Braun SI 6595 Freestyle Saphir 1900W Buharlı Ütü Yorumları

Braun SI 6595 Freestyle Saphir 1900W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel bir ürün.

    Piyasaya göre çok uygun bir fiyata, çok güzel bir ürün aldım. Siparisi verdikten sonra bir günde elime geçti.Teşekkürler. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    BEDAVA

    DEĞERLİ HEPSİBURADA MÜŞTERİLERİ ŞU AN PİYASADA ASLA BULAMAYACAĞINIZ BİR TEKLİFİ İNCELEMEKTESİNİZ. GERÇEKTEN BU GURUPTAN Bİ İHTİYACINIZ VARSA KAÇIRMAYIN DERİM

  • NI1 aracılığıyla, 11.11.2016
    süper iki tane aldım biri bana biri anneme hediye

    Cok tesekkurler harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2012
    Braunun ütüsü de varmış!!!

    Daha önceleri Braun marka pek farklı ürünler kullandım. Bu güne kadar henüz hiç bir ürününden şikayetçi olmadım. Ütüye ihtiyacım vardı, aklıma ilk Hepsiburada.com geldi. Araştırdım, memnun kalan müşteri sayısı çok fazla, diğer sitelere hatta Braunun kendi mağazalarından bile daha uygun fiyatı olunca alınmaz mı???

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2011
    müthiş dayanıklı

    bu ütüyü 2003 yılında kktcden almıştım nerdeyse 8 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum daha ilk günkü gibi sapasağlam ve işini fazlasıyla yapıyor,tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2007
    Araştırdım

    Almadan önce çok araştırdım ve şu an çok memnunum tavsiye ederim özellikle çocuk giysileri çok desenli tabanlığını takın ve rahatlıkla ütüleyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2006
    BENCE HARİKA!

    BU SİTEDEN SIK SIK ALIŞVERİŞ YAPIYORUM. HİZMETİNDEN,ÜRÜNLERİN FİYATININ PİYASANIN ALTINDA OLMASINDAN VE KALİTESİNDEN ÇOK MEMNUNUM.KENWOOD VE TEFALDEN SONRA SONUNDA ARADIĞIM KALİTEDE ÜTÜYÜ BULDUM.ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2006
    uygun fiyat

    dışarıda çeyiz mağazalarında en uygun 200 ytlye 10 taksitle buldum ama burada 60 ytl daha ucuz çok uygun fiyatlı. anneme aldım ürünü gayet kaliteli ve çok hafif, otomatik kapanması var. philipsin aynı özelliklerde olanı çok daha pahallı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2006
    Fiyatı piyasaya gören çok çok uygun...

    Ürünü ben piyasada 290 liraya aldım,bu fiyatı görünce hemen ablama aldım.Üründe mükemmel,harika...Herkese tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2005
    Yorumlara teşekkürler

    Ben 2. kere internetten sipariş veriyorum ve öncelikle bu ürün hakkında yorum yapan herkese teşekkür ederim çünkü ürünü seçmemde çok önemli bir rol oynadılar. Bana da sorarsanız ürün gerçekten iyi ve söylendiği gibi fiyat olarakda mağazalardan farklı. Ayrıca online hizmet ekibinede teşekkür ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2005
    kaçırmayın

    dışarıdaki fiyatından çok uygun ayrıca buharı çok iyi bu fırsatı kaçırmayın. .

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2004
    Üstün Performanslı

    Çok kolay kullanım çok az zamanla çok az elektrik... Ben çok beğendim herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2004
    Hafif ve piyasadan ucuz

    Bu ütünün fiyatını dışarıda çok daha yüksek gördüm, ayrıca ütü rahat ve hafif...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun SI 6595 Freestyle Saphir 1900W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun SI 6595 Freestyle Saphir 1900W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat