King K198 Steam Fresh Buharlı Temizlik Makinesi Yorumları

King K198 Steam Fresh Buharlı Temizlik Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2014
    Paspas turu temizlik seti kullanmak istemiyorsaniz.

    Hizli teslimat icin siteye çok tsk. Ediyorum. Sadece sert yuzeyler icin kullanacaksaniz buharla deterjansiz temizlik avantaji oldugu icin alinabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2014
    Mükemmel bir ürün

    King buharlı yer temizleyici ürün eve geldiğinde hemen evde temizliğe başlandı.Gayet pratik ve kullanışlı artı hijyenik bir ortam oluşturuyor..Teşekkürler King TEŞEKKÜRLER HEPSİBURADA

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2013
    Hayatımda kolaylık

    Bu ürünü aldığımdan beri vileda ile silmiyorum. Benim gibi azıcık tembel olanlar için bire bir bir ürün. Tak fişe, doldur suyu hem evin temizlensin hem hayatına hijyen kat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2013
    kalıtelı

    önerdıler sipariş verdım gerçekten cok ıyı bır urun gördum.şu an bir adet aldım memnun kalırsan 1 adet daha alacam.annemede sipariş verdım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King K198 Steam Fresh Buharlı Temizlik Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King K198 Steam Fresh Buharlı Temizlik Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat