Group SR-1700 1600 W E Sınıfı Su Delta Elektrikli Süpürge Yorumları

Group SR-1700 1600 W E Sınıfı Su Delta Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 14.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    tekerleği kırık geldi. iade değişim işine girmeyeceğim uyduracağız artık bişeyler. firma hızlı gönderdi 2. gününde geldi. makina güzel. bide kırık gelmeseydi muhteşem olacaktı

  • Trendyol aracılığıyla, 13.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Süpürge başlığı yok ürün kutusu açık geldi rezalet iade olan ürünü mü bize teslim ettiniz nedir bu durum iade alın acilen

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.09.2021
    kalite

    Olumsuz yönleri: ürünün kalitesi iyi değil, hortumu ilk kullanımda yerlerinden çıktı

  • Trendyol aracılığıyla, 08.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İş yerinde kullanmak için aldım Çekiş gücü gayet başarılı haznesi geniş torbasız olması ayrıca tasarruflu, tek problem çok gürültülü onaya katlanırız😁

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Süper

    Olumlu yönleri: merhaba yakın zamanda kendim için gitti gidiyordan Group GR-1700 isimli oldukça kaliteli bir elektrik süpürgesi sipariş ettim. Ürün ilk bakışta pek de iyi gelmemişti açıkçası fakat teslim almamla birlikte ne denli özgün ve orijinal bir ürün olduğunu anladım. Tam anlamı ile efsane.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Baya İyi

    Olumlu yönleri: Çalışan ve bir bayan için çoğu zaman ev işleri çok yorucu oluyor. Günün yorgunluğuna ilaveten ev süpürmeninde de hayli yorucu bir iş olduğunu söyleyebilirim. Kolay bir temizlik için yeni tasarım bir süpürge almak istedim. Daha az yorularak kolayca temizlemeye ihtiyacım vardı. Aynı sınıfta birçok süpürgeyi inceledim ve Group Group marka süpürge aldım. Tahminimden çok daha memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 13.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    4 aydır kullanıyoruz. Gün geliyor 2 saat aralıksız çalışıyor. Hiç sorun çıkarmadı. Ses çıkarıyor demişler. Bu makine son teknoloji değil. Standart eski model makine ve onlar da genel olarak sessiz çalışmaz. Çekiş gücü de aşırı iyi. Halıyı kaldırıyor. Güvenle alabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.03.2021
    3-5 lira daha pahalısini almadigima pismanim

    Olumlu yönleri: İlk asamada cekisi iyiydi. Olumsuz yönleri: Çok gürültülü. Gürültüsünü tarif etmek imkansiz. Cektigi tozu daha küçük parcacikli toz haline getirip odaya veriyor. Nefes alinamayacak kadar toz etti odanın havasini

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.03.2021
    mükemmel

    Olumlu yönleri: başarılı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Ofis için aldık, çok işimizi gördü. Fiyatı da oldukça uygun bence

  • Trendyol aracılığıyla, 07.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kargo gayet hızlıydı. ürün kalitesi bu fiyata gayet güzel biraz toz kaldırıyor sadece

  • Trendyol aracılığıyla, 06.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    asırı ses yapıor ve koku cıkarıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2021
    süper

    Olumlu yönleri: çok güzel bir elektrikli süpürgeymiş gerçekten ben çok severek aldım çok da memnun kaldım

  • Trendyol aracılığıyla, 28.12.2020

    Fiyat performansa göre 5 yıldız verdim. Gövde plastik yapı kalitesi fazla iyi değil. Motor güçlü , sesli ve çok güzel çekiyor. Bu fiyat aralıklarında alınabilecek en iyi makina diyebiliriz. Tabiki uzun süre dayanım ve performansı da kullanım sonrası ortaya çıkacak bir değerlendirme. Alınır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) bu fiyata cok güzel

    Olumlu yönleri: Halının üzerinde birşey bırakmayan güç...

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Ürün hızlı ve sağlam bir şekilde geldi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    harika

    Olumlu yönleri: Makinenin emiş gücü beklentimin çok üstünde çıktı. Gerçekten bu fiyat için kayda değer bir performans bu. Sadece görüntüsü acayip çirkin diyebilirim ve çok yer kaplıyor. Ses konusunda beni sıkıntıya uğratmadı diyebilirim ama bu sessiz çalıştığı anlamına gelmesin. Bütün ev dinliyor sesi doğal olarak. Emiş gücü yüksek olduğu için bu ses çok normal geldi bana. Amacımız konser değil temizlik sonuçta. Bu fiyata çok iyi bir seçim olur. Alın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: iş yerimde kullanmak için aldım. Basit ve uygun fiyatlı olmasına dikkat ederek aldım. Hem ıslak hem de kuru zeminde kullanıma uygun oluşu benim için çok kullanışlı olduğunu gösteriyor. Yıllardır da kullanıyorum hala taş gibi ve aldığım günkü gibi sağlam. Emiş gücü gayet iyi. Evde kullandığımız son model elektrikli süpürgeye bin basar vallahi. Tüm kırıntıyı tozu güzelce temizliyor. Kablosu da oldukça uzun her yere yetişiyor. Boyutu biraz büyük evde belki koyacak yer sorunu yaşanabilir ama ofiste kilere kaldırıyoruz işimiz bitince sorun olmuyor. Fiyat performans ürünü dediklerinden gerçekten. Almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.11.2020
    güzel değil

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: Kullanım olarak çok zor ve büyük bence pratik bir kullanımı yok maalesef. Evde çok fazla yer kaplıyor ananeme fiyatı uygun diye almıştık. Fakat görüntü olarak da çok eski moda bir süpürge diyebilirim. Bu fiyata daha rahat kullanabileceğiz ayaklı süpürgelerden ya da başka torbalı model bir süpürge alabilirsiniz. Beğenmedik maalesef dediğim gibi paranıza yazık etmeyin derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.10.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Anneme aldık ama çok ağır olduğundan rahat kullanamayacağını düşündü bana verdi. Kendi makinem daha hafif olduğu için benimkini ona verdik. Gerçi böyle güçlü bir motor için ağırlığı tabii ki normal ama yaşlı olunca rahat kullanamayacağını düşündü. Islak ve kuru zeminde gerçekten çok etkili emiş gücü son derece kuvvetli. Çocuk da olduğundan temizliğe çok özen gösteriyorum o yüzden iyi ki almışız dedirtti. Parasını sonuna kadar hak ediyor çok da uygun fiyatlı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Group SR-1700 1600 W E Sınıfı Su Delta Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Group SR-1700 1600 W E Sınıfı Su Delta Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat