Philips GC9545 2400W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Philips GC9545 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(203 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    ütüyü 2 yıldır kullanıyorum. hiç memnun değilim. yıllarca tefalin 3 bar ütüsünü kullandım çok memnundum herşeyi tek taraftan bile ütülemek bile yetiyordu. 6,5 bar diye bu ütüyü aldım ama akıllı ütü olayı hiç güzel değil buharı kendisi ayarlıyor ama kumaşa yeterli gelmiyor. Arkadaşlarımda tefal 8930 var aynı kumaşta ikisini de denedik philips aynı kumaşı açmadı ama tefal jilet gibi yaptı. Çok pişmanım. :(

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2019
    Süper 👍

    Süper bir ürün. En güzel yanı ise hâlâ bozulmamış olması. Tabanı sağlam, dayanıklı ve yıpranmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2019
    Beş Yıldız

    Hesabımda gezerken ürünü gördüm. 2016 da almışız şimdiye kadar hiçbir sıkıntı çıkartmadı. Ütüye düşman olan eşim, 30-60 dk da koca bir sepet ütüyü bitirip çok fazla da yorulmadan gününe devam ediyor. Sadece ara sıra buharın su olarak damlamaları başladı birkaç ay önce, çok rahatsız etmediği için servise göndermedik. Şu anki fiyatını bilmiyorum ama alınır

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2019
    kaçınılmaz son

    Ürünün aynısını 5 yıldır kullanıyorum. Ben de dahil Kimse ütü yapmayı sevmez. Bu ütü işi çok kolaylaştırıyor. Ayar derdi yok. Yalnız ben ilk aldığım aylarda musluk suyu koydum. Buhar az çıkarmaya başladı. Servis hazır su önerdi. O gün bu gündür sorunsuzca kullanıyoruz. Yeni bir ihtiyacım olsa ÜTÜ tercihinde ASLA tefal düşünmem. Yorumlardaki problem sudan kaynaklanıyordur. Ütü yaparken sıcak ayar ılık ayar derdi yok.fiyatı uygunsa Düşünmeden alın 😊

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2019
    Kaliteli ürün uygun fiyat

    Komsumuza hediye olarak aldık. Kendisi son derece memnun kaldı. Yıllardır kullanıyor bir sıkıntı yaşamadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2019
    Parçası çok pahalı

    Philips 9545 garantisi bitti 2 ay sonra arıza yaptı buharı kesti servise götürdüm 267 tl ye yaptırdık değişen parçayı istedim ufacık bir parca valf arızası ,arızalarını okuyun ona göre alın parçaları pahalı ,ütü olarak güzel bir ütü buhar güzel dik ütüleme var arıza yaparsa garantisi bittiyse servise götürmeyin ütü tamircileri yapıyormuş onları araştırın .

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2018
    Eşimin Yorumu

    Şu anki fiyatının 3 te 1 ine almıştık, fiyat çok artmış, eşim 6 kat düzelten denmesine rağmen 1 katı zor ütüledim, kumaşta parlama yaptı dedi. Biz de iade edip philipsin normal bir ütüsünü aldık, gayette memnun kaldık diğer ütüden.

  • Media Markt aracılığıyla, 30.06.2018
    Mükemmel Ürün

    Ürünü yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum, memnuniyet nedeni ile ailemde 1-2 kişi daha aldı. Şuan tedarik zor ama bulabilirseniz kaçırmayın alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2018
    olumsuz

    ütüyü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.Her kullanışta şu akıtma problemi oluyor 3 -5 dakikalık. Bundan dolayı bazı giysiler lekeleriyle.Masada akan ,köpüren şu için ayrı bez bulundurmak zorunda kalıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2017
    Mükemmel

    Düşünmeden alın. Kullanırken keyif alacaksınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2017
    Dört Yıldız

    En uygun fiyata ve peşin fiyatına taksitle buradan aldık. Çok güzel ütülediğini söylüyor eşim. Biraz sesli çalışıyor ama bence normal.

  • NI1 aracılığıyla, 12.06.2017
    teşekürler

    hic bir kumasi yaakmiyor ve hafif

  • NI1 aracılığıyla, 03.06.2017
    Uygun fiyat güzel performans.

    Ürünü beğendim. daha önce 6 barlık eski bir modelini arkadaşımızda denemiş ve memnun kalmıştık. Bu ürün hem basınç olarak daha fazla hem de sessiz. fiyat olarak da mağazalardaki fiyata oranla çok çok ucuz. Eşim Memnun ben memun😀

  • NI1 aracılığıyla, 25.04.2017
    Normal ütülerle karıştırmayın

    Ürün hızlıca elimize ulaştı ve hemen denedik, 2 dakikada pantolunu jilet gibi yaptı diyebilirim buhar gücü süper tabi mucize yaratmıyor ama gerçekten fark yaratıyor,tavsiye edilir.

  • NI1 aracılığıyla, 13.03.2017
    harika bir ürün

    ürüne bayıldım gerçekten. en zor kıyafetleri bile çok çabuk ütülüyor. özellikle nevresimleri ikişer kat yapıp ütülüyorum. işimde yüzde 50 tasarruf sağladı. su haznesi de geniş, sürekli su koyma derdi yok. kesinlikle tavsiye ediyorum. benzerlerinin üstünde bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    tavsiye ederim

    Sipariş verdikten 24 saat geçmeden ütü elime geçti. korkarak almıştım emin olamıyordum ama hemen açtım ve ütülemeye başladım 20 dk da 6 pantolon ütüledim ben ütü yapmaktan nefret ederdim meğer ütü yapmak ne kolaymış bu ütü 6,5 bar ve yeterli 7,5 bar alsam uçururdu sanırım bence bu da yeterli herkese şiddetle tavsiye ederim ayrıca bu ütüyü alırken başka bir şey daha almıştım firma çok başarılı bu konuda gönderdiği tüm ürünler çok kaliteli

  • NI1 aracılığıyla, 06.03.2017
    Kullanışlı güzel bir ürün

    Araştırmalarımız sonucunda bu ürünü aldık, gayet güzel ve kullanışlı görünüyor. Kazanlı ütülerin dik durma özelliği olmasına da özen gösterdik devamlı kazana koy vs uğraşmamak için. Ürünü tavsiye ederim .

  • İnce Hesap aracılığıyla, 15.12.2016
    kırışıklıklar tek hamlede gitti

    ütülerken artık ütülenecek kıyafetlerimi sıraya dizmem gerekmiyor çünkü çizgileri rahatlıkla yok ediyor ve kumaşları parlatmıyor. indirimli alabilmek güzel oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2016
    Dört Yıldız

    anneme hediye için aldım annem çok memnun

  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2016

    Yeni modellerle kıyaslamadım ama ürünü beğendim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips GC9545 2400W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips GC9545 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat