Brother GS-2700 Dikiş Makinesi Yorumları

Brother GS-2700 Dikiş Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: Eşim evde dikimler yapıp evde internetten satıyordu eve destek olmak için eliyle dikiyordu işi biraz ilerleyince zor gelmeye başladı o yüzden ben de bu çabalarından dolayı bir hedşye almak istiyordum tamda üstüste denkgeldi ve dikiş makinesi en mantıklı olanı dedim güzel kaliteli bir şey almak istedim internette araştırdım ve herkes bu markayı çok beğenmiş ben de sipariş ettim ve çok beğendi herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: eşim severek dikiş işlemleri yaptığı için kendi başına evde bir şeyler yapıp satıyor bu dikiş makinesini gittigidiyor alışveriş sitesi üzerinden uygun fiyatlı diye sipariş ettik Fakat şu an hiç memnun değiliz doğru düzgün dikiş işlemleri yapmıyor bu urun devamlı iğnesi kırılıyor işimde sevmedi Benim de İçime sinmedi kullanışsız bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 04.06.2021

    Çok hızlı gonderiydi. Paketlemeleme de çok başarılıydı.Ancak makineyi henüz kullanmadım, umarım bir sorun yaşamam. Teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Anneme anneler günü hediyesi olarak satın almıştım. İnanılmaz memnun kaldı. Kullanımı gayet pratik birçok fonksiyonu var. Boyutu ideal bir ürün her yerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Paketleme çok özenliydi elimize sağ salim ulaştı kargo da ücretsizdi. Ayrıca içerisinden hediye dikiş iğneleri çıktı satıcıya ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Garantisi de olan bir ürün uzun süre kullanırız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    başarılı

    Olumlu yönleri: Dikiş işlerimi pratik bir şekilde yapabildiğim çok alternatifli bir ürün. Garanti belgesi kullanım kılavuzu ve hediye gelen dikiş iğneleriyle efsane bir ürün. Ben zevkle kullanıyorum çok memnun kaldım hiçbir şekilde ip koparma çat çat iğne kırma gibi sorunu olmuyor kolay kolay deneyin derim hanımlar..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.12.2020

    SS dikişleri nasıl seçeceğimi anlamadım da bilen biri yazabilir mi acaba??

  • HepsiB. aracılığıyla

    süper japon harikası

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2017

    daha kullanmadığım için birşey diyemiyorum

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 14.02.2016
    HATİCE

    GUZEL BİR BAKİNA BEN BEYENDİM SİZLEREDE TAFSİYE EDERİM İSTANBUL BİLİŞŞİM AŞ 150 LİRA DAHA UCUZA ALDİM

  • NI1 aracılığıyla, 07.10.2015
    Yeni baslayanlar icin guzel bir dikis makinesi

    Kullanimi sorunsuz. Aciklamalari yeterli. Cok gurultu yapmiyor. Ilk defa dikis makinasi kullanmama ragmen sorun yasamadim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Brother GS-2700 Dikiş Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Brother GS-2700 Dikiş Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat