Delonghi FXN23A 2300W Buharlı Ütü Yorumları

Delonghi FXN23A 2300W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.04.2020
    "begendik"

    Olumlu yönleri: Beklentimizi karsiladi Olumsuz yönleri: Yok

  • NI1 aracılığıyla, 06.11.2017
    düşünmeye gerek yok

    hiç düşünmeyin, alın geçin

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2011
    ihtiyaçları karşılar

    böle ütü akıp gitsin istiyorsanız bilemem ama bence fazlasıyla ihtiyacı karşılayan bi ürün. yaklaşık bir ay oldu damlatma yok, otomatik kapanıyor, şık kullanışlı. gayet memnunum yani.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2011
    harika

    köyde tek öğretmenim bekar oldugum icin de ütüye ihtiyaç vardı, bunu gördüm ve de aldım, harika yani ilk kez ütü yapıyorum, tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2011
    Delonghi bu işi biliyo.

    Almadan önce araştırdım ve bu ürünün hem kullanışlı hem de ucuz olduğuna kanaat getirdim aldım.. şimi aldığıma çok memnunum. 30 sn hareketsiz kalınca unutmaya karşı uyarmaya başlıyo ve kullanılmazsa kendisini kapatıyo. su damlatmıyor.. çeşme suyuda rahatça doldurulup kullanılabiliyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2011
    içinde su vardı!

    ürün 1 hafta önce elime geçti. genel olarak güzel ve kullanışlı. ancak ürün ilk geldiğinde içinde su birikintisi vardı. o yüzden biraz keyfimiz kaçtı. ancak kontrol amaçlı olduğunu söyledi ürün yetkilisi. kırışıklıkları düzeltme ve otomatik kapanma özelliği çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2011
    mükemmel bi ütü

    Ürünü çeyizim için almıştım dayanamadım denedim sonuç mükemmel almak isteyenler hiç düsünmesin bir tanede annem için sipariş vericem .

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2011
    çok güzel

    eşim çok beğendi. otomatik kapanması test ettik çalışıyor ve çok güven verici.özellikle unutkan olanlar. buhar gücü tatminkar. çok kullanmadık, denem yaptık ama damlatma da yapmadı.pişman olmazsınız...

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2011
    Gayet kullanışlı bir ürün

    Bu üründen iki adet alıp hediye ettim. Kullananlar gayet memnunlar. Su haznesinin kapağını açmak biraz güç gerektiriyor ama, su dökülmesini önin lediği içavantaj olarak da düşünülebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2010
    Bu fiyata alınabilecek en güzel ütü

    Ürünü yaklaşık üç haftadır kullanıyorum ve oldukça memnunum. Buhar gücü, kırışıklıkları açması, yatay konumda hareketsiz bıraktığınızda sizi sesle uyarması, su püskürtmesiü çok hoşuma gitti. Tek dikkat etmeniz gereken taraf tabanı... tabanını ütülediğiniz giysideki düğme, fermuar gibi sert yüzeylerden korumanız gerekiyor çünkü tabanı hassas... Bir de su doldurma işi biraz zahmetli, çünkü üstten değil arkadan açılan bir kapaktan dolum yapıyorsunuz bu da sizi biraz oyalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2010
    kesinlikle tavsiye ederim

    utu yapmayi hiz sevmeyen biri olarak kirisikliklari cok ii actigini ve beni bunaltmadigini soyleyebilirim. cok iyi urun tavsiye ederim, ayrica benim aldigimda fiyati daha fazla idi. fiyat simdi cok iyi, kacirmayin derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2010
    Şu an elime geçti bu fiyata kaçmaz!

    İlk başta teredüt etmiştim pek ismini duymamaştım ama bugun elıme geçti gerek ağırlığı gerek ise kaliteli malzemesi ile harika bir ütü en çok beğendıgım ozelliği ise buhar gücü düğmesine bastığımda sanki fırlatırcasına buhar veriyor herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2010
    Fiyat kalite performansı oldukça iyi.

    Piyasada 300 TL ye kadar çıkan bir çok ütü bulunuyor, ama siz de benim gibi bu fahiş fiyatların gereksiz olduğunu düşünüyorsanız, bu ütü doğru seçim. Buhar kapasitesi oldukça başarılı ve kullanımı rahat bir ütü. Bence özellikle indirimde kaöırılmaması gereken bir ütü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2010
    mükemmel

    Giyisilerimi terziye veriyordum ama terzi bu kırısıklıklar acılmıyor diyince kafam attı ve bu ütüyü aldım. İnanın utuden anlamam ama ne kırısıklık ne birsey bırakıyor ben cok memnunum herkeze tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi FXN23A 2300W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi FXN23A 2300W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat