Karcher K55 Şarjlı Süpürge Yorumları

Karcher K55 Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2016
    düz zeminler için

    Halıyı süpüremiyor. Halı sermediğiniz, düz zeminler için gayet iyi. Fırçası kolay temizleniyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2016
    iş goruyor

    bu ürünü 3 yıldır kullanıyorum. halilardaki temizliği normal bir elektrikli süpürge kadar basarili.fircasini temizlerken topladığı saçlara şaşırırsıniz.sert zeminler için aynı şeyi soyleyemem ama yinede mutfaktaki ekmek kırıntısı v.b. şeyleri birkaç kere üzerinden geçince topluyor.cocuklar hirpalayarak kullandığı halde hiç bir parçasına birşey olmadı. bataryasini üzerinden kolayca çıkarıp şarj edebiliyorsunuz çok pratik.batarya ömründe de azalma olmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2015
    Çok başarısız

    Markaya güvenerek başka bir siteden aldım. O kadar başarısız ki inanamadım. El gırgırı inanın daha başarılı. Duvara tam yanaşamadığı için tozu toprağı tam olarak toplayamıyor. Biraz hareket ettirseniz hazneden tozlar dökülüyor. Boruların bağlantı parçalarındaki tırnaklar içe kaçtığı için tutmaz oldu. Ve tüm bunlar 2. günde oldu. Paranızı çöpe atmayın derim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2014
    Kesinlikle alın

    Evimizde torbasız küçük elektrikli süpürge olmasına rağmen aldım.Malzemesinin kalitesi çok iyi hele fırçanın temizlenmesi için öyle bir düzenek yapmışlarki takılan tüy ve saçları toplamak çok kolay.Diğer süpürgede pirizden korktuğumuzdan dolayı ufak çocuklarımı temizlik işine bulaştırmamıştım ama bunu hemen öğrettim artık bahaneleri kalmadı....

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Karcher K55 Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Karcher K55 Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat