Vestel Fırtına 2400 W Hepa Su Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Vestel Fırtına 2400 W Hepa Su Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(59 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.01.2020

    Evimde hersey beko arçelik üzerineydi vestele cevirdik bin pişman olduk çamaşır makinası 1 yılda 2 kez arza yaptı fırtına sulu süpürge mi at çöpe devamlı şu akıtıyor çalışmıyor şuan çöpe atılacak servis aradım küçük ev aleti olunca ilgilenen yok satarken bin takla atarlar iş garantiye gelince yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2019
    Bir Yıldız

    hiç tavsiye etmiyorum temizlemeside temizliğide kötü

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2018
    Firtina ruzgar

    FIRTINA DiYE ALDIM RÜZGAR ÇIKTI iYi KÖTÜ 2YIL KULLANDIM ŞİMDİ FİATLARA BAKTIM BEN BU FİATA ARNİKA TESLA ALIRIM BUNDAN ON KAT İYİ

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.07.2018

    Su haznesini temizlemek iskence. 1.5 yil oldu koku yapmaya basladi evi temizlerken supurgeden cok pis koku geliyor. Filtresini actim tertemiz duruyor. Kesinlikle almayin..

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2018
    Bir Yıldız

    Ürünü alalı 2 sene oldu. Öncelikle sulu elektrikli süpürglerin bazı değişmezlerini kabul etmek gerek; gürültülü olmalı ve detaylı temizlik gerektirmeleri. Bu iki konu için şikayet etmemek gerek; hepsinde var. Fakat Vestel'e özel bazı konular gerçekten can sıkıcı ve kimseye önermeyeceğim sonuçlar doğuruyor. Su haznesinin içi çok kötü tasarlanmış. İki parça halinde ve birleşme noktasında biriken pislikleri temizleyemiyorsunuz. İçinde bir tane küçük filtre var, ona takılan pislikleri de temizleyemiyorsunuz. Oysa su haznesinin kısa bir durulama-çalkalama ile temizlenmesi gerek. Sikon haznesinin içi de kirleniyor ve detaylı bir sökme-takma ile temizlemezseniz (beim 30dk. aldı) 1 yıl içinde koku yapmaya başlıyor. Ben temizledim ve kokuyu önledim ama herkes uğraşmaz. Son olarak emici ağzınaki telerleklerin mili/aksı çok düşüncesizce yapılmış, tekerlek halı gibi yüzeylerden yerinden çıkıyor. Çok ucuz ve kalitesiz yapılmış bu kısım. Bant ile milin uçuna stopper yaparak çözebildim. Temizlik kalitesi iyi. Evimizde kedi var ve tüylerini iyi hapsediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2017
    Su filtreli uzak durun

    Küçücük bir yer için. Bile su doldurmak gerekiyor temizlemesi işkence su filtreli almayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2017
    temizlemek iskence

    cok sesli olmasini ve gucsuzlugunu bir kenara biraktim su ile dolu haznesini temizlemek iskence. her supurmeden sonra o hazneyi temizlemek zorundasiniz ve calkalayarak temizlenmiyor.mecburen camurlu suya elinizi degmeniz gerekiyor. sadece bu urun icin soylemiyorum.su hazneli almayin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2017
    İkinci yilda çöpe

    İki oldu kullanali ilk baslarda iyiydi sonra su damlatmaya basladi cekim gücü yari yariya dustu yani bi hali icin i kadar uğraşıyorsun ama üzerindeki toz kıl duruyo. Ufak bi yeri süpüreceksin su koy bosalt filan. Yani simdi yeni makine bakiyorum

  • NI1 aracılığıyla, 04.11.2016
    Özel bir ürün

    Fiyatına göre güzel bir makine

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2016
    Başarılı Bir Ürün

    Tasarım, malzeme kalitesi ve çekiş gücü olarak oldukça başarılı. Ses seviyesi bu çekiş gücü için oldukça makul. Sulu süpürgeye alışık değilseniz, her kullanım sonrası yapmanız gereken temizleme ve durulama işlemi size zor gelebilir. (haznedeki suyu döktükten sonra siklon yüzeyini de temizlemek iyi bir alışkanlık olacaktır) Ancak, diğer toz torbalı veya siklon filtreli elektrik süpürgeleri ile karşılaştırıldığında, su filtreli süpürgelerin dışarıya toz vermemesi bizim için vazgeçilmez bir özellik. Bizim beklentimizi tamamen karşılıyor. Memnuniyetle kullanıyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2016
    Su akıtıyor

    Birkaç ay sonra altından su akıtmaya başladı. İnternette okudum birçok kişi aynı sorunla karşılaşmış. Sulu supurge kullanmak pratik olmuyor ve çok kotu koku yapıyor. Tavsiye etmiyorum..

  • NI1 aracılığıyla, 16.07.2016
    harika bir ürün

    ürün gayet sessiz ve çekiş gücü harika ayrıca temizlemesi çok kolay

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2016
    Kötü!

    Ürünü 2.5 yıl kullanabildik,bu sürede 2 kez motoru yandı,serviste değitirdiler 3.kez yandığında garanti süresi dolduğu için çöpe attım...Şimdi an itibariyle yeni makina bakıyorum. Koku yapmıyor ,temizlik sonrası suyunu döküp su haznesini yıkamazsan tabiki koku yapar! Çekiş gücü ve sesi normaldi ama dediğim gibi 2 yıl sonra yeni makina alırım param çok diyorsanız benim yaşadığım tecrübeyi sizde yaşamış olursunuz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2016
    pratik değil

    ilk defa su filtreli süpürge kullandık. cihaz gayet güzel fakat genel temizlikte kullanılabilir çünkü her temizlikden sonra su filtresinin temizlenip kurutulması lazım. yere bir şey dökülse ufak bir temizlik için filtreye su koyup tekrar temizlemeniz lazım aksi takdirde koku yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2016
    TEK KELİMEYLE SÜPER

    ÇOK KULLANIŞLI SÜPER GÜÇLÜ BAYILDIM BU FİYATA BU KALİTE AYRI ZAMANDA DA HIZLI KARGO TEŞEKKÜRLER..:)

  • NI1 aracılığıyla, 25.03.2016
    Teşekkürler

    Hızlı Kargo. Uygun fiyat

  • NI1 aracılığıyla, 09.03.2016
    İdare eder

    Ürün görsel olarak şık duruyor. Malzeme kalitesi tatmin edici. Çok gürültülü değil. Temizlemesi kolay. Çekişi çok iyi değil. Kısaca idare eder. İlk denemede haznede birikenleri görünce ağzım açık kaldı.

  • NI1 aracılığıyla, 02.03.2016

    Kullanışlı ve pratik

  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2016
    HIZLI VE GÜVENİLİR

    HIZLI VE GÜVENİLİR SATICI HERKESE TAVSİYE EDERİM

  • NI1 aracılığıyla, 13.01.2016
    Kullanışlı Bir Ürün

    Su haznesi biraz küçük olsada kullanışlı. Fiyatına göre performansı güzel bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Fırtına 2400 W Hepa Su Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Fırtına 2400 W Hepa Su Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat