Electrolux EDB 5130 2300W Buharlı Ütü Yorumları

Electrolux EDB 5130 2300W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2013
    Kırışıklıklar dümdüz....

    Buharla harika ütü yapıyor. Kırışıklıklar anında dümdüz. Yalnız suyu çok çabuk bitiyor. Sürekli su doldurmak zorunda kalıyorum. ama genel olarak mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2012
    Fiyatına Göre İyi

    Burdaki güzel yorumları okuyunca aldım. Fiyatına göre iyi denilebilecek bir ütü. Buhar özelliğini kullanmazsanız çok iyi ütülemiyor, ama buharlı ütülemede gayet başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2012
    buhar makinası

    buhar makinası harbidende..arkadaşlar gayet güzel ütülüyor sıkıntı yapmadan alıncak bi ütü zaten bu indirimde böyle bi ütü almayı başka nereden bulacaksınız 2 aydır kullanıyorum tavsiye ederim..şididen hayrını görün

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2011
    Güzel ürün.

    Ben böyle ürüne güzel ürün derim. Hem kullanışlı hem ucuz bir ürün. Bu fiyata bu ürün kaçırılmaz bence. Bu ürün sayesinde ütüyü sevmeye başladım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2011
    indirimdeyken kaçırmayın

    Ütü çabuk ısınıyor ve geç soğuyor.Dış görünüş kalitesi beklediğimden az da olsa düşük çıktı ama kesinlikle görevlerini çok iyi yerine getiriyor.Keskin kırışıklıkları açtı.Uzun soluklu kullanılacak gibi çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2011
    süper

    ürün daha buğün elime ulaştı....ben indirimdeyken almıştım. ütü çok çabuk ısınıyor. gömnlekler çok güzel açıyor. buharı çok güzel. elektrik kablosunun 2 buçuk metre olması uzun olması çok güzel...ben ce kaçırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2011
    Fiyata göre güzel...

    16 ekimde satın aldım, indirimde gördüm çok iyi fiyatı vardı.Şu an ki fiyatın yarısı.Kullanımı ve emniyet özellikleri iyi bir ürün..

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2011
    Ütü size zor geliyorsa:))

    seramik taban olması öncelikli seçimimdi.Öğrenci olmamdan ötürü ütü yapmak çok zor geliyordu 2 ütü harcadım şimdiye kadar böyle rahat kullanılabilir ütü görmedim. Teşekkürler hepsiburada :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2011
    hiç düşünmeyin

    arkadaşlar bu ürünü yaklaşık 15 gün önce aldık.alırken tereddütlüydük.ama eşim çok memnun.eski ütüsünden sonra bu ütüyle artık ütü yapmanın zevke dönüştüğünü söylüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2011
    Hediye olarak aldım.

    Eşimin arkadaşına hediye olarak almıştım. Çok memnun kaldılar. Fiyat/performans oranı son derece tatmin edici. Hızlı gönderi için ve ürünleri makul fiyatlarda bizlere sunduğunuz için teşekkürler hepsiburada..

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2011
    Hediye olarak aldım.

    Eşimin arkadaşına hediye olarak almıştım. Çok memnun kaldılar. Fiyat/performans oranı son derece tatmin edici. Hızlı gönderi için ve ürünleri makul fiyatlarda bizlere sunduğunuz için teşekkürler hepsiburada..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2010
    eskisi ütü değilmiş....

    2300 watt ısı tutusunun iyi olması harcanan zamanı kısaltmaktadır...kireç temizleme özelliği sayesınde kolaylık sağlamaktadır.kesınlıkle tavsıye edıyorum uygun fıyat ve kalıte bu urunde bir arada....

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2010
    Bu fiyata göre alınır ve işinizi görür

    Ürün hakkında her ne kadar marka olsada tereddütlerim vardı fakat alınca gördüm ki bu fiyata göre işinizi görecek ve kullanılacak şekilde almayı düşünenler alabilirler...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EDB 5130 2300W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EDB 5130 2300W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat