Tefal Supergliss FV3825 2100W Buharlı Ütü Yorumları

Tefal Supergliss FV3825 2100W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.03.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Faturasız Ürün Gönderimi

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: Aldığım ürün kargodan kırık geldi sonra satıcı yeni ürün kargoladı sağlam gelmesine rağmen bu seferde faturasını göndermedi 1 aydır konuşuyorum her seferinde yoğunluktan gönderemedim bugün gönderiyorum diyor tamam da insan sözünde durur gönderir be devamlı sizi aramak zorundamıyım ürün arıza yapsa nasıl garantiye girecek. Bu yorumu yapmamak için 1 aydır bekliyorum mecburen olumsuz yorum yapmak zorunda bıraktınız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.03.2019
    "Faturasız Ürün Gönderimi"

    Olumsuz yönleri: Aldığım ürün kargodan kırık geldi sonra satıcı yeni ürün kargoladı sağlam gelmesine rağmen bu seferde faturasını göndermedi 1 aydır konuşuyorum her seferinde yoğunluktan gönderemedim bugün gönderiyorum diyor tamam da insan sözünde durur gönderir be devamlı sizi aramak zorundamıyım ürün arıza yapsa nasıl garantiye girecek. Bu yorumu yapmamak için 1 aydır bekliyorum mecburen olumsuz yorum yapmak zorunda bıraktınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2018
    Beş Yıldız

    Ürünü dün sipariş ettim bugün elime ulaştı. Daha önce beğenerek kullandığım bir ütüydü 7 senedir kullanıyordum. taşınma esnasında çok fazla düştüğü ve benim sakarlıklarım sonucunda çok fazla düşürdüğüm için bozulmuştu. Hem fiyatı uygun hemde çok kullanışlı sağlam bir ürün olduğu için düşünmeden tekrar aldım. hızlı teslimat için teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 12.11.2016
    saolun

    ürün güzel satıcı güzel saolun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Supergliss FV3825 2100W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Supergliss FV3825 2100W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat