Philips GC9220 Perfectcare 2400W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Philips GC9220 Perfectcare 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2013

    Eşimin yoğun baskıları sonucunda aldım. Kendisi gayet memnun ve teşekkürlerini eksik etmiyor. Ütü yapmak için artık daha az zaman harcadığını belirtiyor. Gönderi de gayet hızlı aynı gün kargoya verildi. Ertesi gün elime geçti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2013
    Zamandan tasarruf diye buna denir

    Zamandan ve enerjiden birebir tasarruf sağlamak isteyenler için vazgeçilmez bir ürün. Kargo gerçekten süper hızlı. Teslimat sorunsuz. Bu ütü ile hiç bıkmadan saatlerce ütü yapabilirim. Yalnızca ütünün buhar çıkarması için üzerindeki düğmeye sürekli basılması gerekiyor. Bu özelliğin çok hoşuma gittiğini söyleyemem. Bir de kullanım kulavuzunun yeteri kadar açıklayıcı olmadığını düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2013
    Oldukça başarılı

    Eşimin yoğun baskıları sonucunda aldım. Kendisi gayet memnun ve teşekkürlerini eksik etmiyor. Ütü yapmak için artık daha az zaman harcadığını belirtiyor. Gönderi de gayet hızlı aynı gün kargoya verildi. Ertesi gün elime geçti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2013
    çok beğendim

    Gerçekten harika bir ürün, kuzenimin tavsiyesiyle aldım çeyizim için. İki gün içinde elime ulaştı ve denemek için hemen ütüye başladım, çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2013
    İşlevsel

    Bu ütüyü hediye olarak aldık. Kullanan arkadaşımız, bize uzun bir teşekkür maili yolladı ve eskiden 3 saatte yaptığı ütüyü, şimdi 1 ya da 1,5 saatte yaptığını söyledi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2012
    gerçekten akıllı bir ütü

    Ürünü çeyizim için aldım henüz ben kullanmadım ama annem denedi ve daha önce açamadığı kumaşları rahatlıkla ütülediğini çok beğendiğini söyledi. Hızlı kargo da artısı

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2012
    Harika bir ürün

    Ürün çok hızlı bir şekilde elimize ulaştı. (3 gün)Birkaç kez kullandık. Kırışıkları tek dokunuşta mükemmel ve çok çabuk açıyor. Zamandan tasarruf sağlıyor. Kumaş ısı ayarı olmaması harika...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2012
    ütü yapmak ne kadar kolaymış!

    oldukça iyi bir ürün, arada bi sanırım suyu ısıtmak için gürültü ( dırrrrrt) yapıyor, ama muhteşem ütülüyor ve hiç yormuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2012
    HANIMLARA ÖZEL

    Eşime aldım.En iyisi bu arkadaşlar.Akıllı ve zamandan tasarruf sağlaması tecihi etkileyen bir ürün..İhtiyacı olanlara kesinlikle tavsiye edebilirim..Özelliklerini karşılaştırn ve farkı görün..

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2012
    zaman tasarruf zamanı

    hayatımızı planlayarak ve tasarruf yaparak yaşamak zorunda olduğumuz bir zamandayız.İşte dünya markası philips yeni ütüsüyle hayatımızı daha da kolaylaştırıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips GC9220 Perfectcare 2400W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips GC9220 Perfectcare 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat