Siemens TS12XTRM 3300W Buharlı Ütü Yorumları

Siemens TS12XTRM 3300W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesinlikle tavsiye etmiyorum

    3 ay içerisinde kireçlenme sorunu yaşadım garantiye gidip geldi 3 senede de çöpe attım. Kireçlenmeden dolayı tabanının değişmesi gerekiyordu içine su akıttığı için paslanma yapmış ve kartının da değişmesi gerekti maliyeti bana ütüden fazlaydı alacak olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bizim ütü 3000 vatt olanındandı. Çok memnunduk. Kayınvalidem de bizimkinden istediğinde 3300 vatı çıkmıştı, onu aldık. O da memnun.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.04.2021

    Eşim bana ütüyü hediye almıştı. Fakat biriken kireçlerin temizliği firmanın sattığı özel solüsyon ile oluyormuş- 1 flakon , 70 TL/3 yıl önceki fiyat/. Ütü kireçlenmeden dolayı arızalandı, atmak zorunda kaldım. Tavsiye etmem...Bir ütüde neye bakılır: çok hafif , küçük olmayaçak; kordonu 2 m olacak ; kolay zahmetsiz ve masrafsız kireçlenme gi de ri le cek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2019
    Dört Yıldız

    Memnunum. Bir önceki tanklı ütümden daha iyi açıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2019
    Beş Yıldız

    süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2019
    Bir Yıldız

    Kesinlikle alınmaması gereken bir ürün 3 senede çöp

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2018
    güzel

    iki ay oldu alalı ama,şuan için güzel yanlız suyu bitinçe ses yapıyor.Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2016
    MARKASI KALITE KENDISI KALITE RAHAT KOLAY UTULEME...

    UTULEME ISLEMI COK RAHAT VE ANINDA KUMASTA ISLEMI BITIRIYOR...WATT KISMI EKSTRA BUHAR POMPASI ISI DAHADA KOLAYLASTIRIYOR..

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2014
    uygun ütü

    Bu güçte bu fiyata alabileceğiniz en iyi ütülerden biri. Eski ütü ile 2-3 sefer geçtiğiniz yeri, tek seferde yapabiliyorsunuz. Yalnız kullanma kılavuzundaki direktiflere uyun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2013
    memnun kaldım

    Ürünü bir hafta içinde aldım ve hemen denedim. Ürün çok güzel, ben inanılmaz beğendim. kesinlikle tavsiye ederim. Sadece yoğun buhar verdiği için su çabuk bitiyor. Ürünü alırken bunu bilsin ona göre alsın. Almaktan kaçınmayın. Bu ürünü aldığımda hiç yorum yoktu ve çok çekinerek aldım ama memnunum aldığımdan.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens TS12XTRM 3300W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens TS12XTRM 3300W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat