Morphy Richards 70430 Elektrikli Süpürge Yorumları

Morphy Richards 70430 Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.02.2023

    Morphy Richard yedek parçası yok. Türkiyeden çekildi. Servisi de yok. Elektrik süpürgemin filtresini bulamıyorum. Kaldı elimizde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2017
    muhteşem

    çekim güçü. harıka yerden çektiği tozu asla dişarı vermiyor agır ve saglam. emsallerinden üç gömlek üstün...

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2016
    Fiyat/performans çok iyi

    Biraz ağır sayılabilir. Ses seviyesi maksimum güçte biraz fazla fakat maksimum güce pek ihtiyaç kalmıyor. Uzun süreli kullanımda titreşimden dolayı elde uyuşma yapabilir yine de bu aletin amacı uzun süreli kullanım değil. Işıklı olması ve kafanın dönüşlerde esnek olması çok güzel. Daha önce yine bu marka süpürgeyi sorunsuz 3 yıldır kullanıyorum, servis ihtiyacı umarım olmaz.

  • NI1 aracılığıyla, 25.08.2016
    TEŞEKKÜR EDERİM

    ÇOK HIZLI BİR GÖNDERİYDİ ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2016
    fiyat performans gayet başarılı

    ürün evet ağır ama gayet pratik ve kullanışlı, önde ışığı olması hoş, günlük temizlik için yeterli..

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2016
    ağır bi süpürge

    süpürgeyi anneme aldım.ciddi anlamda güç istiyor.çekim gücü ve önünde aydınlatma olması güZel fakat ağır olması pratikliğini kaybettiriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 16.06.2016
    müthiş bi ürün

    ürün harika. bu ürün varken dyson akmaya gerek yok. çekiş harika, malzeme çok kaliteli, başlık 360derece dönüyor, ışık çok işe yarıyor, dışarı kötü hava vermiyor...

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2015
    Beklediğimden kaliteli bir ürün.

    Çekim gücü harika ve ayarlanabiliyor. Aydınlatması da bence avantaj.Ben mutfakta kullanmak için aldım.Masanın altını süpürürken çok işime yaradı.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2015
    çok iyi

    Bu ürünü bir mağazada aynı tip cihazların çekim gücüne bakarak, test ederek sipariş verdim..Bana göre emiş gücü emsallerine göre en iyi makine..Erkeklerin ev temizliğinde on numara.Eşim biraz büyük buldu..Yılların bakımcısı ve makinelerden anlıyan birisi olarak fiat,emiş gücü ve kullanım olarak çok güzel olduğunu vurğulamak istiyorum..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Morphy Richards 70430 Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Morphy Richards 70430 Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat