Arçelik K 6124 Şarjlı Süpürge Yorumları

Arçelik K 6124 Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kullandığım üründü

    Olumlu yönleri: Kullandığım süpürge bozuldu.çok memnun olduğum içün tekrardan aynısını aldım.herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2020

    2 senedir kullanıyorum. Piyasadaki diğer tüm el süpürgelerini inceledikten sonra (hiçbirinin gücü 12 V'ı geçmiyordu) vakum gücü çok tatmin edici olduğu için almıştım. İyi ki de almışım. Normal elektrik süpürgesi gibi çekiş gücü çok iyi. Özellikle mutfakta kullanıyorum. Bazen salondaki büyük halıyı süpürdüğüm oluyor. Şarj süresi gayet tatmin edici. Ben satın aldığım dönemde 4te 1 fiyatınaydı. Şu anki fiyatını gördüğümde şoka girdim. Bu fiyata aynı güçte dikey süpürge almak daha mantıklı gibi.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.09.2020

    Ben bu süpürgeyi 2015 te aldım çok çok çok memnunum sadece mutfak için değil bazen tüm evi hızlı bir şekilde süpürmeye bile kullanıyorum çekişi çok güçlü piyasada daha iyisine denk gelmedim şiddetle tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2017
    Dört Yıldız

    Eğer uzun boylu ve yerdeki partikülleri almak isterseniz aparatın boyu kısa olduğu için eğilmek gerekiyor. Bel problemi oluşturabilir. Bunun dışında vakumlama gücü,çalışma süresi, için tam not veriyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.08.2017

    pratik kullanım için gün içinde ideal fakat ulaşılması zor yerlerde kullanım zorlaşıyor, ve fiyatlar için karşılaştırma yapmadan almayın derim...

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    bir şarjlı süpürge için fiyatlar aşırı pahalı. çok fazla kırıntınınz olmuyor ya da süpürgeyi çıkartmaktan ğşenmiyorsanız almanıza değmez

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2017
    Güçlü, Kaliteli, Şık bir El süpürgesi

    Çok güzel, kaliteli, şık bir el süpürgesi. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca piyasadaki muadillerine göre çok güçlü ve fiyatıda daha uygun. Ayrıca hızlı ve sorunsuz teslinat için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2016
    Türk Malına Güvenin

    Daha önce Alman markası süpürgesi vardı. Zamanla bozuldu. Yenisini almak için araştırma yaptım. 18 Volt makinalar içinde bunu seçtim. Ama aklımda iyi midir, eskisini aratır mı, Türk malı almalı mıyım? gibi birçok soru oluştu. Biraz endişe ile de olsa aldım. Çok memnununuz. Artık Türk markaları çok kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2016
    10 numara 5 yıldız

    18V lik baska bir Alman markasinin süpürgesini de denemistim ancak bu süpürge kadar iyi çekmiyordu. Hem diğer markadan daha uygun hem de yerli malı. Alman kalitesi diye yapılan reklamlar sizi kandirmasin. Erkeklerin bacak göğüs kol kıllarını bayanlarin uzuuuun saçlarını ister halı üstünden isterseniz yerden firt diye aliveriyor. Ayrica diger ürünler gibi supururken düğmesine devamlı basmaniza gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2016
    Arçelik Demek Yenilik demek....

    Piyasadaki en iyi ürünlerden birisi. Malzeme kalitesi gayet iyi. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Şarj ünitesi duvara monte edilmiyor. Yani bir köşeye koyacaksınız orada duracak. duvar montaj kiti yok. Hepsiburada.com fiyatı da gayet uygun.

  • NI1 aracılığıyla, 16.02.2016
    arçelik K-6118 Pratik şarjlı süpürge

    gelen arızalı darbeli ve paketi açık ürünü beğenmedim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik K 6124 Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik K 6124 Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat