Gazella 2030 Jeneratörlü 1250W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Gazella 2030 Jeneratörlü 1250W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(78 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    MUHTEŞEM

    MÜKEMMEL BİR ÜRÜN.YORUMLARA GÜVENEREK ALDIĞIM İLK KAZANLI ÜTÜM.MARKAYI AZ ÇOK BİLİYORDUM ANCAK İLK KAZANLI ÜTÜ DENEYİMİ OLARAK VE DİĞER ÜTÜLERLE ARASINDAKİ CİDDİ FİYAT FARKI NEDENİYLE ENDİŞELİYDİM AMA SÜPERMİŞ VE HAFİFLİĞİ,KOLU YORMAMASI MUHTEŞEM KIRIŞIKLIK AÇMASIYLA ALMAYA ÇOK ÇOK DEĞER BİR ÜRÜNMÜŞ.ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.SATICININ ÖZENLİ AMBALAJI VE HIZLI GÖNDERİSİ DE BAŞARILIYDI.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.12.2021
    Ütü

    Olumlu yönleri: Çok hafif ve mukemmel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: ÇOK GÜZEL

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.12.2021
    harika

    Olumlu yönleri: ütü süresi resmen kısalıyor elektrik de tasarruflu pratik kolay ütülüyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelimeyle MÜKEMMEL.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu markayı aldım hem kargo hızlı hemde ütü çok güzel hemen denedim gömlekler jilet gibi oldu 😍👏🏻

  • Trendyol aracılığıyla, 03.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ütü hiçbir şekilde ısınmıyor. Buhar kazanı ısınıyor ışığı yanıyor ama ütünün ışığı da yanmıyor kendisi de ısınmıyor. Arızalı ürün göndermişler.İade edeceğim. Çok üzgünüm. Güvenerek almıştım.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü kargo şirketi kapıya koyup gitmiş tesadüfen kutuyu dışarı çıkacağım zaman farkettim ütü kendi kutusu dışında bir kutuya daha konulmuştu ama dış kutuyu açıp ütünün kutusuna baktığımda kutunun yanlarının daha önce açılmış olduğunu gördüm kapağı açtığımda ise ütünün özensiz konulduğunu farkettim neyse dedim ama ütünün kazanını elime aldığımda kazanın içindeki su sesini duydum belli ki öncesinde denenmiş.. Sonrada ütüyü 2.el diye iade kabul etmiyorsunuz peki 2.el ürünü neden alıcıya gönderiyorsunuz ses etmezsek elinizden çıkartıcaksınız bu kadar da olmaz insanlarla alay ediyorsunuz paramızla rezil ediyorsunuz bu satıcıyı kesinlikle tavsiye etmiyorum ayrıca ütünün tabanının kenarı çizik geldi ürünü iade edicem

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel ütü biz çok beğendik herkesin emeğine sağlık

  • Trendyol aracılığıyla, 28.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelimeyle berbat açtığımda leş gibi Plastik kokusu vardı iade kabul edilmedi neymiş paketi açmışım yazıklar olsun yorumlarda sizi aldatmasın Lütfen gidip adam gibi ütü alın bu satıcıyı arayamıyorsunuz bile. çünkü iletişim yok. bu yorumları yapanlardan şüphelendim🤔berbaaattt.dandik ütü elimde patladı. ha bu arada kutuyu açarsanız ikinci el oluyormuş . lazer gözlerle bakın emi.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Beno’nun tavsiyesi ile aldım gerçekten çok çok memnun kaldım ürünün tesliminden elime 2 gün içerisinde ulaşmasından ütünün muhteşem güzel ütülemesinden herşeyden çok memnun kaldım

  • Trendyol aracılığıyla, 23.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ütüyü sürdüğüm an tüm kırışıklıkları açıyor. Perde ütülemek aşırı kolaylaştı. Hemen ısınıyor. Yorumlarda 20 dk kadar bekliyorsun diyenler olmuş. Hemen ısınıyor. Sorunsuz teslim edildi. İyi ki almışım.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklaşık 4-5 ay araştırdım... İyi ki almışım diyorum. Çok fazla buhar görmeyi beklemeyin enterasan bir şekilde buhar saçmıyor etrafa ama asla açılmaz dediğim kalın kot bir pantolunu 1,5 dk.'da ütülediğine inanamadım :) ASLA prizden çekseniz bile 10 saat geçmeden su dolum kapağını açmayın, kötü bir tecrübem oldu, uyarı kağıdını okuduğum halde ütü bittikten 3 saat sonra içindeki suyu boşaltmak için açtığımda basınç biriken kazanın içindeki su yüzüme sıçradı ve hala kaynar durumdaydı. Çok şükür ki kantaron yağı mucizesi diye bir şey var :) Satıcı ürünümü çok sağlam paketlemişti, çok teşekkür ediyorum. TAVSİYE EDERİM..

  • Trendyol aracılığıyla, 11.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Abartılı yorumdan kaçınırım normalde ama ürün fiyat performans açısından harika pamuklu zor açılan nevresimleri bile çok rahat açtı ütü kısmı ağır ya da yorucu gelmedi bana çok memnun kaldım umarım uzun ömürlü olur.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kargosu hızlı ve özenli geldi, ütünün performansını çok begendim, su, kazanda oldugu için ütünün kendisi oldukça hafif, ütü yaparken kolaylık oluyor, içindeki su yaklaşık 10 dakikada buhar vermeye yani ütü yapmaya hazir hale geliyor, kazanındaki su ile 1-1,5 saat kesintisiz ütü yapılabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ütü performansı iyi fakat su seviyesini ölçmek için laboratuvar çalışanı gibi kılcal metrik boruyla bir anda seviye okumaya çalışırken bulabilirsiniz.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kötü özelliği biraz geç buhar vermesi onun dışında muhteşem ötesi, ütüyü sevdiren ütü❤️

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün harika yaklaşık 3 aydır kullanıyoruz. Eşim çok memnun buhar basıncı çok iyi. Kusur olarak geç ısınması söylenebilir 15 dk kadar sürüyor hazır hale gelmesi .

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İşini iyi yapan bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel kaliteli ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Gazella 2030 Jeneratörlü 1250W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Gazella 2030 Jeneratörlü 1250W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat