi, emiş gücü gayet güzel toz torbası da diğerlerinden büyük makine kullanışlı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2016
    Gerçekten kullanışlı mükemmel...

    tereddüt ederek aldım ama aldığıma hiç de pişman değilim çekim gücü gayet güzel... ses olarakda çok fazla ses çıkardığını söyleyemem.. gerçekten kullanışlı tavsiye edebileceğim bir makineee... :D

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2016
    erişir tur

    hepsi burada coma teşekkürler ilk defa internet bir şey aldım çok memnun kaldım teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2016
    Başarılı

    Daha önceden cyclonic bir süpürgem vardı. Memnun kalmadım. Sık sık hepa filtrenin toz toplaması yüzünden çekiş gücü düşüyordu. Hepa filtrenin tozlarını diş fırçası ve kurdanla temizlemekten ve yıkamaktan gına geldi. 2-3 ay sonra hepa filtre tülerdi. Sonra temizlesem de çekiş gücü düzelmiyordu. Şimdi süpürgeyi kullanmıyorum, çatıda yatıyor. :)) Sonra arkadaşıma su filtreli bir süpürge aldık. Süpürge iyi ama çok zahmetli. Bu süpürgeyi de her açışında temizlemek lazım. Temizlemezsen suyu koku yapıyor. Bir ay önce de bu toz torbalı makinayı aldım. Her gün ev süpürüyorum. Evim 1+1 ve iki tane kedi var evde. Toz torbası hala dolmadı. Çekiş gücünü de beğendim. Bence toz torbalı süpürgeler daha zahmetsiz makinalar. Toz torbasız ve sulu süpürgelerle evi temizledikten sonra bir de makinayı temizleyecem diye canım çıkıyordu. Bir aydır sadece evi süpürüp makinayı kenara koyuyorum. Tam tembel işi, yani benlik :)) Umarım toz torbalarını temin etmekte de bir sıkıntı çıkmaz. Zamanla çekiş gücü düşmez de rahat rahat kullanırım. GEnel anlamda değerlendirecek olursak fiyatına göre iyi bir makina bence. Ama bu değerlendirmemin bir aylık kullanım sonrası olduğunu unutmayın. Uzun zamanda ne olur bilmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2015
    Ürün süper

    Güzel bir ürün aynısını bulunduğum yerde sordum iki katı fiyat verdiler ama burda uyguna buldum Erhan ticarette teşekkürler kargoyada hemen verdikler.Torbalı süpürge harika tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2015
    Kalite

    Bu fiyata bu kalite harika. yüksek performanslı tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2015
    Emiş gücü süper ..

    Bu fiyata bu performans inanılmaz. Emiş gücü çok iyi herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2015
    Emiş gücü

    Torbalı pratik kullanışlı bir süpürge. Emiş gücü daha önce kullandığım çok daha pahalı ürünlerden iyi. Teşekkürler goldmaster.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2015
    Mükemmel

    Torbalı süpürge kullanmayı özlemişim. Bu kadar güçlü çekim gücü olacağını hiç düşünmemiştim. Fiyat olarak da kesinlikle çok iyi. Herkese tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster GM-7540 Elmas 2400 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster GM-7540 Elmas 2400 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat