Bloody T6 Mouse Yorumları

Bloody T6 Mouse yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 10.05.2019
    On numara kalite

    Metal slayder var bir kere pamuk gibi kayıyor. ekstralar için ücretli olması benim çok da umrumda değil ben ekstrasını istemiyorum kalite önemli ki bloody yi 5 senedir kullanıyorum daha önceden farklı modelli kullanmıştım o da çok iyiydi bu model de çok güzel ele oturuyor ve kalite kokuyor bir daha ihtiyacım olursa yine bloody alırım.

  • NI1 aracılığıyla, 09.01.2017
    Tavsiye edilir.

    Ürün anlatıldığı gibi. Zevk için oyun oynayanlara bire bir. Daha iyileri var biraz daha para verirseniz ama kullanış tutuş ve görünüş benim için çok önemli. ve beklentimi karşıladı.

  • NI1 aracılığıyla, 18.02.2016
    Denildiği gibi mağaza

    Alışveriş yapmakta hiç şüpheniz olmasın gayet eksizksiz ve makul fiyata iyi bir mouse alabiliyorsunuz herkese tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 19.01.2016
    bloody T6 A4 Tech

    çok teşekkür ederim gönderdiginiz için çok kourkuyodum ilk internet alışverişimdi ürün bekledigim gibi geldi teşekkür ederim

  • NI1 aracılığıyla, 25.06.2015
    On Numara..

    Ürün gerek ağırlık gerekse ele oturuşu muazzam. CS-GO için makro atamalarını yaptım harika oldu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bloody T6 Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bloody T6 Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat