LogiLink ID0120 Klavye Yorumları

LogiLink ID0120 Klavye yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 08.08.2023
    İşlevini yerine getiriyor.

    Yarı fiyatına satılan muadillerinden daha kaliteli hissettiriyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.11.2022
    Teşekkür

    Ürün elime başta bildirilen süreden birkaç gün önce geldi, kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.06.2022
    Yoklukta gider

    Ürün basış hissiyatı güzel. Kablosuz çekimde sanki çok stabil değil gibi ama idare ediyorum. Kargolama efsane hızlı oldu. 1 hafta da ulaştı.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.05.2022
    Kaliteli

    piyasadaki numpad leri hepsinden daha iyi bir fiyat performans ürünü. Tuş yapısı ve kalitesi diğer modellerden ayrışan rn büyük özelliği. Tasarımı da olması gerektiği gibi amacına uygun sade.

  • NI1 aracılığıyla, 05.04.2018
    Başarılı

    Ergonomik, iş görür. Plastiği daha kaliteli olabilir sadece. Ama piyasada daha iyisi zaten yok. Aynı gün kargolandı, hızlı sorunsuz gönderi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2018
    Kullanışlı

    Kablosuz algılaması konusunda sıkıntı yaşamadım. Açma-Kapama özelliği konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Pil tasarrufu sağlamak için bir süre sonra kendisini kapatıyor. Fakat herhangi bir tuşa dokunduğunuz anda, açılıyor ve aynı anda da bastığınız tuşu ekrana aktarıyor. Yani gayet iyi. Ürün bana göre sadece bir noktada başarısız, o da tüm aynı kategorideki ürünlerde var sanırım; bu ürünün asıl amacı nümerik tuşları olmayan dizüstü bilgisayarlarda kullanılmasıdır. Fakat tuş takımı daha çok masaüstü klavyelerindeki gibi biraz büyük ve hantal. Hani dizüstü tuşları hem alçak ve hem de çok yumuşak olur, bu ise yumuşak olmasına karşın yüksek tuş takımına sahip ve biraz da sesli. Yani daha eroıomik olabilirdi. Geneli itibariyle amacına hizmet ediyor ve alınabilir bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2017
    Dört Yıldız

    üründe sıkıntı yok sağlam çalışoyor

  • NI1 aracılığıyla, 23.03.2017
    Teşekkürler

    Ürün güzel fakat usb için bir yer yapımışolsa daha iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2016
    Kullanışsız, teknik olarak sorunlu

    Üründe şöyle bir sıkıntı var. Numerik' in çalışması için NumLock' a basmanız gerekiyor. Bu durumda Notebook'ta da NumLock active oluyor. Notebook' tan Num Lock' u kapatınca üründe de NumLock kapandığı için işlem yapmıyor. Dolayısıyla kullanmak için her seferinde açıp kapamak lazım ki bu durum hiç efektif değil. Dolayısıyla ürün hiç kullanışlı değil. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2016
    LogiLink ID0120 18

    ürün çok güzel kargo süresi uzun yazıyor ama daha kısa zamanda elimde oldu

  • NI1 aracılığıyla, 01.06.2015

    işlevi açısından iyi, ultrabook la kullanmak için aldım daha zarif formda olacağını umuyordum makinemin tuş seviyesinden yaklaşık 1 cm kadar daha kalın.

  • NI1 aracılığıyla, 18.05.2015
    Sorunsuz Teslimat

    evet ürün gayet iyi

  • NI1 aracılığıyla, 01.12.2014
    iyi

    işe yarar bi ürün teskrler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LogiLink ID0120 Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LogiLink ID0120 Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat