Siemens TSI803210 3200W Buharlı Ütü Yorumları

Siemens TSI803210 3200W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(52 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    KALİTELİ GÜVENLİ VE PRATİK

    kullanınca diğer ütülerin ütü olmadığını anlayacaksınız aşırı güvenli tuttuğunuzda otomatik buhar verip çalışıyor bıraktığınızda duruyor dik koymanıza gerek yok sensörlü olması büyük kolaylık sağlıyor bir arkadaş kireç yaptı diyor kullandığı su kireçlidir ve içinde ki suyu ütü bittikten sonra boşaltmamıştır biz çok memnun kaldık tavsiye ederim bir arkadaşım aynı ütüyü çalışır vaziyette unutup tatile gitti geldiğinde öylece duruyordu başka ütü olsa evi kül olmuştu düşünmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kazanlı ütüden sonra biraz ağır gibi gelse de içindeki motoru sayesinde sürekli buhar üretiyor. Nerdeyse hiç güç uygulama ihtiyacı hissetmeden kırışıklık açabiliyorsunuz. Ayrıca çok kısa sürede ısınıyor. Kireçle ilgili yorumlar yazılmış fakat Siemens' in diğer ürünlerinde de benzer durumlar var yani ürünlerin daha uzun süreli olması adına bir önlem gibi düşünülebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi

    7 aydır kullanıyorum ütüyü yeni çözdüm max da ütülüyordum yanlış yapıyormuşum otomatik programı en rahatı ütü ağır bileğimde ağrılar başladı gerçekten ağır eşim aldı kullanıyorum ama bir daha aklım olsa ütüde philips den şaşmam

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle üst düzey malzeme kalitesi var. Piyasayı domine eden markaların en iyi modelleri bile yanına yaklaşamaz, başka bir anlayışla üretilmiş gibi. Eşim "ben daha önce ütü yapmamış, kıyafetleri ezmişim" dedi. Buhar gücünün çok iyi olduğu söylüyor, yalnızca buhar motorunun çalışma sesi suyu azalınca artıyormuş, suyunu eksik bırakmayınca hiç sorun yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkür ederim çok memnunum..

  • Trendyol aracılığıyla, 20.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir ütü

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kadar satıcı firmanın ( izmirulusoyticaret ) karşılaştığım bir sorun için verdiği desteği de burada öncelikle belirtmek isterim. Teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmelin ötesinde.bu güne kadar ütü kullanmamışım

  • Trendyol aracılığıyla, 12.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün defolu geldi ve yan sanayi ürün gibi duruyordu arkada sıemens yazısı yoktu orjinaline baktım yazıyor sıkıntılı bir firma tavsiye etmiyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 20.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    2 sene içinde buhar vermemeye basladi. Sakin almayın.cok ağır bir utu. kolu yoruyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı farklı ürün gönderdi. Ben 3200 w olanı istedim fakat satıcı 2800 w olanı gönderdi. Hadi olabilir böyle hatalar deyip kullanacağım ama aralarında büyük fiyat farkı var.

  • NI1 aracılığıyla, 03.06.2021
    Teşhir ürünü gönderiliyor, paketleme rezil.

    Sorunlu satici sorunlu ürün rezil !

  • NI1 aracılığıyla, 03.06.2021

    Evet görüntü olarak büyük ve biraz ağır fakat ütüye başlayınca hepsi unutuluyor,performansı çok ii

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel bir ürün tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 07.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünüm 1 günde sorunsuz çiziksiz bir sekilde elime ulaştı ürün gerçekten güzel denemelerimle iyi sonuc verdi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Buhara yoğunluğu çok güzel. Kaliteli ürün tavsiye edilir.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel anlatıldığı gibi birkaç ufak yerinde çizik vardı bir küçük de tabanında çizik vardı ama acaba teşhir ürünü olabilir mi diye düşünüyorum bilemedim. Performansa gelirsek mükemmel. Pamuklu kumaşları açmıyor diyenlere tavsiyem ütülenecek eşyalarınızı aylarca sepette bekletmeyin :) performansı harika start stop ve diğer ütüleme dereceleri de dahil ütüyü her yönü ile test ettikten sonra yazıyorum. Evet bir tık sesi var ama ütü içinde kendi buhar kazanı var bu sesin olması çok doğal, kırışıklıklar gitsin istiyor ve Kazanlı ütü ile uğraşmak istemiyorsanız düşünmeden alın derim. All textille modunda sürekli buhar veriyor sizin birey yapmanıza gerek yok evet bu modda biraz fazla su harcıyor 3 parça zorlu ütüyü ancak yaparsınız ama kolay ütülerde örneğin yazlık penyeler için otomatik buhar kapatılarak bile yapılır onu da denedim :) kısacası ben beğendim tam bir f/p ürünü 👍

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    👍👍👍👍Bütün performansı gayet iyi tavsiye ediyoruz

  • Trendyol aracılığıyla, 15.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    indirimden aldım simemens sitesindeki fiyata göre baya uyguna geldi ütü çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    DAHA ÖNCEDE SİEMENS ÜTÜ KULLANIYORDUM ÇOK MEMNUNDUM BUNDAN DADAHA MEMNUN KALDIM ÖZELLİKLE DİGER SATICILARA GÖRE DAHA UYGUNUNU ALDIM TSKLER

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens TSI803210 3200W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens TSI803210 3200W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat