Arzum AR 425 Veralla Şarjlı Süpürge Yorumları

Arzum AR 425 Veralla Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2017
    Beş Yıldız

    Hem hız ayarı hemde sessi beni mest etti tamam sıfır ses diye birşey yok ama şimdiye kadar kullandığım en sessiz mikser çocuklar uyurken en düşük seviyede bile rahatlıkla kullanıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2016
    işimi görüyor

    7 ay kadardır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. şimdiye kadar her işimi gördü daha pahalı bir alet ihtiyacı hiç duymadım. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2015
    Başarılı bir ürün.

    Ürünü gayet estetik ve sessiz çalışıyor. Daha önceki mikserimiz iş makinesi gibiydi sonra yandı. Tavsiye edilir arzum güzel. Uzun yıllar kullanabilirsiniz fiyatı da gayet hesaplı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2013
    ŞIK VE KULLANIŞLI

    Şık görünümlü ve kullanışlı bir ürün. Daha önce kullandığımız mikser de Arzumdu hiç sıkıntı yaşamadık gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ayrıca fiyatı da uygun Yanlızca ürünün tedarik süresi ve bana gelmesi biraz zaman aldı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR 425 Veralla Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR 425 Veralla Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat