Delonghi XTE 600 NB Elektrikli Süpürge Yorumları

Delonghi XTE 600 NB Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2013
    teşekkürler hb ailesi

    ürün 1 gün sonra elime geçti denedik ve fiyatına göre süper bir ürün 1500 watt ve çekiş gücü mükemmel ayrıca hız ayar düğmesi olmasıda cabası

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2013
    Fiyat/performans mükemmel

    Ürünün kargosunun bedava olması diğerlerine göre kendisini fiyat olarak avantajlı kılıyor. Küçük olup az yer kaplaması ve boyundan büyük işler yaparak bütün evimi kolaylıkla sorunsuz bir şekilde temizlememi sağlaması en büyük artıları. İhtiyacımı karşıladığı ve toz torbasız olduğu için oldukça memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2013
    harika

    ürünü arkadaşım için sipariş verdim. Ürün günlük kullanım için oldukça güzel görünüyor. Çekim gücü yeterli, toz torbasının da hepa filtre olması mükemmel. toza alerjisi olanlar için çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2012
    Daha ne olsun...

    Ürünün kalitesi zaten markasından belliydi.Ancak Kargo ve teslimat aşamasının hızı beni fazlasıyla memnun etti. Daha önceki alışverişlerimde olduğu gibi hiç sorun yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2011
    iyi bir ürün

    bu fiyatlara süpürge düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. biraz sesli gibi ama pekte rahatsız etmiyor harika bir emiş gücü var ufacık tefecik ama marifeti büyük. toz torbası olmaması da ayrı bir avantaj bende bir arkadaşımın ısrarı üzerine satın aldım iyi ki almışım. ayrıca çok ergonomik ve hafif taşıması kolay aparatlarını süpürge üzerinde rahatlıkla taşıyabiliyosunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2011
    Birçok fonksiyona sahip

    Ürünü büyük soru işaretleri ile aldım. Markasına güvenerek iyi olduğunu düşündüm. Gerçekten fena bir süpürge değil. Hız ayarı ve filtreleme sistemi oldukça iyi. Toz haznesi büyük değil, ama küçük de değil.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi XTE 600 NB Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi XTE 600 NB Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat