Fakir Herba Buhar Jeneratörlü Ütü Yorumları

Fakir Herba Buhar Jeneratörlü Ütü yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.02.2022
    güzel

    Olumlu yönleri: olumsuz bi durum yok beğendim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.12.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Annem öğrenci evimde kullanmam için babamla beraber bu ütüyü satın aldılar. Ben ütülerin teknik özelliklerinden çok anlamıyorum. Şehir dışında okuduğum için kendi kıyafetlerimi kendim ütülemek zorunda kalıyorum. Ütüyü beğendim. Kullanımı kolay bir makine. Yanlız kablo uzunluğu 1.5 mt. Bence çok kısa. Evin neresinde ütü yapacağımı şaşırıyorum. Eski bir evde yaşadığım için çok az priz var. Bence daha uzun bir kablosu olsaydı daha kullanışlı olurdu. Kablo boyunun göz önünde bulundurarark satın almanızı tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.12.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Mürdüm rengini çok seviyorum. Ütüm bozulmuştu. Bu ütüyü görünce rengini çok beğendim ve hemen satın aldım. Ütü adresime ulaştıktan sonra hayal kırıklığı yaşadım. Fotograftaki gibi güzel bir renkte olmasını bekliyordum. Ama gözüktüğü kadar canlı ve parlak bir renge sahip değil. Keşke mağazadan görerek satın alsaydım. Sadece renginden memnun kalmadım. Bu yüzden iade etmeyeceğim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.12.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Bu ütüyü annemin önceki ütüsü artık çok eskidiği için almamız gerekti. Daha önce kazanlı ütü kullanmamıştım. Daha uzun yıllar kullanmayı amaçlayarak iyi bir ütü almayı tercih ettik. Özelliklerini incelediğimde dikkati malesef çekmemişti. Ütünün otomatik kapanma özelliği yok. Annem yaşlı bi kadın olduğu için bu özellik bizim için büyük bir ihtiyaç. Herhangi bir kazayla karşılaşmaktan korktuğum için ütüyü geri iade edeceğim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.10.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fiyatına göre gayet güzel.

    Olumlu yönleri: Buhar basıncı iyi, kırışıklıkları gayet güzel açıyor .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.09.2021
    faydalı ürün

    Olumlu yönleri: bu fiyata alınabilecek en iyi ürün işimizi görüyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Ütüm eskidiği için yeni ütü arayışına girdim. Araştırdım, soruşturdum en iyi ütünün Fakir Verda ütü olduğu kararına vardım. Tüm özellikleri üst düzey! Aldığım günden beri jilet gibi gömleklerim, tek çizgili pantolonlarım oldu. Isı ayarı çok başarılı. Ütü arayan herkese tavsiye ederim. Fiyatı da cep yakmıyor, herkesin alabileceği ölçüde.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: Fakir Verda ütü evde ütü yapmayı keyifli hale getirdi. Kısa sürede ısınması ve ütü yaparken kuvvet uygulamak zorunda kalmamak en önemli avantajlarından birisi. Bunun dışında ürünü kullanırken kıyafetleri çok kolay açtığını düşünüyorum. Tutma yeri oldukça ergonomik kolu yormuyor. Bu nedenle rahatlıkla tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Satıcının Gazabına uğramak

    Olumlu yönleri: Ürünün anlatıldığı özelliklerinden yola çıkarsak çok güzel bir ürün kanaatine varılıyor. Olumsuz yönleri: Ama maalesef anlatıldığı özelliklerin yarısı etken değil.5 bar buhar basıncı diyor ama alakası yok. 15 dakika sonra ütülemeye hazır duruma geliyor. Satıcıyı ise kimseye tavsiye etmem. Bana belki de kullanılmış ürün göndermiş, ya da arızalı. Ürünü kesinlikle geri gönderemiyorsunuz, elinizde patlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2011
    kullanışlı

    ürünü 2008 yılından beri kullanıyorum ütü yapmayı sevmeyenler izçin ütüyü kolaylaştırıcı ütüyü biriktirip yapıyorsanız böyle bir ütüyü denemelisiniz ben memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2011
    süper

    kısaca fiyatı güzel iyi buhar veriyor her eve lazım ben aldım ve memnunum herkezinde almasını isterim markasıda güzel ve çamaşırlarıda güzel ütülüyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2011
    ütü yapmak bir zevk

    ürünü eşime hediye olarak aldım çok kırışık elbiseleri bile rahatlıkla açıyor buharı çok kuvvetli ayrıca fiatı piyasanın çok altında uygun rahatlıkla ürünü almanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2010
    ikincisi yolda...

    fakir herbayı yaklaşık 5 senedir kullanıyorum çok memnunum.Heleki çalşan hanımlar için harika...malesefki ütümün ömrü doldu..bir kere arızalandı..servis 2 günde halletti basınç pompası kireçlenmiş temizlediler sorun ortadan kalktı..şimdi aynı arızayı tekrarladı servise göndermektense yenisini almayı tercih ettim ...eeee nede olsa elektronik eşyaların ömrü 4 veya 5 sene benimkisinin ömrü çoktan bitti yaniiii şimdi ikinci ütüyü sipariş verdim ..ütüsünü yenilemek isteyenlere tek tavsiyem ...FAKİR HERBA..üstüne tanımam ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2010
    teşekürler hepsiburada.com

    Ürünü eşime hediye olarak aldım ve artık ütü yapmak onun için ayrı bir zevk.Gayet güzel ve kullanışlı bir ürün ve sitenin gönderisi çok hızlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2009
    Utu sıkıntısına son

    BEN EVLENİRKEN ALDIM BU UTUYU 1 SENEDİR DEVAMLI KULLANIYORUM VE GERCEKTEN COK MEMNUNUM. TAKIM ELBİSELERİNİZİ ASKIDA BUHARIYLA DUZLESTİREBİLİYORSUNUZ. HATTA TUL VE PERDELERİNİZ BİLE BUHARLA DUZLESTİREBİLİYORSUNUZ. FİYATINA KESİNLİKLE DEGİYOR ONCEDEN 1 SAATTE YAPTIGIM UTUYU SIMDI YARIM SAATTE BITIRIYORUM HERKESE TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2009
    diger ütülere 5 basar

    ne yazikki türkiye piyasasinda bu tip ütüler cok bilinmiyor. diger utulerden cok daha ekonimik calisan ve daha fazla buhar üreten bir yapiya sahip. kesinlikle tavsiye ederim fiyatida cok uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2009
    harika bir ürün

    bu ürünü almadan önce ütü yapmak bir işkece idi.ürünü aldıkdan sonraütü yapmak benim için bir zevk haline geldi diyebilirim.çok hızlı ve tek seferde istediğim sonuçları aldım herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2009
    Gayet güzel...

    Ürünü alalı 10 gün oldu 3-4 depo su bitirerek ütü yaptım. Kötü yanı deposu küçük 20-25 dk da bitiyor. Açamadığı kırışıklık yok. Gayet başarılı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2008
    8.ayda aldıgım Fakir Herba b.kazanlı ütü arızalı

    7 ay sonunda aldık,1.5 ay sonra buhar cıkmamaya basladı.yetkili servis olarak sarıyer ist.bir servise bıraktık.servis pompası arızası yenisini takacaklarını söylediler.uzun süre cevap vermediler.yetkili servisten ürünümüzü geri alıp, distirübütör firma olan saruhan sirktlr.grubunun merkezine tepebasına bıraktık.bu gün 30.10.2008. tam 2 aydır ütüyle ugrasıyoruz.alacak arkadaslara servis yönünden aman dikkat,ütümüze kavusursak yine bu sayfadan bildirim. Not:yedek ütü aldık,onla idare ediyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2008
    Dikey Ütüleme Özelligiyle Ön Plana Çıkıyor...

    Ürünü hepsiburadadan alalı 2 ay oldu, gayet memnunuz, hiçbir sorun yaşamadık. Dikey ütüleme özelliğide cabası. Bence buhar kazanlı ütü alacaksanız seçiminiz bu olmalı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Herba Buhar Jeneratörlü Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Herba Buhar Jeneratörlü Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat