Tefal GV8976 2200W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Tefal GV8976 2200W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(92 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkürler çok iyi fiyat hızlı satıcı

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 04.12.2020

    Muhteşem ötesi bir ütü.Cok para verdim. Alırken acaba değermi dedim.Bir saniyede kırışıklık açılıyor .Buhar vermeden bile kusursuz ütü yapıyor.Kordon uzunluğu,ütünün hafifliği sanki başkası üzülüyor teşekkürler tefal pro express ultımate kesinlikle alın yoksa daha anladınızmı?Benden 5 yıldız

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.11.2019
    "Ürün çok güzel teşekkürler."

    Olumlu yönleri: ürün söylendiği gibi ve harika performansı var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.10.2019
    "ORİJİNAL ÜRÜN"

    Olumlu yönleri: Ürün anlatıldığı gibi kaliteli ve orijinal ürün. Olumsuz yönleri: Kargo ücreti İstanbul içi için belirtilmiş 15 TL yazıyordu 28,25 TL kargo ücreti aldılar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Hızlı kargo süper teslimat ile güvenli bi alıveriş yaptım. Sonunda kullanmaya başladım istediğim gibi geldi ütüm cok beğendim severek ütü yapıyorum eski ütümle amma zorlanıyormuşum onu farkettim. Çok çok kolaylaştırdı şu hiç sevmediğim ütü işini artık sevdirdi bana. Zaten cok kaliteli görünüşünden belli ediyor tutunca da eldeki hissiyatı da cok iyi. Hantal bi ütü değil ve tutusu tam kavratıyor. Kırışıkları buhar gücüyle düzeltiyor iki kez hızlıca basmanız yeterli oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2019
    süper

    Şiddetle tavsiye ederim. Hem az elektrik kullanıyor, hem de çok iyi ütülüyor. Yalnız çok çabuk tozlanıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Kazanı ayrı mükemmel bir ütü ya çok beğendim buharı resmen içine işletiyor sorunsuz çalışıyor kazanı ayrı olduğu için çok fazla su alıyor sorunsuz çalışıor fiyatı da göürnnene göre çok iyi sorunsuz çalışıyor ben çok beğendim jilet gibi resmen elbisleer Hızlı ve güvenilir adres, kargo hızlı ve kaliteli, güvenilir alışveriş için güvenilir aletler için harika bir site

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: annemin çok ütülük çamaşırın var al bundan demesiyle aldığıma hiç pişman olmadığım ütü. Tabanını kendi kendine temizleme özelliği var, 2200w ile çalıştığından hemen kullanıma hazır oluyor,kireç ömleme damlatma önleme gibi özellikler bir çoğunda olduğu gibi bunda da var. su tankı ayrılabilir, 1600 ml su tankının kapasites var. memnunuz ailece.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2019
    Çok başarılı bir ürün

    Bir buçuk yıldır kullanıyoruz. Çok memnunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.06.2019
    "ZAMANINIZ DEĞERLİ İSE "

    Olumlu yönleri: Ütü ile hergün işi olan biri olarak performansı işimi çok kolaylaştırdı,biraz kireç temizliğinde vasat gördüm,diğer buhar basıncı ısınma kullanışı çok ideal

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.05.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: 1.7 lt kapasitesi var tamamı paslanmaz çelik otomatik kapak açma özelliği ışıklı açma kapama düzmesi var memnunum kullanımı rahat

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2019
    Satıcı ve ürün beş yıldız

    Satıcı Eymen Teknolojiye teşekkürler hızlı kargo, tefal kalitesini belli ediyor kaliteli ve kullanışlı ürün tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2019
    Süper

    Ürün çok kullanışlı ve kaliteli.Tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.03.2019
    alanlar teshir urununden memnun degiller eger boyle ise bizde hic yorulmayalim

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: Teşhir ürünleri arızalı ürün olduğunu beyan ediyorlar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.03.2019
    "alanlar teshir urununden memnun degiller eger boyle ise bizde hic yorulmayalim "

    Olumsuz yönleri: Teşhir ürünleri arızalı ürün olduğunu beyan ediyorlar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.03.2019

    Olumlu yönleri: Ütüm bozulunca philips düşünüyordum. Eski ütümde tefaldi. Yaklaşık olarak 6 yıl kullandım. Tabani ayrıldı. Philipsleri araştırdım genelde su akıtıyor problemlerini okudum. Ve tefal kazanlida bu ürünü tavsiyelerde buldum.Ürün harika, açılmayan gömlekler kolayca ütüleniyor. Küçük bi not, alacağınız ürünün şikayetvar sitesinden mutlaka bakin o zaman neden Tefali seçtiğimi anlayacaksınız. Teşekkürler Tefal. Satıcı ayni gun kargo ve ertesi gun teslim oldu. Paketleme harikaydı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.03.2019
    "ürün güzel ve kullanışlı"

    Olumlu yönleri: Gayet güzel 👍

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2019
    bu fiyata daha iyisi yok

    ürün tam anlamıyla fiyat performans ürünü.5 mod seçeneği ile geliyo daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2019
    eskiden ütü yapamadığımızı anladık

    Eski ütümle ütü yapamıyormuşuz, bu ütüyle anlamış bulunuyoruz. Buharı düğmeyle verince biraz ses yapıyor ama ütüleme performansı çok iyi. Hızlı teslimat için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2019
    eskiden ütü yapamadığımızı anladık

    Eski ütümle ütü yapamıyormuşuz, bu ütüyle anlamış bulunuyoruz. Buharı düğmeyle verince biraz ses yapıyor ama ütüleme performansı çok iyi. Hızlı teslimat için teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal GV8976 2200W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal GV8976 2200W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat