Braun IS-5042 2400W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Braun IS-5042 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 25.03.2020
    harika

    urun fiyatına göre çok iyi. malzeme kalitesi güzel. tek sıkıntı biraz kaba duruyor oda çok önemli değil.

  • NI1 aracılığıyla, 15.02.2020
    Ürün gelmiş teşekkürler eline emeğinize sağlık

    Ürün gelmiş teşekkürler eline emeğinize sağlık

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2019

    İlgili firma güzel ürün

  • NI1 aracılığıyla, 01.10.2018

    Mağazanin iletişimi ve kargolama hızı çok iyiydi. Ürün muhteşem düşünmeden araştırmadan göz kapalı alın derim. Fakat mağazanın çalıştığı kargo firması çok kötü. Acilen değiştirilmesi gerekiyor...

  • NI1 aracılığıyla, 15.09.2018
    Şahane ütü

    Ürün şahane tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2018
    Bir Yıldız

    Ürün iki gün önce teslim edildi bu akşam deneme fırsatım oldu herşey normal olmasına rağmen ütüden buhar çıkmıyor bir kere bile buhar vermedi. Buhar ve ısı kullanıma hazır görünüyor ütü de ısınmış durumda ama buhar çıkmıyor ütü konusunda çok şanssızım malesef iade edip üstüne ekleyip daha iyi bir ütü alacağım.

  • NI1 aracılığıyla, 09.08.2018
    Detaylar eksik anlatılmış....

    Öncelikle bir süre araştırma sonucu ve artık normal buharlı ütüden bıkkınlık sonucu 1 hft içinde izanlı ütüye karar verip aldım. Braun markasına güvenim etkili oldu, Tefal ve Philips normal buharlı ütülerinden mutlu olmamıştım😌 bu ürünü öncelikle birçok teknomarkette göremedim, önleme yorumlar ve memnuniyetler nedeni ile seçtim. Fakat gecenin ilk bu saatinde (00.18) yazma nedenim, paketi ilk açıncaki huzursuzluğum. İlk incelemelerde bir iki sıkıntı olacak izlenimim nedeni ile acaba iade etsem mi düşüncem var; 1. Su haznesi çıkmıyor ve ağzı çok dar, 2. Kireç temizleme Yeri diğer markalarda daha kolay olacak bir çubuk ile idi, burda bir kapak ve su ile çalkalayarak vs yapılacakmış. ??? Bu arada dediğim gibi ütü performansını henüz görmedim. Yarın deneyeceğim. Ergonomik ve şık bir dizaynı var, kablo sarım yeri olmaması çok sorun olmasa da olsa iyi olurmuş. Kablolar inanılmaz kaliteli görünüyor. Ürün kalitesi, görüntüsü iyi, ama kullanışı nasıl olacak tekrar paylaşacağım.

  • NI1 aracılığıyla, 04.08.2018
    harika

    tam beklediğimiz gibi. eşim çok memnun kaldı. hem hafif, hem estetik hem de harika ütülüyor... düşünmeden alabilirsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 30.07.2018
    kargo geçikti

    ürünü 2. alışım bir sıkıntı yok tek sorun kargo geç geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2018
    P/F ürünü bence en iyisi

    Diğer bilindik markalardan çok daha iyi birkaçını denemiş biri olarak söylüyorum, tam p/f ürünü. Hiç düşünmeyin doğru karar verdiğinizi göreceksiniz. Ürüne yorum yapmak için biraz bekledim.

  • NI1 aracılığıyla, 19.07.2018
    👍

    Gayet güzel tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 18.07.2018
    Alman kalitesi ve fiyat avantajı

    Evet, şuan için bir problem görünmemektedir. 3 sefer kullandım, normal ütü den sonra oldukça performanslı ve hızlı oldu ütülemek. Braun markasına olan güvenimden dolayı aldım. 30 yıldır halen saç kurutma makinasını kullanıyorum

  • NI1 aracılığıyla, 09.07.2018
    çok çok iyi

    ürün umduğundan güzel fazlasıyla iş görüyor eşimin hoşuna gitti.resimdeki gibide kocaman değiş minyon bişey tavsiye ederim .sadıcıyla ilgili bi sıkıntı yaşamadım sagolsun.

  • NI1 aracılığıyla, 08.07.2018

    Sorunsuz bir alışveriş oldu

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2018
    10 numara 5 yıldız...

    şimdiye kadar ütü yapmıyormuşum bu ütüyle onu anladım... öncekiler tamamen işkenceymis... abartmıyorum... Yarım günümü alan ütü işi yaklaşık 1.5 saat gibi sürede bitti elhamdülillah... tamamen tavsiye ediyorum.. zamanınıza yazık.. Ben de çok ama çok araştırdım.. Ama isabet etmişim..

  • NI1 aracılığıyla, 28.06.2018
    Bir tane daha alacağım.

    Ürün gayet başarılı, daha pahalı bir ürün almaya gerek yok. Braun markasını ilk defa kullanıyorum ama aynı üründen aileme de bir tane almak istiyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 27.06.2018
    Ütü artık dert değil

    Gözünüz kapalı alın. Fiyatına göre süper bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 27.06.2018
    Fiyat Performans Ütüsü

    Aynı ütüden 3. alışım. Benden gören istiyor çünkü. Çok başarılı. Gerek malzeme kalitesi gerek de ütüleme performansı çok iyi. Başka markalara o kadar yüksek rakamlar vermeye hiç gerek yok.

  • NI1 aracılığıyla, 12.04.2018
    Anlatildığı gibi

    Çok kısa sürede çok güzel paketlenmiş şekilde elindeydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2018
    Sade&Modern Tasarım, Kaliteli Cihaz.

    Bu ürünü yaklaşık 9 aydır kullanıyoruz. Buhar basıncı, ütü tabanının kalitesi, cihazın ağırlığı ve kapladığı hacim olarak kesinlikle tavsiye edilir. Diğer kullanıcı yorumunda da belirtildiği üzere kabloların sarmalanacağı yer olmaması tek handikap. Ütünün manuel yerine kumaş türüne göre sıcaklığını kendi kendine ayarlayabileceği ve/veya ayarlayamayacağı konusunda kuşkulananlar var ise; bizzat farklı tür ve dokuda kumaşlarla denedik ve hiçbiri zarar görmedi. Diğer elektronik eşya mağazalarından fiyat araştırması yaparak ve 6-6,5 bar basınçlı hemen hemen tüm marka model cihazları araştırarak aldım. HB’da fiyat değişkenlik gösterse de bazı zamanlar kampanyaya denk geliyor takriben 600 fiyat skalası ve diğer mağazalara göre en uygunu. Kargo Paketleme, cihaz muhafazası olarak başarılı geldi. Gönderimde tek sorun belirtilen gün kargolanmamasıydı ve HB müşteri hizmetlerini aradığımda gerçekten ilgilendiler ve gerekli müdahaleyi yaptılar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun IS-5042 2400W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun IS-5042 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat