Bloody TL80A Terminator Mouse Yorumları

Bloody TL80A Terminator Mouse yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2017
    Beş Yıldız

    ürün on numara macro programı biraz karışık 1 ve N arasında geçiş için joistic tarzı düğme var çok kullanışlı ele tam oturuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2017
    Mukemmel !

    Super ve cok kaliteli mouse Inajilmaz ozellikleri var Dokunus hissiyati cok iyi vr bu fiyata alabileceginiz en iyi ürün.Hepsiburada gercekten kalitesini yansitiyor kargolamasi gercekten ozenle yapilmisti ve kargo hemen elime ulasti :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2017
    10 numara

    çok iyi bi mouse ucuz alayım idare etsin demeyin alın en az 5 yıl rahat edin

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2016
    bu fiyata kotu

    yazilimi kotu, fare eh iste, fakat bu fiyata farklı markalarin cok daha iyi mouse lari var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2016
    İnanılmaz bir ürün

    Bu maosu bi arkadaşın yanında deneme fırsatı buldum çok iyi bir ürün olduğu için fırsat diyorum öle rahat ki sabaha kadar takılın bunla maus bozuk zeminde bile çok güzel kaydırılabiliyor yani elinizde bir maus yokda eliniz kendisiyle pc kullanıyor hissi veriyor almaya niyetiniz varsa ve birazda hevesiniz varsa ucuz bir mauss alıp sıkılacagına bu mausu alın çok çok uzun zaman kulanırsınız hemde dostlrınızı kıskandırrısınız hemde oyunun zevkine varırsınız..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bloody TL80A Terminator Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bloody TL80A Terminator Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat