Homend 1218 Dustrider Süpürge Yorumları

Homend 1218 Dustrider Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(295 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    teşekkürler

    tam beklediğim gibi bir ürün, teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Piyasanın En İyisi

    Piyasanın en iyi diyebilirim. Tam bir f/p. Artık Siemens elektrikli süpürgemi kullanmak zorunda kalmıyorum. Ayrıca kutudan ilk çıktığında 20 saat şarj edilmesi tavsiye ediliyor. Normal şarj süresi 40 dakika civarında.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Evet gayet güzel ve tavsiye edebileceğim bir ürün, yalnız turbo başlığındaki kırmızı keçeler ilk süpürmede çıkıyor ama çok da gerekli bir şey değil zaten hatta gereksiz çünkü süpürmeyi zorlaştırıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Evcil hayvanı olanlar için harika

    Evimde kedim var. Özellikle döşemeler için kullanıyorum. Turbo başlığı sayesinde tüyleri saçları çok kolay topluyor. Ayrıca zemin temizliğinde, dökülen yem ve kumlarda da denedim onlarda da gayet başarılı. Negatif yorumlar çok kafamı karıştırmıştı. Ben memnun kaldığım için sizlere de fikir vermiş olmak adına yorumda bulunmak istedim.. Aynı zamanda yaklaşık 4 yıldır bu markanın çelik çay makinesini kullanıyorum ondan da memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Homend'den ne aldıysak memnunuz güvenilir firma.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Benim için şarjlı süpürgede en önemli kriter çekim gücüdür. Çok araştırdım. Sonunda bu ürünü almaya karar verdim. Pişman olmadım. Gayet güzel. Ses seviyesi de rahatsız edici değil. Şarj ünitesinin olmaması bence iyi olmuş, bu sayede fazla yer kaplamıyor. Cep telefonu gibi şarj oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Basarili

    Basarili

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok iyi ve kaliteli bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklediğimden daha iyi çıktı.

    Eski şarjlı el süpürgesi gibi sanmıştım yani çöpü geri akıtıyor falan. Ama tamamen değişmiş dönen fırça sayesinde tek damla geri dökülmüyor çekim gücü de pratik kullanım için son derece yeterli. Ergonomi ve malzeme kalitesi de son derece güzel. İnşallah uzun kullanım ömrü de olur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kötü değil ama cok da iyi degil...

    Çekim gücü fena değil ama benim daha önce kullandığım conti marka şarjlı süpürge kadar çekim gücü yok onun iki cekim modu vardı. ucuna takılan aparat çok kullanışlı değil bazen çok kırıntılar ağzından tekrar dokulebiliyor... iş görüyor mu evet fazla para vermeye gerek yok fiyat olarak iyi...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Ürün 2 gün içerisinde elime ulaştı. Çok iyi bir süpürge. Daha önce ucuz olsun diye başka markalardan aldıklarım çöpe gitti. Çekiş gücü çok iyi. Halımın tüylerini bile topladı. Turbo başlığı çok kullanışlı. Koltukları süpürmek için de işe yarar. Şarjlı süpürge için sesi biraz fazla gelebilir ama o çekiş gücüne sesi normal. Özellikle çocuklu evlerde pratik kullanım için ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Urun sorunsuz bir sekilde elime ulaşti Her yönüyle fonlsiyonel bir süpurge kesinlikle tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    İdare eder

    Ben aldım. Bir kaç aydır kullanıyorum kendi deneyimlerimi paylaşayım. Ürün ilk zamanlar güzel fakat içindeki filtreler yırtılıyor. İkinci olarak o başındaki yeşil şeyin tekerleri zamanla dönmemeye başlıyor. Temizlediğin halde artık nedende el ile kolay çeviremiyorsun. Makinayı çalıştırdığında da dönmüyor. Etrafına içine içine çok toz yapışıyor. Çekişi iyi. Normal bir süpürge gibi düşünmemek lazım. Ufak tefek şeylerde hususan biz etrafta dökülen kıl ve saçları almak için bu aleti almıştık güzel alıyor. Sesi biraz yüksek. Çalıştığı zaman normal bir süpürge kadar ses çıkarıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Dün sipariş verdim bugün elime ulaştı inşallah üründen de aynı şekilde memnun kalırım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    paranıza yazik

    urun cekmiyo o kadar para verip alınacak ürün değil fantomun küçük süpürgesini alin rahat edin

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yarayışlı..

    Motor gücü olarak beklediğim gibi güzel, batarya kısmı 2 yıl içerisinde ne gösterir bilemem, ancak kurallara uyarak; örneğin 1000 şarj ömrü varsa, durmadan önce şarja takmıyorum. Her bir şarj, ömürden bir adet götürür, uzatmaya gayret, şarj kurallarına riayet ediyorum. Ancak; klasik cümleyi ben de kullanayım. Fiyat/kalite olarak düşünülürse iyi bir ürün. Ancak kullanılan plastik malzemeye dikkat etmezseniz mal elinizde kalır. Her an kırılabilecek kadar ince ve basit bir malzeme. Özen istiyor. Kullanabildiğiniz kadar kullanın. Eşdeğeri ürünler 3 katı fiyata...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    7 aylık bir bebeğim var kırıntılar tüyler tozlar derken hepsinin imdadına yetişti bu ürün bende çok yorum okudum acaba dedim emin olmaya çalışırken ama eğerki evinizde küçük yaramazlar ve sürekli döken bir eşiniz varsa bu ürün sizi hiç yormadan halledecektir çekiş gücü çok iyi ?? fakat ilk kullanmadan bi 16 saat şarj edin bu çok önemli beklentileri kesinlikle karşılıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 11.05.2020

    Çok beğendim gayet kullanışlı pratik

  • NI1 aracılığıyla, 04.07.2019

    Bayıldım 💜 düşündüğümden daha güzel ve pratik

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend 1218 Dustrider Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend 1218 Dustrider Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat