Arzum Hera AR4011 Marin Dikey Elektrikli Süpürge Yorumları

Arzum Hera AR4011 Marin Dikey Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Berbat

    Bunun kadar kötü süpürge görmedim, kullanalı sadece 5 ay oldu resmen döküldü makina, zorla kullanıyorum, verdiğim paraya yazık...ARZUM kaliteyi çok düşürdü, bir daha elimden geldiğince bu markaya yaklaşmayacağım...

  • Trendyol aracılığıyla, 04.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kendım aynısından 5 yıldır kullanıyorum çok memnunum ablama hedıye almıştım benden önce davranmış o yuzden iade ettım

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2018
    Berbat

    Berbat. Sakın almayın. Çok ses yapıyor. İsınıyor dökmesi takması ayrı bir dert karınız başınızı n etini yer.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2018
    Verimsiz

    Çekiş gücü iyi olabilir ama muazzam elektrik tüketimi var ve çok sesli çalışıyor. Normal süpürgemiz de var ama bunun yarısı elektrik tüketimi ve çeyrek ses düzeyi ile daha fazla emiş gücüne sahip. Bu süpürgelerin tek avantajı nispeten ergonomik ve kolay kullanılabilir olamaları, fazlası değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2018
    Bir Yıldız

    Bende alali 3 ay oldu daha taksidini oduyorum heryeri darmadagin oldu boyle kalitesis urun gormedim

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2018
    elektropoint

    elektropoint saticisindan aldim gayet guzel urun ve paketleme guzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    4 yıldız

    Gürültülü çalışabilir ancak 3 yıldır kullanıyorum,pratikliğinden ve emiş gücünden gayet memnunum.Olumsuz yorum yapan arkadaşlarla aynı ürünü kullandığımdan şüpheliyim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2017
    Üç Yıldız

    görüntüsü ve rengi güzel. emiş gücü yüksek fakat çalışırken çıkarmış olduğu ses çok yüksek

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2017
    Üç Yıldız

    ÇOK SESLİ AMA İYİ ALIYOR

  • HepsiB. aracılığıyla

    bir kere toz torbasının maliyeti 1-2 senede kendi fiyatının üstüne çıkıyor.Pratik bir çözüm olmaktan çok uzak. Büyük makinelerden şaşmayın bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2017
    Bir Yıldız

    bir kere toz torbasının maliyeti 1-2 senede kendi fiyatının üstüne çıkıyor.Pratik bir çözüm olmaktan çok uzak. Büyük makinelerden şaşmayın bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2017
    Gayet iyi

    Kalitesi oldukça iyi bahsedilenin aksine plastiği kalitesiz falan değil 99tl'ye evi kendisinin temizlemesini beklemiyordunuz herhalde çekiş gücü oldukça iyi normal süpürgelere denk neredeyse fiyat/performans açısından hb'da da en iyi süpürge bence

  • NI1 aracılığıyla, 13.01.2017
    Çok sıkıntılı bir kargo şirketi

    Ürün güzel paketleme özenli değil kutu yırtık çıktı Yurtiçi kargo yazmasına rağmen aras kargoya verdiler berbat bi kargo şirketi Aras kargo yazan firmalardan alışveriş yapmayın derim daha öncelerdede yaptığım alışverişlerindede Aras kargo çok sıkıntı verdi tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2017
    Hızlı kargo, hızlı temizlik

    Çok gürültülü çalışıyor ama çekiş gücü çok iyi. Zaten günlük olarak kullanıma uygun olduğu için tercih etmiştim. Öyle de oldu. Özellikle mutfak da ve antrede her an elimin altında. Diğer süpürgeyi haftada bir çıkartıyorum. Siparişi verdim ve ertesi gün elimdeydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2016
    Alın derim

    Ürünü başka mağazadan yeni aldım. Artıları; çekiş gücü çok iyi, halıya yapışıyor, tüm ürünlerin çekiş gücüne baktım en iyi bu diyebilirim, fiyatına göre çok iyi. Eksileri; aşırı ses var ama en az sesliden aman aman fark yok. plastik aksamı çok basit. sararken makinadan çıkan kablo dibi yeri sarma yerini kapatıyor, bu nedenle ikinci gün kablo dip kısmı dibinden boşa çıktı, çeksek kablo makinanın içinden çıkacak kopacak hale geldi, kendim söktüm kablo dibini sıkıştırdım. Ömrü 1 yıl diye satıcıya sordum, hangisini alırsan al filtre kısmını iyi temizlemezsen hepsi aynı olur, bende katılıyorum. Pahalıya gerek yok. Tüm ürünler aşağı yukarı aynı, kırılacaksa diğerininde malzemesi hemen hemen aynı. Çekim gücüne bakın, bunun 260, daha yüksek göremedim. önemli olan çok çekmesi. Daha ucuzada pahalıyada gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    Canavar gibi çekiş gücü var amaaa...

    Ama Arzum kalitesine yakışmayacak şekilde plastik parçaları kalitesiz yapılmış tekerlekleri stabil değil rahat dönmüyor Emiş gücü yüksek olunduğunda ve tekerleklerinin de stabil olmamasından dolayı kullanımı Pekde kolay değil. Eşim kullanmakta zorlanıyor.Ama fiyat performans açısından bakarsak gayet uygun.. Sesli çalışıyor çünkü motoru güçlü ses, pekte sorun teşkil etmiyor. Yani sonuç olarak fiyat performans açısından iyi alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2016
    Dört Yıldız

    fakir ile arasında kararsız kalmıştım ama çekiş gücü iyi sadece plastik aksamları biraz daha kaliteli olabilirdi diye düsünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2016
    Hiç tavsiye etmem

    çok ağır,çok gürültülü, çekiş gücü idare eder.pratik de değil.aynı paraya veya 3–5 fazla paraya çok daha iyi bir süpürge alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2016
    Bir Yıldız

    Gürültülü , temizliği zor , çekişi sürekli azalıyor ve ağır. Asla tavsiye etmiyorum. Diğerleri de az buçuk farklarla temelde aynı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2016
    Hızlı , Güçlü

    Gayet güzel ve çekişi çok güzel. Hepsiburada ya teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum Hera AR4011 Marin Dikey Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum Hera AR4011 Marin Dikey Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat