Alf BT-123 Hero 1200 W A Sınıfı Su Filtreli Buharlı Temizlik Makinesi Yorumları

Alf BT-123 Hero 1200 W A Sınıfı Su Filtreli Buharlı Temizlik Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesinlikle hakediyor

    Fiyat performans 10 numara. 4 gün arayla 3 sipariş verdik. İşini kolaylaştıracağını düşündüğüm yakınlarıma da sipariş verdim. Pişman olmazsınız, beklemeyin ????Özellikle bizim gibi tüylü dostları ile hayatı paylaşanlar. İllede çok pahalı birşey aramayın. Yer temizliği bu makina ile tamamdır. Memlekette 100 liraya bildiğiniz bezden paspas satılıyor. Neyi bekliyorsunuz?

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklediğimden de iyi çıktı..

    Ürünü dün aldım bugün elimdeydi. Çok hızlı ve güvenli bir şekilde teslim aldım. İlk deneyimim olumlu, ıslak bırakmıyor buhar basıncı beklediğimden iyi çıktı. Özellikle çocuklu evlerde kesinlikle olması gereken bir ürün. Kimyasalsız, deterjansız da temizlik hissini çok iyi veriyor. Biraz daha kullandıktan sonra iyice memnun kalırsam cam, fayans vs. temizliği için handy modelini de almayı düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Ürün mükemmel , gönderici firma hızlı daha ne olsun ? Rahat , şık ve mutluluk veren bir ürün .:))) Yerler parladı resmen .

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.08.2020

    Şahane ürün mutlaka alın ve deneyin

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.12.2019

    Almak istiyorum kullanan arkadaşlara sormak istediğim birkaç sorum var.bu ürünü mutfak tezgahlarında ve kaleför araları ve banyado kullanılıyormu acaba?

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.11.2019

    Ürünü alan arkadaşlar nerelerde kullanıyor cam temizliğinde kullanılabilir mi sipariş verdikten sonra kararsız kaldım multi mi sipatis verseydik diye

  • NI1 aracılığıyla, 13.06.2019
    harika ürünlü harika mağaza

    gerçekten ürün anlatıldığı gibiydi ve o kadar güzel iletişim halindeler ki size her konuda usanmadan Aydın anlatıyorlar üründen ve mağazadan çok memnun kaldım Şiddetle tavsiye ediyorum doğruluk ve Samimiyeti için mağazaya teşekkür ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 18.05.2019

    Ürün fiyat kalite açısından çok iyi yerleri bol buharla kolayca siliyorum ve ıslaklık viledadan az oluyor hemen kuruyor.İki tane yer silme bezi gelmişti bir bez ile evin yarısını sildim o bez ıslanınca değiştirdim.Üstelik ürün ile birlikte 1 tl actijen de geldi.Halılarımı da sildim çok çabuk zahmetsizce oldu.Yalnız halılarda leke varsa önce lekeli yeri silip sonra cihazı tutmak gerekiyor.Tüm ev dezenfekte oldu buhar gücü oldukça iyi.Tabi hem yer hem halı silince suyu daha çabuk bitiyor arada cihazı fişten çekip biraz bekleyip suyunu tekrar doldurdum. Evde kedimiz olduğu için artık hijyenik temizlik konusunda daha rahatım. Ben memnun kaldım tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 30.04.2019
    Güzel bir ürün beğendim.

    Herşeyiyle tas tamam elime ulaştı hemde kargoya verildiği günün ertesi günü geldi. Gayet erken geldi. Birçok bu ürünü satan satıcı temizlik losyonunu vermiyor yorumlarda okuduğum kadarıyla ama oda kutunun içindeydi. Ürün çokmu gerekli dersek hijyen açısından evet ama viledada aynısını yapıyor. Pişmanmıyım hayır uygun fiyata yorulmadan yerleri sileceğim bir makinam oldu. Çok teşekkür ediyorum.. :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2019
    Harika

    Ürün kullanımı basit karmaşık bir yanı yok. Tavsiye üzerine sipariş etmiştim. Pişman olmadım denedim performansını çok beğendim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 22.03.2019
    Çok iyi ürün

    İlk deneyimde sonuç mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2019
    Beş Yıldız

    Güzel bir urun hızlı teslim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.09.2018

    arkadasim kullanıyordu çokta memnundu tavsiyesi üzerine satın aldım her şey çok güzel ilacını nereden tedarik edebileceğimi bilemiyorum yardımcı olur musunuz Lütfen

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2018
    Yeni aldım

    Ürün bugün geçti elime . öncelikle şunu söylemek isterim ürün güzel temizliğide iyi ama bi süre sonra kolum ağrıdı ağır, onun dışında basıncı güzel açılıp kapanmsı iyi suyu hemen biter sanmıştım öyle olmadı dayandı baya bi tavsiye esiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2018
    fevkaledenin fevkinde

    teslimat hizli ürün mükemmel fazla söze ne gerek

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2018
    Beş Yıldız

    Ürün genel olarak verimli çalışan, kolay kullanılan bir ürün. Bize gelen kutunun üzerinde '1 lt Crystalin hediye' ibaresi vardı fakat kutudan bu sıvı çıkmıyor bilginiz olsun. Alırken bence bu deterjanın da siparişini verin. Zemindeki kolay lekeleri (yağ izi, su izi, çikolata lekeleri gibi) anında çıkarıyor. Kazan kolay ısınıyor fakat biraz daha büyük olabilirmiş. Büyük evler için sık sık durup yükleme yapmak gerekir. Bence 100m2 altı evler için gayet de güzel bir ürün olmuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2018
    HARİKA..

    Almadan önce çok araştırdım.. Açıkçası fiyatının bu kadar uygun olması önce endişelendirdi beni. Şöyle ki; Bu fiyata nasıl bir kalite acaba diye! Lakin cidden çok isabetli bir karar vermişim.. Çok beğendim.. Sesi yok hızlı seri ve pratik bir cihaz.. Bu fiyata daha ne olsun ki:) Teşekkür ederim.. Ayrıca hızlı teslimat için de teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2017
    Deterjanlardan kurtuldum

    Alf herodan çok memnun kaldim herkeze tavsie ederim bekledimden daha da güzel evim miss gibi temiz cok kulanisli cok pratik gercekten harika ve kaliteli bir urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2017
    Güzel ürün

    kendim 2 yıldır kullanıyorum. bu yıl komşularım ve yengeleriminde isteği üzerine onlarada 1er adet (toplamda 8 adet) daha sipariş verdim. Kullanan herkes dezenfekte bir temizliğe eriştiği için çok memnun Hepsi burada farkı ile hem hızlı kargo hem uygun fiyat

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2017
    Beş Yıldız

    Ürün gayet güzel, fiyat çok çok güzel ihtiyacı olanlar kaçırmasın,herkese teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Alf BT-123 Hero 1200 W A Sınıfı Su Filtreli Buharlı Temizlik Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Alf BT-123 Hero 1200 W A Sınıfı Su Filtreli Buharlı Temizlik Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat