Kenwood HV190 Islak Kuru Şarjlı El Süpürgesi Yorumları

Kenwood HV190 Islak Kuru Şarjlı El Süpürgesi yorum ve tavsiyeleri

(217 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güçlü

    Ürünun cekis gucu cok guclu emsallerine gore,yaklasik 6 yildir kullaniyorum,yeni yeni motoru agirlasti,aynisindan yine almayi dusunuyorum ????

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına Göre Üstün Performans

    Ürün zamanında elime ulaştı .çok güçlü fakat biraz ağır onuda kalitesine bağlıyorum.?????????? yıldız veryorum kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2019
    zamanında teslimat

    Selamlar ürünü alalı yaklaşık 1 yıl oldu gayet memnunum sınıfının en güçlü emiş gücüne sahip diyebilirim tek noksanı düğmeye basılı tutulması başka bi noksanı yok alıcılara şimdiden hayırlı olsun.

  • NI1 aracılığıyla, 14.02.2019
    Ürünü zaten daha öncesinden kullandım ve bir arkadaşım istediği için hediye etmiştim.Uzun zamandır Türkiye stoklarında yoktu.Başka bir ürün aldım ve şu an o ürün buna göre 100 tl civarında daha pahalı. O da 14.4 volt.Bu ürünü hemen sipariş ettim.10 numara

    Ürün fiyatı ve emsallerine göre gerçekten 10 numara. Gerçi kullanmıyoruz ama ıslak çekim içinde kullanılabiliyor. Farklı bir kaç ürün kullandım. Düşünen kişilere ısrarla tavsiye ederim. Fakat 14.4 volt olanı. Tek sorun aslında şu bu üründe. On of düğmesini elinizle basılı tutmak zorundasınız. Onu da açma kapama şeklinde yapsalar fevkalade olacak. Küçük kızım süpürmeye meraklı fakat elini basılı tutacak kadar güçlü değil 😄 Emin olarak tavsiye ederim. Teşekkürler 👍

  • NI1 aracılığıyla, 20.10.2018
    hızlı teslimat

    orjinal ürün tam uyumlu oldu

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2018
    Başarılı

    Alalı 2 sene oldu kategorisinin en başarılısıydı şarj ömrü zamanla biraz azalsa da hala memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2018
    Idare eder

    Urunun cekis gucu cok iyi fakat calisma dugmesi inanilmaz sert. Hic kullanislil degil, bir yil kadar kullandiktan sonra pili de bozuldu ve attim. Yani cok tavsiye etmiyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 09.02.2018

    düşündüğüm gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2018
    Sarjli gırgır

    Burdaki yorumlara gore aldim ama urin cok abartilmis ürün cok iyi degil ozellikle arac icin alacak arkadaslar hic yanasmasin arac supurgem kadar performansi yok aparat olarakta cok eksik sadece sarjli gırgır niyetine kullanilabilir hele birisi ev supurgesi olarak kullaniyorjm demisya hayret bu kadar abartilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2018
    Beş Yıldız

    çok güzlü ve fiyatına göre kaliteli.

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2018
    belirsiz

    urunu yorumlara bakarak ve detaylica arstirarak aldim. henuz kullanma firsatim da olmadi. sadece elime aldigimda bayagi agir geldi. urun gayet kaliteli duruyor. burada yorum yapmak belli bir sure sonra mumkum olmadigi icin ve sinirli sure oldugu icin en azindan simdiye kadar olan ki deneyimimi yazmak istedim. tesekkurler.

  • NI1 aracılığıyla, 05.01.2018
    Çok güçlü

    Ürün biraz ağır ve sesli çalışıyor ama o kadar güçlü ki halıdaki en ufak kırıntı, iplik vb. küçük şeyleri bile rahatlıkla topluyor.

  • NI1 aracılığıyla, 04.01.2018
    gayet saglam gorunuyor

    normal bir elektrikli supurge sesi cikartiyor fakat oldukca guclu gibi duruyor. tusu bahsedildigi kadar da sert gelmedi bana. alinabilecek bir urun

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2017
    Kenwood

    Üründe her şey düşünülmüş çok faydası oluyor anlık temizlik için çekim gücü gayet iyi şarjı da iyi araç için kullanıma da uygun ben çok beğendim tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2017
    SİLİP SÜPÜRÜYOR

    Şarjlı el süpürgesi oldukça güçlü.TAVSİYE EDİYORUM

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2017
    Zor bir cihaz...

    Ürünü neredeyse 5 yıldır kullanıyorum. Güçlü bir makine, temizlemesi kolay, çıkar tak özellikleri güzel. Ancak sıkıntıları mevcut. Çalıştırma tuşu o kadar sert ki cihazı önce bir yere koyup iki elimle tuşu itmek zorunda kalıyorum, sonra tekrar takılmasın diye parmağımı o pozisyonda tutup temizlik yapacağım yere götürüyorum. Bir diğer kötü özelliği de ucunun sert olması, sanki orada bir aparat eksik gibi; ıslak emiş ucunu takmaya çalışıyorum direk tutmuyor, uzun boru gibi parçayı takıp ıslak emiş ucunu oraya takıyorum bu sefer de kullanışsız oluyor. Acaba bize eksik mi geldi bilemedim. Yani bunca zamandır rahat rahat kullanamadık. Bide filtresini yenilemek istiyorum, online alışveriş sitelerinde hep stokta kalmadı yazıyo.

  • NI1 aracılığıyla, 25.12.2017
    Çok beğendim

    Uzun araştırmalarımdan sonra bu üründe karar kıldım. Süpürgenin çekim gücü oldukça yüksek, kaliteli, kesinlikle gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Öncesinde 16 saat şarj etmeniz gerekiyor. Teşekkkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 21.12.2017
    Güzel ürün

    Ürün güzel ve kargo zamanında teslim edildi

  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2017
    Güzel ürün

    Ürün belirtildiği gibi güzel ve kaliteli ve özenle paketlenmişti ayrıca denilen zamanda bana ulaştı..

  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2017
    hızlı kargo

    Güvenilir satıcı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kenwood HV190 Islak Kuru Şarjlı El Süpürgesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kenwood HV190 Islak Kuru Şarjlı El Süpürgesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat