Vestel V-Press Serisi 3000 Siyah 2400W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Vestel V-Press Serisi 3000 Siyah 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2019
    6 yıldır kullanıyorum

    2013 yılından beri kullanıyoruz. Eşim ve bende memuruz sürekli ütü yapmak zorundayız. Her gün açıyoruz. İlk günkü performansı devam ediyor. Hiç yorulmadan hızlıca ütünüz yapıp işinizi bitiriyorsunuz. Hiç düşünmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2019
    İki Yıldız

    Yorumlara guvenerek aldım. Hoşuma gitmedi. Buhar Kablosu aşırı ısınıyor. Ütü yaparken kolumu değdirmemeye çalışıyorum dokunulmuyor cunku. Ütü ağır. Kazanlı kısmı da ağır. Beklentimi karsilamadi. Iki kez kullandim henüz çok ağır naylon kokusu yayıyor. Umarım kullandıkça azalır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: 4 farklıısı ayarı ve 3 farklı buhar gucu ıle bence ıyı bır utu kesınlıkle. Seramık tabanlı olması da hem yanma rıskıne karsı onlem hem de daha uzun ömurlu oldugunun kanıtı bence. Ben bu kadar uygun fıyata bu kadar ıyı bır utu olabılecegını tahın etmemıstım satın alırken.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2018
    Beş Yıldız

    2 yıldır kullanıyorum garantisi yeni bitti.hiç sorun yaşamadım..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2015
    bu paraya daha iyisi olmaz

    ürünü bir yıldır kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Buhar gücü çok iyi. su haznesi geniş.2dk. içinde kullanıma hazır. ve ütüleme sürenizi yarıya düşürüyor. daha fazla para vermeye gerçekten gerek yok. tereddütsüz alabileceğiniz bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2014
    fiyatına göre kaliteli

    bozulan eski buhar kazanlı ütümün yerine pahalı olmasada işimizi görecek ütü arıyordum.vestel f/p açısından bana en iyisi gibi geldi.malzeme işçilik olarak kaliteli .görünümü çok güzel buhar performansıda tatmin edici.arkasındada vestel servisi olduğu için sorun olursa kolay çözülür diye düşünüyorum.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2014
    Harika Ürün.

    Öncelikle siteye teşekkür ederim.Pazar sipariş verdim.Ürün salı günü geldi.Ürünü birkaç kez kullandım.Süper ürün.Eski ütüme ütü demek bu ütüye ayıp olur.Çabuk ısınıp kullanıma hazır oluyor.Buhar gücü inanılmaz.Gömlek 1-2 dakikada jilet gibi ütülendi.Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2014
    beklentisini çok üstünde

    Çok tereddüt ederek almıştım çünkü benzerleri ile fiyat farkı oldukça fazlaydı. Ancak boşuna tereddüt etmişim. Buhar kalitesi mükemmel, kot ve gömlek gibi zor parçalarda çok iyi.ayrica bir damla bile su akıtımıyor. Herkese tavsiye ediyorum. Kesinlikle fazla para vermeyin

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2014
    Kalitesine İnanamayacaksınız

    Ütüyü pahalı bir başka marka ütümüz ömrünü doldurduğu için aldım.Yerli ürün olduğu için özellikle denemek istedim.Ayrıca fiyatı çok uygun,ütü inanılmaz güzel,beklentilerimin katkat üstünde 2 dk.da hazır oluyor.Tabanı çok güzel tankı çok büyük uzun süre ütüye devam edebilirsiniz.Kapatmadan da su ekleyebilirsiniz.Buhar gücü yeterli,3 farklı buhar ayarı olması çok güzel, son konumda buhar fazla olduğu için orta konumu yeterli geliyor.Yerli Malı kalitesine inanamayacaksınız.Başka markalı ürünlere verilen paraya yazık Tavsiye ederim............

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2014
    Beklentilerimizin üzerinde.

    DHda ürün hakkında övgüleri okuyunca almaya karar vermiştim. 3 aydır kullanıyoruz, haklılarmış, gerçekten parasını fazlasıyla hak ediyor. Tereddütsüz almanızı tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel V-Press Serisi 3000 Siyah 2400W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel V-Press Serisi 3000 Siyah 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat