Black & Decker NW4820N Şarjlı El Süpürgesi Yorumları

Black & Decker NW4820N Şarjlı El Süpürgesi yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2017
    Dört Yıldız

    Fiyatına göre çok iyi.Hafif olması hanımlar için avantaj.Pil ömrü beklentimizden daha iyi. Emiş gücü bizim kullanım amacımız için yeterli seviyede. Eski mini süpürgemizden çok memnunduk. Pilini servisten değiştirmek istedik 150 TL fiyat çekti. Bizde üzerine biraz ilave ederek yenisini aldık. Yüksek para vererek pahalı süpürge almayı doğru bulmuyorum. Eski pahalı süpürgemizi aratmıyor

  • İnce Hesap aracılığıyla, 16.05.2017
    yüksek çekim gücü

    şarj göstergesi olsa aslında daha iyi olurdu tasarımı açısından fakat ben çekim gücünden oldukça memnun kaldığım için fazla takılmadım buna. fiyat olarak da bu aralıkta birşey arıyorsanız bence başka başka markalara bakmanıza gerek bile yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2017
    fiyat performans dengeli

    ergonomik ve çekiş gücü gayet iyi. şarj göstergesi olmaması olumsuz tarafı

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2017
    Üç Yıldız

    Şarj göstergesi yok,şarj kabloları korumalı değil,çok çabuk devre dışı kalabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2017
    Dört Yıldız

    İyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2017
    Dört Yıldız

    Kaliteli güzel. Bakalım pili ne kadar dayanacak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2017
    ŞArj ışığı olsa iyiydi

    Fiyatı açısından beklentiyi yüksek tutmamak gerekirse de marka açısından beklenti yükseliyor. Henüz bir haftadır kullnıyoruz, bence en önemli eksikliği şarj olduğuna ilişkin bir led ışığının olmayışı, elbette şarj seviyesi göstergesi de iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2017
    Beş Yıldız

    çok memnun kaldım teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2017
    gayet iyi

    4 yıldız verdim sebebi ise şarj gösteren ışığının olmaması. ancak çekim gücü gayet yüksek. baya kuvvetli vakum gücü var. buradaki fiyatı da en uygun fiyat. bu fiyatlarda bir ürün arıyorsanız kesinlikle kaçırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2017
    Hem iyi, hem kötü

    Evet şarj göstergesi yok ama önemli olan amacını yerine getirmesi. Çekiş gücü gayet iyi. Bir elektrik süpürgesinin yerini tutmaz zaten ama elinde bisküvi, ekmek, çubukla dolaşan yaramazların kırıntılarını toplamada gayet iyi. Şarjı da iyi gidiyor ama maalesef uzun sürede şarj oluyor. İlk şarja koyduğumda 10 saat durdu ama verimli olmadı. Sonra bir gün boyunca şarjda tuttum ve gayet uzun süre gitti şarjı. Kitapçıkta 14 saatte şarj olduğu yazıyor. Ayrıca ürünün Türkçe kullanım/tanıtım kitapçığı yok. İngilizce'ye mecbur bıraktıkça İngilizce'ye inadında gıcık oluyorum. Puanım; İşlevi açısından mükemmel, Türkçe kitapçığı olmaması ve uzun sürede şarj olması nedeniyle çok kötü şeklinde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    Yeterince iyi

    Ürünün çekiş gücü beklediğimin altında ama iş görüyor. Sesi rahatsız edici değil. Günlük ve pratik kullanım için birebir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2017
    BENCE İHTİYACLARİ KARSİLİYOR

    bugun teslim secenegini sectim ayni gunun aksami elime ulasti hizli teslimat gayet sessiz malzemesi kaliteli cekiside gucune gore gayet iyi alirken tereddut etmeden alabilirsniz zaten iade imkani var .Acikcasi gonul rahatligi ile alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2017
    BEKLENTİYİ KARŞILIYOR.

    BEKLENTİLERİMİ KARŞILIYOR. ŞARJ IŞIĞI OLMAMASI KÖTÜ TARAFI. BATARYANIN DOLU OLUP OLMADIĞINI ANLAYAMIYORUM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    fena degil

    sesi cok yok vede çekiş gücü de mukemmel diyemem ama is görecek değerde

  • İnce Hesap aracılığıyla, 10.12.2016
    güçlü fakat kullanımı zor

    çekişi iyi sanırım. biraz ağır makine sanki çünkü uzun süre kullanınca eliniz uyuşuyor. şarj olup olmadığına dair de bir gösterge olsaydı daha iyi olurdu.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 10.12.2016

    çekişi iyi sanırım. biraz ağır makine sanki çünkü uzun süre kullanınca eliniz uyuşuyor. şarj olup olmadığına dair de bir gösterge olsaydı daha iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2016
    Beş Yıldız

    bekentiyi karşılıyor çekim gücü çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2016
    Üç Yıldız

    Sarj isiginin olmasi daha iyi olurdu. Gayet sessiz calisiyor. Beklentimi karsiladi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2016
    Başarılı

    Üründen son derece memnunuz. Şarjın hangi miktarda dolduğunu gösterse çok iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2016
    teşekkür

    İstediğim ürün düşündüğüm zamanda elime geçti teşekkür ederim. Sadece bir konuyu bilgilerinize sunmak istiyorum. Yurtiçi Kargo, tesadüfen evimin önünde araçtan birkaç müşteriye daha ait kargoları yere atarak araçtan indirdiklerini gördüm. Kargonun içindekilerin kırılabilir veya elektronik bir paket olması halinde o malzemenin ne hale gelebileceğini düşünmek bile istemiyorum. Talep ettiğim ürün istediğim kalitede :) Saygılarımla

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Black & Decker NW4820N Şarjlı El Süpürgesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Black & Decker NW4820N Şarjlı El Süpürgesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat