Toyota SuperJ15 Dikiş Makinesi Yorumları

Toyota SuperJ15 Dikiş Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.04.2020
    Olumsuz

    Olumsuz yönleri: Ürün kasası ince eğilmeye müsait birde kargo ücretsiz diye aldım kargo ücreti çıktı satıcıya yazdım cevap verme lütfunda bile bulunmadı. gitti gidiyor ücreti puan olarak geri iade etti.

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2017
    ürün gerçekten mükemmel

    ürün gerçekten mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2017
    parasını hakediyor

    bu makineden aldım ev kullanıcısıyım denildiği gibi harika pratik kullanımı kolay . satıcı çok ilgili paketlemeyi çok iyi yapmışlar çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim..

  • NI1 aracılığıyla, 28.10.2015
    güzel :)

    makine oldukça kaliteli ve işlevsel. "tek başına" dikiş makinesinden mucize beklemeyenler için mükemmel denilebilir. mağazanın bilgilendirme, satış ve sevkiyat konularında oldukça samimi ve hızlı olduğunu da söyleyebilirim.

  • Media Markt aracılığıyla, 28.10.2015
    süper jeans15 dikiş makinası

    Makina kendiliğinden ipliğ i iğneye takiyo seri ve kullanimi çok kolay tavsiye ederim sadece tam sessiz deği güzel kaliteli makina

  • Media Markt aracılığıyla, 01.02.2015
    Toyota Dikiş Makinesinden Şaşırtan Performans

    Öncelikle böyle bir makineye kavuşmuş olmak, özellikle ünlü birkaç modelden sonra, benim için şahane bir alışveriş oldu. Bu yorumu yazmak ve sizlerle bu tecrübemi paylaşmak istedim. Sipariş sürecinde Mediamarkt online müşteri temsilciliğinin gösterdiği ilgi ve özenden dolayı teşekkür ederim. Bu makine mükemmel olmasa da, şaşırtacak derecede güzel işler çıkartıyor. Kot kumaşını fazla abartmamak kaydıyla o kadar rahat dikiyor ki, bir ev makinesinde bu performansa şaşırdığımı belirtmeliyim. Fermuar ve gizli dikiş ayağıyla yaptıklarım bu makineye olan sevgimi katladı diyebilirim. Bir erkek için, özellikle de işi terzilik olmayan, sadece kendi basit sökük ve tamir işlerini kendisi yapmak isteyen birisi için korkulan birşeydir dikiş makinesi. Bazı işler hata affetmez bu düşünce başta erkekler pek çoğumuzun korkulu rüyasıdır. Bu makine bana dikişi sevdirdi. O yüzden diyorum ki, piyasa da daha iyi isim yapmış markalara aldanmayın. İnternette çok dolaştım ve her markanın onlarca şikayet aldığını gördüm, kimisi teknik servisinden, kimisi ise makinenin söylendiği gibi olmadığından. Toyota bence dikiş makinesi konusunda da çok başarılı bir iş çıkarmış. Şimdilik teknik servis konusunda yeterli olmadığı çok açık, onu da bu makineden memnun olanların, bu memnuniyetleri ölçüsünde başkalarının da ilgisini çekebildikleri taktirde servis ağının da genişleyeceği düşüncesindeyim. Son bir söz olarak makine de şimdilik gördüğüm tek eksikliğin dikiş ışığının kapatma düğmesinin olmaması. Makinede var olan açma-kapama düğmesi küçük bir çözüm olsa da, ışık için ayrı bir düğme düşünülebilirdi. Kullanalı henüz 2 hafta oldu. Şimdilik gayet memnunum, bakalım gelecek ne gösterecek. İyi alışverişler dilerim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Toyota SuperJ15 Dikiş Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Toyota SuperJ15 Dikiş Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat