Black & Decker DV1210N Şarjlı El Süpürgesi Yorumları

Black & Decker DV1210N Şarjlı El Süpürgesi yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    Kedin Köğeğin varsa durma satın al derim.

    Evde kedimiz var, malum tüydü kıldı derken bu süpürge ile çözüm bulduğum kanısındayım. Özellikle pratik ucu ve fırçası mükemmel iş görüyor. Çekme gücü iyi. Tek merak ettiğim ucundaki fırça çabuk deforme olur mu? Ve yedek parçası mevcut mu? Üretici firmaya, satıcıya ve Hepsibur ada ya teşekkürler. Ürün tam vaktinde mükemmel şekilde teslim edildi şimdilik sorun yok. Tavsiye ediyorum. Fiyat fayda tam olarak uyumlu. Ancak bu ürüne neden zam yapıldı anlayamadım. Ertesi gün bir arkadaşıma da alacaktık bir gün içerisinde 90 TL fiyat artışı hiç hoş olmadı.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 10.08.2016
    işimi yeterince görüyor

    uzuuun bir araştırmadan sonra ben aldım. güvenerek almıştım ve güvenimi de sarsmadı. gücü iyi çok güzel de işte ahh bir de sesi biraz daha az olsa çok güzel olacaktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2016
    Hakkını veriyor

    Çocuğun pislettiği yerleri hızlıca süpürebilmek için aldım. Benzer ürünleri çok araştırdım bir çoğunun çekim gücü iyi değil. Süpürgenin çekiş gücü şarzlılara göre gayet iyi. Uzatması, fırçası hepsi üzerinde tasarımıda ergonomik.

  • Koçtaş aracılığıyla, 09.03.2016
    Black Decker'ı tavsiye ediyoruz

    Evde 3 kedimiz olduğu için bolca tüy döküyorlar. Bu sebeple çekiş gücü yüksek, dip - köşelere ulaşabileceğimiz, hafif , kolay temizlenen ve pratik bir ürün arıyorduk , yaptığımız uzun araştırmalar sonrasında da bu üründe karar kılmıştık. Kullandıkça da gerçekten doğru bir karar verdiğimizi düşünüyoruz. Kalite fiyat orantısı da gerçekten avantajlı. El süpürgesinde bundan sonra black decker'dan vazgeçeceğimizi düşünmüyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2016
    kaliteli

    İşçiliği ve teknolojisi çok iyi. Kullanımı rahat. Çekiş gücü de iyi. Ses düzeyi çekiş gücüne göre normal. İran kedisi sahibi biri olarak uzun tüylerden baya muzdaribim. Ağzındaki döşeme ucu sayesinde tüyleri kumaş yüzeylerden kaldırıp sonra süpürge ağzı vakumuyla alıp götürüyor. Sadece vakum özelliği, tüyleri kumaştan almaya yeterli olmayabiliyor yani. O açıdan fırça döşeme ucu olmazsa olmaz. Tek üzüldüğüm kısım süpürme ucuyla uzatma borusu arasında çok küçük bir alanda sanki yontulmuş, kırılmış gibi bir deformasyon var, çok da önemli değil ama böyle iyi bi üründe göze çarpıyor.

  • Koçtaş aracılığıyla, 22.01.2016
    cihaz 10 numara..

    markadan belli zaten, alman harikası..

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2015
    Canavar

    Ürün gayet güzel ve kullanışlı, duvara takılamaması kötü olmuş, çekiş gücü çok yüksek, bu güce bağlı olarak sesi de aşırı fazla diyebilirim. Ama

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2015
    iyi

    Emiş gücü çok guzel kullanışlı bir supurge. Tek kötü özelliği sesi biraz yüksek. 1 yasindaki oğlumu korkutuyor. Yinede yiki bu ürünü tercih etmişim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2014
    Güzel El Süpürgesi

    İyi Araştırmadan Black & Deckere güvenerek aldım. Motor biraz daha sesli çalıştıgını fark ettim... Fiyat farki değer mi? bilemiyorum. Ama işimi görüyor, gücü yetiyor, kötü sürpriz olmadı!

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 06.04.2013
    DV1210N

    hızlı kargo için teşekkürler üründen çok memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2013
    pratik yardımcınız.

    6 aydır kullanıyorum gercekten bedelini hak eden bir ürün. şarjlı el süpürgesi arayan herkese tavsiye ederim. tek olumsuz yanı duvara monte edilememesi. bunun dışında emiş gücü ve kalitesi süper. görsel olarak duruşu çok şık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Black & Decker DV1210N Şarjlı El Süpürgesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Black & Decker DV1210N Şarjlı El Süpürgesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat