LG VC3320NNTR Elektrikli Süpürge Yorumları

LG VC3320NNTR Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2016
    Çok başarılı

    Çekim gücü çok iyi tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2015
    iyi gibi

    performansi güzel yanlız kulp kısmını ben mi tam takamiyorum anlamadım ama bir kaç kez taşırken yerinden çıktı.bunun dışında bi kusuru yok. toz torbasız olması Özel tercihimdi iki de bir torbami alacam diye düşünmüştüm. iyi yapmışim.sulu çalışan cihazlarda temizliği zor. bu güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2015
    başarılı

    ürünü bir haftadır kullanıyorum. emiş gücü yeterli seviyede, filtrasyon başarılı fakat tasarım olarak temizlerken sıkıntı olabiliyor. ses seviyesi performansına göre son derece iyi. kısacası fiyat performans olarak alınabilecek bir ürün. iki gu. içerisinde gönderildi. hepsiburadaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2015
    beğendik

    ürünün çekişi beklediğimden daha iyi geldi. diğer markalarda aynı çekiş gücü hem yok hem de daha pahalı. ürünün teknik özelliklerinde yazılanlar hakkaten doğruymuş. ev için mükemmel bence. eksik tarafı olarak da güç ayarlama düğmesi yok. onun yerine boruda bir düğme var havanın dışarı çıkmasına izin veren. tavsiye ederim. biz çok memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2015
    güzel

    urun fiyatina gore guzel bir urun emis gucu istenen derece özellik olarak ne yazilmissa guvenerek alabilirsiniz. BU ARADA HEPSİ BURADA AİLRSİNE TSKLR KALİTE GUVEN HEPSİ BURADA

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2015
    süper bir urun

    aynı süpürgeden o kadar çok memnun kaldım ki kızıma ve oğlumada birer tene aldım gönül rahatlığı ile alabilirsiniz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG VC3320NNTR Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG VC3320NNTR Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat