Electrolux ERGO11 Ergorapido Şarjlı Süpürge Yorumları

Electrolux ERGO11 Ergorapido Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(37 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2017
    bir an bile tereddüt etmeden alınacak bir ürün

    2 yıl önce uzun araştırmalar sonucunda aldığım bu ürünü surekli kullandim aşırı kullanışlı keşke daha önce tanışsaydım. bir evde bulunması gereken ilk elektrikli ev aleti diyebilirim. başına bir şey gelecek diye korkuyorum o derece evimizin parçası oldu.

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2017
    Ürün Gayet Güzel

    Ürün çok başarılı. Faturası ile geldi. 2 yıl garantili. Tüm evi 1 defa süpürene kadar şarjı gidiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2017

    Bu markanın normal süpürgesi de var. Çekim gücü ona çok yakın. Çok pratik kullanışlı.

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2017
    işe yarar ürün

    1 Haftalık kullanıma göre: Amacın ne olduğuna bağlı. ürün günlük ihtiyaçlar için çok yararlı, el altında, kolay kullanılıyor. Ancak standart elektrik süpürgenizin yerini alacağını düşünmek yanlış olur. Neticede şarjlı el süpürgesinin sap takılmış hali. Çekiş gücü ortalama, abartacak bir gücü yok. Günlük ihtiyaçlar için ise son derece yararlı bir ürün. Uzun kullanımda pili ne kadar sorun yaratacak göreceğiz.

  • NI1 aracılığıyla, 20.10.2017
    Stok kontrolü yok, yanlış renk, iyi süpürge

    Stok kontrolü yok, yanlış renk, iyi süpürge

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.09.2017
    Beş Yıldız

    bu kadar verim beklemiyordum. pil yönünden sıkıntı yok. zorlamadım ama 20 dk kesintisiz çalıştı. evim seramik ama halıda da emiş gücü gayet yüksek. kıl tüy bırakmıyor. araştırmak için 1 seneden fazla bekledim ama çok pişmanım keşkee o zaman alsaydım. alalı 5 ay oldu çok memnunum tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 30.08.2017
    Harika bir süpürge

    Çok incelemiştim ve bir kaç günlük kullanımdan sonra da kullanıcıların ne kadar haklı olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Evde kedilerim var ve halıda kullandıktan sonra çıkan tüye inanın hayret ediyorum. Temizliği ise inanılmaz kolay . Kablo tak-çıkar olmayınca da aklına geldiği an elinize alıp bir yerleri temizlemek gerçekten çok güzel bir olay.

  • NI1 aracılığıyla, 29.08.2017
    Kaliteli

    Ürün fiyatını hak ediyor.

  • NI1 aracılığıyla, 25.08.2017
    Hızlı kargo

    Ürün zaten araştırdığımız, almayı düşündüğümüz bir üründü, fiyatı uygun performansı güzel, kargo hızlı ve paketleme güzeldi. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2017
    Tavsiye ederim.

    Çok memnunum. Ergonamik kullanım. tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2017
    Beş Yıldız

    Kayseriye bu kadar hızlı kargo, şaşırdım. teşekkürler hepsiburada. Ürünü henüz şarja takmadım ama çekiş gücü çok iyi gözüküyo içindeki şarj ile çalıştığında dahi. Çok şık. kullanışlı olacak benim için

  • NI1 aracılığıyla, 24.07.2017
    Gayet başarılı

    Şahane bir ürün... hic arastirmayin direkt alin derim... tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2017
    Beş Yıldız

    HANIM ÇOK BEĞENDİ GERİSİ ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL...

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2017
    Fiyat performans gayet iyi

    500 tl gibi bir fiyata gayet iyi ürün..pratik, şık, çekişi kuvvetli..15-20 gündür kullanıyorum şimdilik memnunum..15 günde içinden çıkan toza şaşırdım baya..onu görüp iyiliğine tekrar ikna oldum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2017
    ACİL!!!

    merhaba, geçen hafta 499tl ye aldım sizden.. bir tane daha almak istedim.. artmış fiyat;(( düşmez mi???? sevgiler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    gerçekten iyi

    yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. çekim gücü gayet iyi. kedi tüylerini bile gayet güzel topluyor. şarji maksimumda calistirırsam 20 dakika dayanıyor. ana temizlik icin yeterli olmasa da evi temiz tutmada gayet başarılı. haznesi küçük olduğu için 2 kullanımda temizlemek gerekiyor. özetle parasının karşılığını veren bir urun

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2016
    Kaliteli ve sessiz bir süpürge

    Ürünün fiyatı biraz pahalı olmasına rağmen, pratik kullanımı, sessizliği ve çekim gücü ile güzel bir süpürge. Önündeki led ışıklar bile göstermelik koyulmuştur diye düşünürken, gayet faydalı olduğunu kullanarak gördüm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2016
    Ödediğiniz her kuruşu hakkediyor.

    Uzun süredir kullanıyoruz, bu cihaz tek kelimeyle muhteşem. Emiş gücü kuvvetli, ayrıca fırçası ile eski gırgırlar gibi temizliyor. Bu sayede halının tüyleri arasında hiç saç teli kıl tüy kalmıyor. Ayrıca fırçasında biriken saçları temizlemek için sadece düğmesine basıp çalıştırmanız yetiyor. 2 oda bir salon evi baştan sona süpürmeye yetecek kadar şarjı var. Boşaltması çok kolay ve başarılı. Önündeki ışık özellikle masa altı gibi yerleri süpürürken düşen parçaları görmede büyük kolaylık sağlıyor. El süpürgesi olarak kullanmak için bir aparatı ve kademe ayarı var. Henüz servis ihtiyacımız olmadığından bu konuda yorum yapmayayım. Sadece bir eksiği var keşke bu da olsa dediğimiz; Yorganları kaldırdığımız vakum torbalarına ağzı uymadığı için kullanamıyoruz, keşke buna da bir aparat yapsalardı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2016
    Hiç Düşünmeden alın.

    Eşime doğum günü hediyesi olarak aldım. Buradaki yorumları tek tek okudum ve diğer markalar ile karşılaştırma yaptığımda Elektrolux daha ağır bastı.Deneme yapalım diye sabırsızlıkla actık kurduk süpürgeyi. Onca senedir süpürdüğümüz halıdan cıkan pislik, kir lekeleri görünce şaşırdık. Oldukca kuvvetli emiş ve cekimi var. Kullanımı cok rahat. Şarjı uzun süre gidiyor. Toz torbasını temizlemek cok basit. Tüm ev hanımlarına tavsiyem bu ürünü cekinmeden almalarıdır. Hepsiburada sana da ayrıca teşekkür ederim bu ürünü bu fiyata almamıza sebeb oldun.

  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2016
    güzel

    çikolata rengi çok sık- ürün hızla ve orj paketi ile geldi, tşk.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ERGO11 Ergorapido Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ERGO11 Ergorapido Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat