Dark Z8300 DK-PC-XSW150 Micro Bilgisayar Yorumları

Dark Z8300 DK-PC-XSW150 Micro Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.09.2018

    bunlara format atılıyormu. bende bben marka alacağım ingilizce yani. formatklayip tr windows 10 yükleyebilir miyim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2017
    Performans sorunu var

    Ürünü, 2 ayrı led tv 'de denedim. Streaming video oynatmada performans sorunu var. 4-5 saniye de bir takılmalar ve atlamalar oluyor. Yüklü gelen işletim sisteminin güncellenmesinde de sorunlar çıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2017
    dark mini pc

    fiyat performans ürünü. İnternet ve YouTube video izlemek ofis programı kullanmak için aldım. işimi görüyor. USB 500gb hardisk ,32gb USB 3.0 aynı anda çalıştırdım. Windows 10 ile ilgili internet sıkıntısı tarifeli bağlantı seçerseniz var.bu cihaz mobil kullanıldıgından maus klavye sürücüleri vb tam kurulamıyor.normal bağlantı da donma takılma bende olmadı.wifi bağlantı sorunu da düzeldi .ofis ,YouTube, internette gezinme için bu cihaz işimi görüyor.sipariş verirken 50cmlik hdmı ,64 GB hafıza kartı ,USB 3.0çoklayıcı almanızı düşünün derim. hdmi çoklayıcı her TV iyi çalışmıyor. Bu cihazı 20-22derecede 8saatte bir sıkıntı olmadı. yazın sıcağında nasıl onunda deneyip göreceğim. hepsi burada elektronik fatura bilgilendirme için iyi ama parçayla beraber fatura gönderse daha iyi olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2017
    Oldukça İyi

    Ürün oldukça iyi ve sorunsuz. Donuyor diyen muhtemelen interneti düşüktür. Windows 10 elinizin altında. Daha önce Android tv de vardı. Özelliklerinin aynı olmasına rağmen bu kadar iyi değildi. Firma ile herhangi bir sıkıntı yaşamadım. En uygun fiyat sonuçta

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2017
    gayet güzel

    cihaz bugün elime ulaştı hiç beklemedimin üstünde performans gösterdi akıllı tivim profösör oldu bulututlu kendinden torçlu kılavye ila harikalar yaratıyorlar tebrikler

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2017
    İyi

    Küçük güzel bir bilgisayar olmuş, televizyondan online film ve diziler için aldık. Yine dark air mouse ile süper oldu. Altta donuyor diyen yorumda crome da bende de dondu diğer uygulamalarda donma olmuyor. 4K deneyemedim ama HD leri oynatıyor. Bir iki kez kilitlendi sebebini bilmiyorum. En önemli sorun TV arkasında açma kapama tuşuna basmak. Onun dışında şimdilik çalışıyor, boyutuna göre iyi bir performansı var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2017
    Beş Yıldız

    4K tv de çok güzel bir görüntü/ çözünürlük veriyor. Bir de ram 4gb olsa tadından yenmeyecekmiş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2016
    çok iyi ürün. Hızlı teslimat

    Gayet kullanışlı bir ürün. Sessiz çalışıyor. Win10 yüklü. bluetooth ile Mouse klavye bağlanabiliyor. Isınma yok Televizyona projeksiyona hdmi girişli her görüntü sistemine uyumlu. Okulda evde iş yerinde bilgisayarınız cebinizde.Küçük sessiz bir bilgisayar isteyenlere harika bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2016
    multimedia için ideal

    multimedia cihazı olarak kullanıyorum. Full HD videoyu oynatırken işlemci %15-20 arası kullanılıyor kısaca cihaz güçlü videolarda hiç zorlanmıyor. İnternette gezinmek için işinizi görür yüksek performan beklemeyin. Buna birde kablosuz kumanda şeklinde klavyelerden alın video müzik kontrolü çok kolaylaşır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2016
    Kesinlikle hayal kırıklığı

    Yorumlara aldanarak ve ürün açıklamasına kanarak aldım ,cihaz inanılmaz derecede yavaş,bırakın 4k yı 1080p yi bile oynatamıyor donuyor sürekli ,güncelleme sonrası wifi sorunu başladı,şuan format atıyorum ,kesinlikle tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2016
    Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum..

    ve gayet memnun kaldım. Oyun için konsol kullanıyorum zaten. Sadece internete girmek, film, müzik vs. için bişey gerekiyorsa ideal. 'eski kafalı' TV'sini güncellemek isteyenler de düşünmeli, arkasında kayboluyor, stratejik kısalık hdmi uzatma kutudan çıkıyor ayrıca bir standart kısa kablolu otg. Cihaz, iki kibrit kutusundan daha kısa ve bir kibrit kutusundan daha ince. Eski nesil ses çıkaran ve ısınan laptop'ları ile artık ufaktan bağlarını kesmek isteyen ama istedikleri makina için daha çook kürek çekmesi gereken ancak internet vs ile bağını da koparmak istemeyen arkadaşlar için (benim gibi) ideal. Bu arada 'steam' indirdim.. henüz kurmadım ama Team Fortress ya da Portal gibi oyunları çalıştıracağını düşünüyorum. Beş, altı HD video aynı anda açına bir süre sonra hafif bir 'ötme' sesi gelince sevindim açıkçası çünkü masada cihaz olduğunun farkında değildim tamamen sessiz normal kullanımda (web, vs). Her türlü kablolu kablosuz klavye ve mouse ile bağlandı. Bluetooth ses net ve hızlı (kulaklık kalitenize bağlı tabi ki). wireless sorunsuz ve güçlü (router ile aynı odadayım ama..) Windows 10 açılış 5-6-7 sn. Micro sd genişleme, otg... şaşırdım açıkçası bu kadar özelliğe ama Dark şaşırtmadı. Yedi yıldır kullandığım Dark wireless mini klavyem vardı. Ayrıca.. Türk malı, yurdum malı, herkes bunu kullanmalı .)

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2016
    Ağustos 2016 itibari ile en iyi Windows Stick

    Lisanslı Windows 10 ile geliyor hızı Intel Atom olarak hızı çok iyi, güncellemeleri alıyor. Kesinlikle kesintisiz HD YouTube videoları izleyebiliyorsunuz. Air Mouse veya Kablosuz klavye (mouse pad'i olanlarla harika Logitech k400+ gibi) çok rahat kullanımı var. Görüntü ekran dışına taşıyor olabiir (Quad HD çözünürlük), TV'nizin görüntü ayarını16:9 yerine Sadece Tara/ Over Scan olarak ayarlayınız. Birden çok disk, flash bağlamak içib USB 3.0 USB Hub/çoklayıcı alın, mükemmel bir bilgisayar/ media player'ınız olsun...

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2016
    İyi gibi

    Öncelikle bu aygıt "medya player" değil. Zira uzaktan kumandası yok. Ayrıca, elektrik fişi ayrıca geliyor. Yani illa ki televizyona yakın yerlerde priz olması şart. Otellerde bu imkan kısıtlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2016
    İş görür

    media player olarak kullanacaklar grafik ayarlarını kontrol etsinler, bazen tvyi 59hz olarak algılıyor, 60p hz olarak düzeltin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2016
    Cep Bilgisayar

    Şehirdışında üniversite okuduğum için bilgisayar çok lazım oluyor internette bu ürünü buldum ve aldım hiçbir sıkıntısını görmedim herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2016
    Kaliteli

    Ürün Kaliteli ve sorunsuz çalışıyor.Her yerde yanımda bulundurabileceğim cebimde taşıyabileceğim bilgisayar darka bu konuda teşekkür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dark Z8300 DK-PC-XSW150 Micro Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dark Z8300 DK-PC-XSW150 Micro Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat