Tefal Aquaspeed FV5325 2400W Buharlı Ütü Yorumları

Tefal Aquaspeed FV5325 2400W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2020
    Dört Yıldız

    Ütü süper çok memnunum. Fakat suyu çabuk bitiyor

  • NI1 aracılığıyla, 28.04.2018
    Teşekkür ediyorum

    Evet beğendim teşekkür ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 20.03.2018
    Tefal ütü

    Ürünün paketin içindeki köpük parçalanmış fakat üründe hiçbir sıkıntı yok onun dışırda gayet güzel bir alışveriş ıldu

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2016
    Teslimatı yavaş,ürün mükemmel

    Tek eksi yönü ürünün yavaş gönderilmesiydi,onun dışında Tefal hakkını veriyor çok memnun kaldım zaten daha önceki ütümde Tefaldi.Teknoloji geliştikçe herşey gelişiyor,buhar ayarı çok buhar az buhar ayarlayabiliyorsun şıpp diye açıyor ne varsa.Ayrıca gecikmeden dolayı hepsiburada aracı firma olarak çok iyi hizmet vermekte kutlarım sizi tebrikler işini iyi yapan ve arkasında duran bir firma.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2016
    Kaliteli ve Güvenilir

    kesinlikle tavsiye ederim. hem kullanım ve görünüm açısından çok çok güzel bir ürün hem de teslimatta hiçbir sorun yaşamadım

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2016
    Kaçırmayın

    Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum çok da memnunum. Tefal markasına göre fiyatının uygun olması sizi aldatmasın performans tek kelimeyle süper. Bir kere ütü çok hafif kolu hiç yormuyor,çok güzel buhar veriyor kırışıkları kolayca açıyor. Su haznesi üstteki kapaktan kolayca doluyor, buhar dugmesinin üstte değil de tutma yerinin altında olması daha ergonomik. Ayrıca ütüyü dik konumda bıraktığınızda altındaki üçgen destegin olmasi devrilmesini engelliyor, defalarca bizzat tecrübe edildi :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2015
    Çok memnunum çok kaliteli

    Hiç kırışıklık bırakmadı ve oldukça hafif çok pratik bir ütü. Bu fiyata alabileceğiniz en güzel ütülerden biri. Zaten Tefal markasına güvenimiz sonsuz. Tavsiye ediyorum.

  • Webden Al aracılığıyla, 02.10.2014
    Teşekkürler

    Teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Aquaspeed FV5325 2400W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Aquaspeed FV5325 2400W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat