Karcher VC 6 Premium 600 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Karcher VC 6 Premium 600 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: aayyy ben bu süpürgeyi isim vermeyeyim bir internet fenomeni sayıklır birisi kullanırken storysinde gördüm çekişini falan anlatıyordu öeve öve ama unuttum sonra markasını şimdi dikkatimi çekince baktım aynı modelden hemen odaklandım. Şahane çekiyor vallaki ben de alacağım uzaktan kumanda özelliği de var toz torbalı ama to torbası tam 4 l çok fazla değil mi tasarımı da güzel çok beğendim sahiden

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    SÜPER

    Olumlu yönleri: Ben yeni aldım bu süpürgeyi. Bu markayı ben bilmiyordum aslında arkadaşımın önerisi ile bu markayı araştırdım baktım yorumlar çok olumlu ona istinaden aldım. İyi ki almışım kendi küçük ama perfor ansı dev bir süpürge. Çok iyi çekiyor. Parası biraz yüksek gelebilir ama emin olun uzun ömürlü bir makine ve çok iyi çekiyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.03.2020

    Urun elıme cok gec ulastı fotograftakı gibi toz torbası buyuk gelmedi cok ince ve kotu bir toz torbası boru kısmı sıyah fotoğrafta ama bana gelen metalik cekıs gucu ıyı ama keske fotograftakı gorundugu gibi gelseydi neden fotografa o resimleri koyup degısık gonderılıyo anlamıyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 17.01.2020
    Kullanışlı ve Pratik

    Tüm aksesuarların üzerinde olması ve yüksek çekim gücüyle güzel bir süpürge.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.10.2019
    "süperrr"

    Olumlu yönleri: Bu süpürgeyi eşim çeyizinde almış. Gördüğüm en sevimli süpürge tasarımı bence :) Ama sevimli olduğu kadar işlevselliği de çok iyi. Ev de süpürge işleri daha çok bana kalıyor. Hafta sonları temizlikte süpürme işi hep bende genelde. O yüzden gayet iyi yorumlayabilirim. Çekim gücü kesinlikle mükemmel. Çok iyi. Fiyatı biraz pahalı gelebilir ama kullandıkça göreceksiniz kesinlikle diğer süprgelerden çok farklı ve ödediğiniz her kuruşu hak eden bir süpürge. Ben kesinlikle tavsiye ederim almayı düşünenler için.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Eve bir elktrikli süperge alacaktım. Bir arkadaşım evinde Karcher'in elektrik süpürgesini kullandığını belirtti. Ben Karcher i sadece inşaatlarda görmüştüm. Adamlar ev aletleri sektörüne de girmişler ve gayet iyiylermiş. Bende hemen aldım. Yaklaşık olarak üç aydır kullanıyorum. çok memnunum herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Ev de annem elektrik süpürgesinin pek iyi olmadığını söylüyordu. Ben de anneler günü yaklaşırken ona elektrikli süpürge almak için internette biraz araştırayım dedim. Sonra Karcher VC6 Premium bu süpürge çıktı karşıma ilk defa duydum bu markayı ama süpürge ilgimi çekti çok küçük ama özellikleri çok iyi görünüyordu. Biraz yorumları okudum olumsuz bir göndeiye rastlamadım. Fiyatı da çok uygun değil ama ortalama seviyelerde. Aldım ben süpürgeyi. Annem de çok beğendi. Ben de kullandım birkaç kez gerçekten iyi süprüyor. Sesi de çok yüksek değil. Almayı düşünenlere tavsiye edebileceğim bir süpürge.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.07.2019

    çok iyi ama parçaları çok pahalı bir nevi pahalı alıyorsun sonra torba flitresi deve boynu ayrı ayrı para kiralık gibi bir şey oluyor benim ikinci süpürgem üçünciye kesinlikle almam bu son garantisi yok tamiri alış fiyatı zor birşey fakir işi degil zenginler alsın

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.04.2019

    Çok ergonomik hortumu çok uzun sabır yerde tüm odayı süpürüyor emiş gücü çok yüksek kesinlikle tavsiye ederim aparatları üzerinde koldan kumandası var alman teknolojisi beli ediyor

  • Media Markt aracılığıyla, 25.09.2018
    tavsiye

    merhabalar,abim kullanımakta, süper bir makine. şimdi bende alıyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 25.09.2018
    tavsiye

    merhabalar,

  • NI1 aracılığıyla, 02.08.2018

    Evet amagityigidiyor puan verince almaktan vazgeçtim mağaza ilgili

  • Media Markt aracılığıyla, 29.03.2018
    SAĞLAM MAKİNE

    Avantajlar : ÇEKİŞ GÜCÜ
    Dezavantajlar : TOZ TORBALARI PAHALI
    ÜRÜN KASA OLARAK OLDUKÇA SAĞLAM. ÇEKİŞ GÜCÜ YETERLİ. TOZ TORBA MALİYETİ DIŞINDA HERŞEYİ İYİ.

  • Media Markt aracılığıyla, 15.02.2018
    Süper

    Çok süper bir çalışma gücü var ayrıca rahat taşınabilir gayet kullanımlı çok memnunum

  • Media Markt aracılığıyla, 24.11.2017
    kullanışlı

    gerçekten kullanışlı iyi bir makine çok iyi toz çekiyor ve a sınıfı enerjili bir makine tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 17.01.2017

    EMİŞ GÜCÜ YETERLİ ,SES SEVİYESİ MAKUL ÖLÇÜLERDE.MALZEME KALİTELİ GÖRÜNÜYOR.DEZAVANTAJLARINA GELECEK OLURSAK HEPA FİLTRESİ OLDUKÇA PAHALI 100 LİRA CİVARI.YILDA BİR DEĞİŞİM ÖNERİLİYOR.TOZ TORBASI DA 5 Lİ OLARAK 60 TL CİVARI.BUNLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK ALIN DERİM.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Karcher VC 6 Premium 600 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Karcher VC 6 Premium 600 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat