Arzum AR 624 Danza Resilium Ütü Yorumları

Arzum AR 624 Danza Resilium Ütü yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2011
    mukemmel

    urunu komsundan gorup aldım dısarıda fıyatlara bakarak burası daha uygun ve 2 gun oldu kullanalı cok memnunum onerırım pahalaı urunler almaya gerek yok aynı gorevı buda yapıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2011
    kaliteli

    ucuz diye tereddütteydim fakat ürünü çok beğendim daha pahalı ütülerden farkı yok su damlatmıyor iyi ki almışım herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2011
    Güzel bir Ürün

    Fiyatına göre diğer ütülerden daha kullanışlı kırışıklıkları yıpratmadan açıyor. Tabanı çok ısınsa da kumaşa yapışmıyor. Bence her evede olması gereken güzel bir ütü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2011
    Arzum Kalitesi

    Arzum kalitesini anlatmaya gerek yok. Gerçekten güzel. Görünüş olarakta harika. Giysi üzerinde güzel kayıyor. Hepsiburada.com a teşekkür ederim. Biraz gecikmeli geldi ama olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2011
    Fiyat çok iyi

    Piyasaya göre gerçekten çok ucuz arkadaşıma aldık çok memnun bu fiyata bu kalite eşi çok beğendi, bir tane daha alıyoruz tavsiye üzerine ikinci ütümüzde tedarik sürecinde :) kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2011
    taban dikkat etmeli

    bu ürünün tabanı çizilmez olarak belirtilmiş fakat bu çok da aranacak bir özellik değil zira ev kullanımı için tercih edecekler zaten tabanı çizecek bir giysiye sahip olmayacaktır. Bence gereksiz bazı özellikleri var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2011
    annem çok memnun

    ürünü anneme hedıye olarak aldım açıkçası başta bıraz tedırgın oldum fıyatı düşük belkı ıyı çıkmaz dıye ama annem çok memnun olduğunu söyleyınce rahatladım. hatta annem şimdi dayımın eşine de istiyor hedıye olarak

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2011
    hem ucuz hem kullanışlı

    yaklaşık 4 ay önce aldık ve eşim üründen çok memnun kaldı.Fiyatına göre kalitesi çok çok iyi.Ayrıca 3 yıl garanti de sadece arzumda var.Herkase tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2011
    çok kullanışlı

    ütüyü yeni aldım beklediğimden çok daha iyi çıktı oldukca hafif bir ütü insanın kolunu yormuyor ve çamaşır üzerinde kolay kayıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2011
    iyi bir ürün

    bu üründen 2 adet aldım geçen hafta elime ulaştı birini hediye ettim diğerini eşim kulanıyor beklediğimdende iyi çıktı pahalı ütülerden bir farkı yok.Alacaklara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2010
    fiyatı da çok iyi :)))

    bu ürünü anneme hediye almıştım, siparişi verirken hala tereddütlerim vardı. kullanmaya başlayınca memnun kaldık, dikey buhar özelliği de çok güzel. hepsi buradaya teşekkürleeeeerrrr....

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2010
    Kullanışlı bir ütü

    Beklediğimden iyi bir cihaz geldi, Şok buharı cok güçlü ve kullanışlı. İnatçı buruşuklukları cok iyi geliyor. Diğer arkadaşların dediği gibi bayagı güzel kayıyor. Ütünün ısı durumunu gösteren bandıda güzel, 3 yıl garanti almamda en etkili etmendi. Dez avantajı belki ben kullanmayı bilmiyorum ama bazen su sızdırıyor oda o kadar önemlideğil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2009
    İŞE YARAR BİR ALET

    BİR ÇOK ÖZELLİKLERİ OLAN,ÜTÜ YAPARKEN SANKİ BUZ PATENİ İLE KAYARMIŞ GİBİ HİS VEREN VE ÇOK İŞİNİZE YARAYACAK OLAN MÜKEMMEL BİR EV ALETİ.ALIN PİŞMAN OLMAZSINIZ.BEN OLMADIM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2009
    Arzumun ismi yeter

    Aldığımdan beri hiçbir sorun yaşamadım. Gayet iyi ve kullanışlı bir ürün. Isıya duyarlı ve şok buhar özellikli olması en önemli artıları. Fiyatı da bence piyasa değerinin altında.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.09.2009
    Güzeel

    Fiyat / Performans oranı yüksek bir ütü. daha fazla ödemeye gerek yok diye düşünüyorum. Hem tabanının seramik olması hemde diğer özellikleri hoşuma gitti. Hepsiburadanın hızı da eklenince keyifli bir seçim oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2009
    kesinlikle alınır

    ürünün elime ulaşmasında biraz sorun oldu 1 haftayı buldu. üretici firmadan kaynaklanmış.Ürünü Eşim Kullanıyor Gayat güzel ve kullanışlı tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2009
    kullanıslı

    ben utu yapmayı bılmem ama anneme aldım cok begendıgını soledı cok guzel diyor. buhar basıncı gayet yuksek tavsiye ederim. sevmessenız garantısı benım getırın ben alıcam

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2009
    gerçekten güzel utu

    erken teslim aldım ve gerçekten çok temiz ve kullanışlı.bu fiyata bu urun cok güzel. artık gömleğimi utulemekten çekinmiyorum:) annem daha çok sevindi:) almayı dusunen varsa kaçırmasın gerçekten kalite...!

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2009
    iyi bir marka olmasına rağmen fiyatı çok iyi

    bu ürünü eşimin annesine anneler günü hediyesi olarak aldım.fiyatıın ucuz olması beni tedirgin etmişdi ama ürün çok iyi çıktı kayınvalidem çok beğendi bence tercih edilmesi gerekenbir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR 624 Danza Resilium Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR 624 Danza Resilium Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat