Bosch PAS 18 LI Aküsüz Şarjlı Süpürge Yorumları

Bosch PAS 18 LI Aküsüz Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(206 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2018
    Çok ses çıkarıyorsa...az cekiyorsa..

    Çok ses çıkarıyorsa,az cekiyorsa..filtresinin içindeki beyaz filtresi çıkıyor onu çıkarıp temizleyin yıkayın kurutun takın..farkı farkedeceksiniz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2017
    Araç içinde ve/veya işyerinde ufak tefek işlere uygun

    Ürünü araştırıp, yorumları okuyup öyle tercih ettim. İhtiyacınız olanı doğru belirlerdiyseniz ve bu ürünü olması gerektiği yerde yani araç içinde ve/veya işyerinde ufak tefek işlerde düşünüyorsanız fazlasıyla memnun kalırsınız; 1. Alman kalitesi, 2. kronik düğme sorunu çözülmüş, 3. Kompakt boyutları ve aparatları kullanım kolaylığı sağlıyor. Bunun dışında evde ve özellikle çocuklu aile için kullanımı uygun değil çünkü; 1. çok gürültülü, 2. şarj süresi kısa (25 dak.), 3. çekim gücü -ev kullanımı için- tatminkar değil, 4. boyunuz 180 cm civarı ve üzeri ise çok ciddi bel ağrısı yaşarsınız zira uzatma aparatı yetersiz kalır, 5. Haznesini sık sık boşaltmak ve temizlemek gerek, 6. estetik değil ... diye uzar gider. Deneyip karar veririm derseniz iade işlemlerini sipariş veririken başlatın derim, gerisi size kalmış.

  • NI1 aracılığıyla, 27.10.2017
    Bosch şarjlı elektrik süpürgesi

    Ürün güzel fakat bozduğu bana mı denk geldi acaba

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2017
    Başarılı

    Ürün çok hızlı şekilde elime ulaştı, Gayet güzel çalışıyor, Bosch kalitesi, Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2017
    Ev için uygun değil

    Öncelikle şunu söylemeliyim ki, ürün ev kullanımı için çok da uygun değil bence. Endüstriyel amaçlı üretildiği için halı üzerinde kesinlikle kullanışlı değil. Sert zemin için tasarlanmış başlık olması nedeniyle halı üzerinde rahat hareket etmiyor. Standart süpürge başlıkları ile de uyumlu değil malesef. Parke veya sert zemin üzerinde yada araç içi temizliği için son derece kullanışlı ve uygun bir cihaz.Çekiş gücü çok iyi. Gücünün azalmaması için sık sık temizliğinin yapılması gerekli.

  • NI1 aracılığıyla, 21.06.2017
    KALİTELİ

    URUNDEN GAYET MEMNUNUM CEKIM GUCU IYI GUNLUK KULANIMLARDA İÇİN IDEAL. . APARATLARI SAYESINDE ARAC KOLTUK GIBI YERLERINDE TEMIZLIGINI YAPABİLİYORM

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2017
    Beş Yıldız

    süper kaliteli bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2017
    güzel

    Ürün kısa süreli kullanım için çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2017
    Beş Yıldız

    Paket itinayla hazırlanmış. Üründe resimlerdeki gibi orijinal ürün emeği geçenlere tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2017
    Beş Yıldız

    kaliteli, çekiş gücü mükemmel indirimde denk gelirse mutlaka edinmek lazım. evde ve arabada kullanıyorum, evde biraz gürültücü ama ben sorun etmiyorum. uzun süre bekledim evladiyelik ürün olduğunu düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2017
    tavsiye ederim

    çok pratik bir ürün arabam için aldım çok memnunum gürültüsü normal bahsedildiği gibi çok değil.

  • Gold aracılığıyla, 31.05.2017
    Benzerlerinin en iyisi

    uzun süren araştırmalarım sonucu bu ürüne karar verdim.Çekiş gücü şarjlı süpürgelerle karşılaştırılamayacak kadar yüksek,neredeyse klasik süpürgenin gördüğü işi görüyor.Bana göre tek kötü tarafı sesi fazla oda yaptığı işle karşılaştırırsanız kabul edilebilir.Fiyatına gelince markasız süpürgelerin 2-3 katı,fiyatları sık değişiyor,uygun zaman denk getirip alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2017
    tek eksiği duvara asma aparatı

    Her şey mükemmel sadece duvara asma aparatı olsaydı 6 yıldız olurdu

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2017
    Üç Yıldız

    Oldukça kullanışlı şarj süresi sorunsuz ve yeterince güçlü

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2017
    Güzel Ancak Gürültülü ve Pahalı

    Emiş gücü çok yüksek. Eve aldıktan sonra Annem, Anneannem de çok beğendi. Onlara da alacağım. Ancak ben sevgililer gününde şu anki fiyatının neredeyse yarı fiyatına almıştım. Şu anki fiyatını hak eden bir ürün değil. Ayrıca sesi bir hayli yüksek. Sanırsınız ki salondan bir uçak havalanacak. Şarjı uzun süre gidiyor. Haftada 1 en fazla 2 kere şarjla doya doya kullanıyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2017
    Çok iyi.

    Çekiş gücü çok iyi, önemli olan filtre temizliğini yapmak. Sık filtre temizliği yapılırsa hiçbir sorun yaşamazsınız. Ses seviyesi biraz fazla ama sorun değil bence. Pili çok hızlı şarj oluyor.

  • NI1 aracılığıyla, 22.04.2017
    Guzel

    Guzel bir urun ama fiyati cok artti son zamanlarda. bu kadarini da hak ettigi soylenemez. Akusuz ve sarj aleti olmaksizin satilanlarin fiyati yakin zamana kadar 130-140 tl idi. Akulu ve sarj aleti ile satilanlar ise 230-250 tl civarindaydi.

  • NI1 aracılığıyla, 20.04.2017
    kullanışlı

    araba için ihtiyac karşılır

  • NI1 aracılığıyla, 07.04.2017

    PAketli teşhir olmayan tam ilandaki gibi .Gayetde indirimli bir şekilde aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2017
    Beş Yıldız

    Ürün gayet başarılı akülü matkabım vardı şarj cihazı ve akü olduğu için onları almama gerek kalmadı. Motor gücü iyi emme gücü iyi istenildiğinde uzun aparatı ile ayakta da kullanılabilmekte iyi ve kaliteli bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch PAS 18 LI Aküsüz Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch PAS 18 LI Aküsüz Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat