Philips GC8735 2600W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Philips GC8735 2600W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(266 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Daha denemedim ama güzel duruyor...

  • HepsiB. aracılığıyla
    En başarılı f&p ürünü

    Ürünü uzun araştırmalar sonucunda aldık. Pihilips performer serisinde fiyatına göre en avantajlı model bu. Kireç çubuğu yok denilmiş ama ürünün yanında bir tabanlık geliyor ütüyü bunun üzerine koyup kireç temizleme modunu açıyorsunuz ve ütü yaklaşık 5 dakikada kendi kendini temizliyor çıkan kireç parçalarını da görüyorsunuz. Su doldurma haznesi çok pratik çeşme suyu ile kullanıyoruz takması çıkarması 1 saniye sürüyor. Turbo modu ve şok buhar modları da gayet başarılı yoğun kırışıklarda 10 saniyelik yoğun buhar işe yarıyor. Başarılı bir ürün ama alınca şu kullanma kılavuzunu okuyup özellikleri öğrenip öyle yorum yapın lütfen .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Okadar çok araştıramam rağmen beni hayal kırıklığına uğratmamış olması muhteşem teşekkürler Philips .bide ütü yaparken. Buhar gücünden aşırı terlemekten kıyafet değişimine gidebilirsiniz ama sonuç Harika kısa sürede jilet gibi ütü düşünenlere önerilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Beklentilerimizi karşıladı teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    rahat ve isyan etmeden utu

    harika bir ürün. bayram süreci olduğundan geç ulaştı. ama ürün harika Steven glade taban yapışır felan düşünmeyin bu ürün plus olanı. çok araştırdım .. iyi ki almışım. gerçi şuan uçmuş fiyatı 850 ye aldım bir ay önce .. herseyi düşünülmüş bir utu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Ütüyü bir yıldan biraz fazladır kullanıyorum. On iki yildir kullandığım Philips Azur ütüm bozulunca o üründen memnun kaldığım ve buhar kazanlı ütüden de çok beklentim olduğu için bu modeli seçtim. Hafif olması ve suyun uzun süre gitmesi ciddi bir avantaj ama ısı ayarını kendisinin yapması berbat bir durum. % 100 pamuk kıyafetlerde ne yapsam istediğim sonucu alamıyorum. Bunun yanında gerektiğinde su püskürtme imkanı da yok bu modelde ki bu pamuklu kumaş ütülerken cok başvurduğum bir yöntemdi. Şu sıralar buhar basıncı da azaldı ve daha önce rahat ütülenen kıyafetlerde sıkıntı yaşıyorum, bir tıkanıklık mı var acaba? Her ütülemede kirec temizleme uyarısı yapıyor, önceleri bunu 3 haftada bir yapardı ve buhar temizleme esnasında biraz su ve tortu çıkardı, şimdi birsey çıkmıyor. Her zaman damacana suyu kullandım üstelik. Bize servis yolu görünüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Kullanımı kolay, fakat pamuklu gömleklerde pek etkili değil. Artı yönleri yakma derdinin olmaması, suyunun çabuk bitmemesi, hafif olması. Malzeme de Son derece sağlam. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.06.2023
    Başarili

    Başarili bir ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 12.09.2022
    Kötü

    Kullanılmış ürün yada teşhir ürünü.Berbat kargolama.Her tarafı çizik.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.09.2022
    Çok sessiz

    Önceki buhar jeneratörlü ütümçok ses çıkarıyordu. Evde herkes uyurken bile duyulamayacak kadar sessiz bir makine.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.07.2022
    Buhar basıncı gayet yeterli

    Ütü yapmak artık daha hızlı ve kolay, çok yer kaplamıyor oldukça kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu ürünü almakla hayatta yapacağınız en büyük hayatı yapmış olabilirsiniz çok ağır ve kırışıklıkları açmıyor. Uzun uzun buhar basarsanız güzel ütü yapıyor, ütü yapacağınız süreyi 3 katına çıkabilirsiniz yapmayın etmeyin almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Eşim kullanıyor buhar gücünden memnun kalmadı🤷‍♂️

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Şahane

  • Amazzon aracılığıyla, 23.01.2021
    Süper ürün

    Normal ütülerde boşuna senelerce zaman öldürmüşüz. Hızlı ve düzgün ütüleme sağlıyor

  • Amazzon aracılığıyla, 16.01.2021
    Ütü ağır

    Ütüyü henüz kullanmadım ancak ütünün kendisi (haznesiyle birlikte değil) ağır geldi bana şuanlık.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.12.2020

    urun geldi bir kere calistirdik cok ses cikariyor sanki bozulcakmis gibi bir turlu buharli utu servisine ulasamiyorum firmadan yardimci olmasini rlca ediyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 15.12.2020

    Üründen hiç memnun değilim, buharı vermekte çok gecikiyor, düğmeye bastıktan 3 saniye sonra ancak geliyor buhar. Ayrıca ısı ayarının yapılamaması elimi kolumu bağladı, sözde kumaşa göre kendi ayarlıyor ısıyı ama ufak bir tecrübe sonrasında hassas kıyafetlerimi asla bu ütüyle ütülememe kararı aldım.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Buhar gücü harika. Hemen ısınıyor ütü yapmak artık çok zevkli

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips GC8735 2600W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips GC8735 2600W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat