Braun SI 18720/SI 740 TextStyle Control 2400W Buharlı Ütü Yorumları

Braun SI 18720/SI 740 TextStyle Control 2400W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    HİÇ SORUN YAŞAMIYORUZ

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Küçük ev aletleri üreticisi Braun, pratik ütüleri ile göz dolduruyor. Texstyle serisi ütüleri, kumaşın ulaşılması zor yerlerinde bile en iyi sonuç için tasarlanmış. TexStyle Control, giysilerin en küçük detaylarında bile kusursuz sonuçlar almanızı sağlar. Kumaş koruyucu ek tabanı ve yüksek buharı sayesinde, hassas ve zor kumaşlarda mükemmel sonuçlar almanız için çalışır.

    Takılması kolay kumaş koruyucu ek taban giysilerinizde tüm buharı güvenle kullanabilmenizi sağlar. Taban Ucu Buhar Sistemi sayesinde de düğme çevrelerini, manşetleri, cepleri, paçaları, dantelleri veya pileleri çok rahat ütüleyebilirsiniz. TexStyle Control’ün buhar deliklerinin yerleşimi, buharı ütünün ucuna, tam da ihtiyacınız olan alana verir. Böylelikle kumaşın ulaşılması zor yerlerinde bile daha iyi sonuçlar almanızı sağlar.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Küçük ev aletleri üreticisi Braun, pratik ütüleri ile göz dolduruyor. Texstyle serisi ütüleri, kumaşın ulaşılması zor yerlerinde bile en iyi sonuç için tasarlanmış. TexStyle Control, giysilerin en küçük detaylarında bile kusursuz sonuçlar almanızı sağlar. Kumaş koruyucu ek tabanı ve yüksek buharı sayesinde, hassas ve zor kumaşlarda mükemmel sonuçlar almanız için çalışır. Takılması kolay kumaş koruyucu ek taban giysilerinizde tüm buharı güvenle kullanabilmenizi sağlar. Taban Ucu Buhar Sistemi sayesinde de düğme çevrelerini, manşetleri, cepleri, paçaları, dantelleri veya pileleri çok rahat ütüleyebilirsiniz. TexStyle Control’ün buhar deliklerinin yerleşimi, buharı ütünün ucuna, tam da ihtiyacınız olan alana verir. Böylelikle kumaşın ulaşılması zor yerlerinde bile daha iyi sonuçlar almanızı sağlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2011
    harika ütü

    aldığım ütü gerçekten çok ama çok kullanışlı.üstelik 3 günde kargo teslimi oldu.bu fiyata hiç kaçırılmaması gerekir. herkese tavsiye edrim.ütü kalıtesi muhteşem

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2010
    HARİKA BİR ÜTÜ

    Ütüyü bir yıldır kullanıyorum çok güzel ve kullanışlı ancak hepsiburada firmasından alışveriş yaparken bir kez daha düşünün derim.Yine de siz bilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2009
    daha ne?

    1 yıldır kullanıyorum performansı gayet iyi.hepsiburadada piyasa fiyatının altında.buhar çıkışı yoğun olduğu için su doldurmaya bıkıyorum,su haznesinin geniş olmasına rağmen..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2009
    Güzel bir ütü

    Bu ürünü 3 ay evvel eşime hebsiburadadan dışarından daha uygun fiyata aldım. Eşim ütülerini daha zevkle yapıyor. Ütünün biraz ağır olması dezavantaj değil, bence avantaj. Eşim ağır olması ve ucundan buhar vermesi ile kırışıklıkları daha iyi açtığını söylüyor. Fiyatıda uygun.Bende herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2009
    HARİKA BİR FİAT VE KALİTE

    Ütümüzün bozulması sebebiyle yeni bir ütü almaya karar verdik. merkezdeki bayilerdeki fiyatla kıyasladığımızda çok uygun olduğunu gördük. 3 Gün içerisinde elimize ulaşan ürün 2400W ve güçlü buharı olması, geniş su haznesi ile eşim tam not verdi. Herkese tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2008
    Süper bir ürün

    Gerçekten de performansı çok yüksek bir ürün.Artık ütü yapmak daha kolay ve keyifli.Daha az zamanda daha çok ütü yapabileceksiniz.Mutlaka memnun kalacaksınız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun SI 18720/SI 740 TextStyle Control 2400W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun SI 18720/SI 740 TextStyle Control 2400W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat